De løb rundt om hjørnet på deres gade og gispede tungt efter den løbetur, de havde været på. Deres svedige kroppe glinsede under gadelygterne. Det var knap nok daggry, og Katrine og hendes datter Anna var ved at afslutte en af deres efterhånden faste løbeture om morgenen.

Katrine (eller Kat, som hendes døtre kaldte hende) var 45 år gammel, en naturlig brunette med 80D bryster og en atletisk krop for en kvinde i hendes alder. Hun var ikke så veltrænet, som hun plejede at være, men kurverne i hendes talje, mave og barm var smukt proportionerede. Hendes ben var tonede og faste, og det samme var hendes røv; begge dele et resultat af hendes ugentlige fitness-rutiner.

Hendes datter Anna lignede Kat på en prik, men som 18-årig var hun 27 år yngre. Den eneste mærkbare forskel var hendes ret store bryster, størrelse 85E. Hun spillede volleyball i gymnasiet og det gav hende en atletisk og muskuløs kropsbygning. Hun var ung og stærk.

Deres hestehaler vippede i takt, da de færdiggjorde løbeturen; en del af deres træning til et kommende 5 km løb. Deres bryster gyngede op og ned, mens deres sports-bh'er kæmpede for at holde dem i skak.

"Kom nu mor, vi er der næsten."

"Jeg…ved det…skat…jeg har bare…ondt…" sagde Kat, mens hun talte mellem de tunge vejrtrækninger fra løbeturen.

De løb ind i indkørslen og trak begge vejret tungt; de fejrede en af deres sidste træningsture. "Jøsses, mor, dine bryster sprang næsten ud i den sidste spurt."

"Det kunne du godt tænke dig, ikke? Din mors store bryster, der svinger rundt?" sagde Kat.

"Det kunne jeg måske," sagde Anna for sjov. "Giv mig et kram, skat, jeg er så stolt af dig," sagde Kat, mens hun kaldte sin datter tættere på. Hun omfavnede sin datter med et stort kram og indåndede hendes duft, som Kat bemærkede, fik pulsen til at stige i hendes fisse. Anna duftede af en blanding af hendes blomstrede bodylotion, duftende shampoo og mest af alt sveden, der kom fra alle porer. Blandingen var berusende. Kat indåndede den for anden og tredje gang og forlængede omfavnelsen.

Kat lagde også mærke til noget andet. Anna havde løftet sit ben en lille smule, så hendes inderlår gned mod indersiden af hendes mors og bevægede sig en smule op og ned for at mærke friktionen fra stoffet i deres stramme løbebukser.

Efter omfavnelsen gav Anna sin mor et klap bagi og tog hende på røven; en vane fra volleyball. "Jøsses, skat, hvis du går rundt og tager sådan fat i røven i omklædningsrummet, gør du en pige helt våd."

"Måske, men hvad kan jeg sige, jeg elsker en fast, rund røv." svarede Anna. Kat og Anna gik stille ind i huset for ikke at vække Amalie. Amalie, Kats anden datter, var mindre end et år yngre end Anna. Kat så Anna gå op ad trappen, hvor hver røvballe bøjede og stækkede i takt med trinene. Det var ikke første gang, hun havde taget sig selv i at tjekke yngre piger ud, inklusive sin datter. Hun befandt sig ofte i trance under sin datters volleyballturneringer, når hun så pigerne slå og kramme hinanden under kampene. Et par gange mærkede hun, at hendes trusser blev våde. Hun fantaserede om at flå bukserne og trusserne af sig og bare befamle sin hede kusse, indtil hun kom ud over bænkene.

Kat opfostrede sine døtre helt alene, da deres uduelige far var forsvundet fra første dag. Pigerne elskede deres mor betingelsesløst. Kat havde aldrig haft et forhold og havde kun et par one night stands med både mænd og kvinder. Mens hendes døtre var ude, så Kat lesbisk porno og onanerede på sin dobbeltseng. Hun lærte sig selv at sprøjte og efterlod våde pletter overalt på lagnerne.

På toppen af trappen gik de ind i hver deres soveværelse. Anna gik ind på sit værelse for at lægge sin telefon fra sig, og så gik hun i bad inden skolen. Hendes søster Amalie sov stadig.

Den varme bruser dampede hurtigt badeværelset til. Hun tænkte på, hvor fast hendes mors røv var, og at selv om hun havde set sin mors bryster før, ville hun have nydt at trække dem ud fra sports-bh'en og massere dem med sine hænder. Anna syntes altid, at hendes mor var lækker, og hun smilede endda en gang, da en af hendes holdkammerater kaldte hende en MILF.

Anna begyndte at mærke sin egen røv og forestillede sig, at det var hendes mors. Hun kunne mærke, at safterne begyndte at samle sig inde i hende og tænkte: "Jeg kan lige så godt onanere inden skole". Hun vendte ryggen til brusehovedet og lod det varme vand løbe ned over sine skuldre og ryggen. Hun løftede sit venstre ben op på den øverste kant af badekarret og sænkede sin venstre hånd ned til sine fisselæber, løb ned på hver side af sin forhøjning og drillede bare de små hår, hun holdt kortbarberet omkring sin fisse og røvhul. Hendes højre hånd fortsatte med at tage hårdt fat i hendes højre røvballe og rystede den rundt. Hun trak den ene balle fra den anden, åbnede sin røv og stak sin lillefinger ind i hendes lysebrune og lyserøde røvhul. Det var stramt, men hun gav et lille gisp fra sig, da hun skubbede den hele vejen ind. Hun mærkede på indersiden af røvhullet med sin finger, og det gav et sus i hele underlivet.

Med sin venstre hånd, der allerede var tæt på hendes nu dunkende kusse, stak hun to fingre ind i sig selv. Hun krummede dem opad og stimulerede præcis det sted, hun vidste, ville sende hende til en massiv orgasme. Ligesom sin mor var Anna en sprøjter og elskede at se sine safter sprøjte ud over hele bruseren.

Hun kørte sine to fingre ind og ud af sin drivvåde fisse, mens hendes venstre lillefinger kørte rundt inde i hendes røvhul. Hun stønnede højere nu og hurtigere og hurtigere, indtil hun endelig trak fingrene ud af fissen og skød en strøm af fissesaft lige ind i brusevæggen. Hun gned hurtigt ydersiden af sin fisse og pressede endnu mere fissesaft ud, som nu sprøjtede ud over det hele. Hun stoppede med at sprøjte og trak alle sine fingre ud af sig selv og puttede dem i munden. Hun smagte på blandingen af fissesaft og mosten fra sin røv, den sidste del af hendes onani rutine.

Uden at Anna vidste det, havde Amalie stået lige uden for badeværelsesdøren og skulle til at gå ind, da hun hørte sin søster stønne. Hun kendte den velkendte stønnen, når hendes søster onanerede, for hun havde hørt den overalt i huset de sidste par år. Amalie åbnede hurtigt døren og fandt Anna, der rakte ud efter et håndklæde; badeforhænget var trukket helt tilbage og afslørede hendes nøgne, våde krop.

"Er du færdig med at spille den af herinde?" sagde Amalie med et lille frækt smil.

"Du ved, at du kan lide det, når jeg gør det," svarede Anna og blinkede til hende, mens hun spredte sine fisselæber og stødte hofterne frem, så den rå gestus blev rettet lige mod hendes søster.

"Det er lige meget, jeg skal i bad," sagde Amalie, skubbede sin søster af vejen og tændte for vandet igen. Da deres kroppe passerede hinanden, gav Anna et lille klask til forhøjningen mellem sin lillesøsters ben, noget hun havde gjort i et stykke tid nu bare for at drille hende på en søsterlig måde. "Flyt dig!" råbte Amalie og hoppede, så hendes mindre 70C-patter hoppede lidt, da hun gik ind under bruseren. Amalie elskede, når hendes søster befamlede hende på den måde. Det sendte elektriske stød gennem hendes krop, gjorde hendes brystvorter stive med det samme og varmede hendes unge kusse.

Anna gik ind på sit værelse for at klæde om, og Amalie begyndte at gå i bad. På samme tid tænkte Kat, at hun måske ville prøve at smugkigge fra den anden badeværelsesdør på, hvad hun troede var Anna, der stadig var i bad. Da hun så, at det var hendes yngre datter Amalie, begyndte hun straks at gnide sin fisse gennem trusserne og nyde den søde overraskelse.

Fortsættelse følger…

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: