Tryk på ESC for at lukke

Eller tjek vores populære kategorier...

Top Views All-time

81   Historier
81
T

Tidligt Hjemme

19 Min Read
0 805
19 Min Read
0 805

Første gang jeg så min søster nøgen, rystede mine knæ, og min hals blev pludselig tør. Billeder af nøgne kvinder florerede selvfølgelig på mange hjemmesider, men indtil da havde jeg ikke set en rigtig nøgen kvinde. Da vi begge var…

Fortsæt med at læse
P

Pernille

2 Min Read
0 583
2 Min Read
0 583

Hej, jeg hedder Pernille, og dette er min historie. Jeg blev født i Danmark den 1/4/1987 – og blev døbt Pernille. Min far var en meget succesfuld forretningsmand, og min mor var selvstændig og arbejdede hjemmefra. Vi boede i en…

Fortsæt med at læse
H

Held og Kærlighed

9 Min Read
0 431
9 Min Read
0 431

Morten sad ved det samme bord, som han sad ved hver eneste dag til frokost. Alt var normalt. Han sad alene, hans gennemtrængende blå øjne kiggede frem under hans lysebrune hår, et par vildfarne lokker stak ind i hans synsvinkel,…

Fortsæt med at læse
×