Hej, jeg hedder Pernille, og dette er min historie.

Jeg blev født i Danmark den 1/4/1987 – og blev døbt Pernille. Min far var en meget succesfuld forretningsmand, og min mor var selvstændig og arbejdede hjemmefra. Vi boede i en lejlighed i København, og jeg gik på en international skole, hvor jeg lærte at tale og skrive engelsk. Min mor plejede at bade mig og koncentrerede sig om at gnide mellem mine ben, hvilket jeg nød meget og har fingret mig selv regelmæssigt siden da. Hun kyssede mig også ofte, og smagen af hendes tunge ophidsede mig.

Mor var en luder og underholdt sine kunder derhjemme. De havde mulighed for at se mig nøgen gratis, men hvis de ville se mig onanere, var det mod betaling, og det var meget dyrt at røre ved mig.

Da jeg var 18 år, blev jeg sendt på efterskole i Jylland, og da pigerne så, at jeg fingererede min kusse, ville de være med og lærte mig glæderne ved oralsex. Det var dejligt. Smagen af kussesafter er lækker.

Da jeg var 19, gav den unge mand, der passede legepladsen, mig også finger i fissen, og det gjorde han hver dag de næste to år, indtil han, da jeg var 20, kørte os til stranden, hvor vi smed tøjet, og mens han gav mig finger i fissen, tvang han sin pik ind i min mund, og jeg slikkede gladeligt hans lidt spunky smagende knop, før han stak sin 15 cm pik ind i min kusse og langsomt kneppede mig. Jeg fingerede hans sæd ud af min kusse og slikkede min finger og elskede smagen. Han kyssede min kusse bedre, hvilket jeg også nød meget,

Det gentog vi to gange om ugen i to år, indtil mine studier var overstået.

Jeg havde et par venskabelige knald, før jeg mødte Peter Rasmussen, som inviterede mig til at gifte mig med ham. Efter at jeg havde fingret min kusse foran ham og suttet hans pik et par gange.

Jeg tog med ham hjem i hans lejlighed, og han kneppede mig flere gange uden kondom, før han begyndte at kneppe mig i røven. Det gjorde ondt i omkring en uge, fordi han mente, at kussesafter var tilstrækkeligt glidemiddel – men efter en uge var det acceptabelt, og efter en måned begyndte jeg at nyde det.

Han tog mig i at kneppe en anden mand en aften og insisterede på at fotografere os, og senere introducerede han to af sine venner og fik mig til at starte med at slikke deres røvhuller og sutte deres pikke og sluge sæden, før han faktisk kneppede mig, – jeg må indrømme, at jeg elskede at blive fotograferet, når jeg havde sex.

Han plejede også at gå i bad med mig og fik mig til at drikke hans pis – det smagte godt.

Det fortsatte i to år, indtil vi flyttede ind i en lejlighed i en måned, hvor Peter mødte Preben, som han kendte, og Preben inviterede os til middag – stegt kalv og grøntsager, hvis jeg husker rigtigt.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: