"Mor, må jeg tale med dig?" Jeg kiggede ind på min mors værelse og så, at hun smurte lotion på sine ben. "Ja, du kan sætte dig på sengen, Trine," svarede hun. Jeg satte mig på hendes dobbeltseng. "Hvad er der, skat?" spurgte hun. Jeg rømmede mig nervøst. "Kan du huske den pige, der kom i sidste uge, Julia?" spurgte jeg. "Ja, hun virkede sød," fortalte mor mig. "Nå, men i frikvarteret prøvede hun at kysse mig," sagde jeg. Det fik mors opmærksomhed, og hun løftede hovedet. "Virkelig?" spurgte hun nysgerrigt. Jeg nikkede, og mor satte sig på sengen. "Har du nogensinde været sammen med en pige?" spurgte hun. "Hvad mener du?" spurgte jeg. "Jeg mener, haft sex med en pige," sagde mor. Jeg var chokeret over, at hun sagde det så direkte. "NEJ FOR FANDEN! Jeg er ikke lesbisk!" udbrød jeg. Mor klukkede. Jeg kunne have svoret, at jeg hørte hende mumle noget i retning af: "Jeg har på fornemmelsen, at du vil skifte mening." "I dag er din heldige dag, skat," mor lænede sig frem mod mig og pressede sin pande mod min. Hun kyssede mig så lidenskabeligt, at min fisse dunkede en smule. Jeg havde det rigtig godt, indtil jeg huskede, at 1. jeg ikke var lesbisk eller bi, og 2. det her er min mor.
"Mor, jeg…" Hun afbrød mig med endnu et kys fuld af lidenskab. Jeg havde intet andet valg end at kysse tilbage. Mens hun kyssede mig, kørte hendes hånd hen over min krop. Hun rykkede væk. "Tag din skjorte af," sagde hun. Jeg havde aldrig klædt mig så hurtigt af. Nu var jeg fuld af begær, og jeg ville have mere. Jeg tog ikke kun skjorten af, men også min BH med en B-skål. "Mmm, jeg kan godt lide det syn, skat," sagde mor til mig. Hun tog også sin bluse og bh af. Jeg kunne ikke lade være med at stirre på hendes enorme bryster. Mor fangede mig i at stirre og smilede. Hun tog min hånd og lagde den på et af sine bryster. Med det samme begyndte jeg at klemme og massere. "Mmm, ikke for hårdt, sådan," sagde hun. Jeg havde virkelig lyst til at smage hendes brystvorter, så jeg sænkede mit hoved, indtil jeg var i niveau med dem. Jeg begyndte at sutte på dem, som om jeg var en baby, der blev fodret. "Ååååh ja, skat, lige sådan," stønnede mor. Det motiverede mig. Jeg suttede dem hårdt. Hendes stønnen gjorde mig så tændt. Mor skubbede mig ned. Hun kravlede op på mig og sænkede sit hoved, så det var over mine mellemstore bryster.
Da hendes tunge cirklede om min hårde brystvorte, gispede jeg. Hun suttede på mine brystvorter og bed mig i brysterne. Hun kyssede min mave og knappede mine shorts op. jeg løftede mine ben, så hun kunne tage dem af. Hun tog min g-streng og mine shorts af på samme tid og afslørede min barberede fisse. Mor slikkede sine fingre og pressede dem mod min klitoris og begyndte at gnide. Jeg stønnede. Hun gned hurtigere og hurtigere, og jeg kunne ikke holde mig fra at skrige. Det føltes så fandens fantastisk. Jeg fortalte hende det, og hun sagde: "Skat, det her er ingenting i forhold til det næste, jeg vil gøre." Hun slikkede min klitoris, og jeg skreg igen. Så suttede hun på min klitoris. "Føles det fandens fantastisk?" spurgte hun mig. Jeg nikkede og greb om mine bryster, da hun begyndte at mæske sig i min klitoris igen. Det føltes virkelig fantastisk. Hun kravlede af mig og lagde sig ned, og jeg vidste, at det var min tur. Jeg var fuldstændig fyldt med lyst og kunne ikke vente med at smage hende. Jeg stak en finger ind i hendes fisse og begyndte at slikke hendes klitoris. Endnu en gang motiverede hendes stønnen mig. Jeg stak to fingre op i hende og fortsatte med at slikke hende. "Åhh baby, er det din første gang?" spurgte mor. Jeg var så fuld af lyst, at jeg ikke engang svarede og fortsatte med at slikke hendes klitoris som en hund på en varm dag. Der kom en slags væske ud af hende, og hun begyndte at skrige lidt. Da væsken holdt op med at flyde, spurgte jeg, hvad det var.
"Det var fissesaft, skat. Du fik mig til at få orgasme på din første gang. Det er der aldrig nogen, der har gjort før. Det føltes sååå godt baby," sagde hun. Jeg smilede, og hun sagde: "Læg dig ned, skat." Jeg gjorde, som jeg fik besked på, og hun løftede mit ben op og pressede sin fisse mod min. Hun begyndte at gnide dem mod hinanden, og jeg skreg, og det gjorde hun også. "Det kaldes at sakse," forklarede mor. Jeg nikkede og stønnede. "Det føles også fantastisk, som om jeg er blevet transporteret til en anden verden," sagde jeg. Jo hårdere hun bevægede sig, jo mere fantastisk følte jeg mig, og jo højere stønnede både hun og jeg. Endelig stoppede hun. Den såkaldte "fissesaft" sprøjtede også ud af mig, og mor klappede. "Aww, dine første ord, første skridt og nu din første orgasme," jokede hun. Jeg grinede. Mere sprøjtede ud af mig, og denne gang fangede mor noget i sin hånd. Hun drak den smule, hun havde i hånden. "Det var fantastisk mor, jeg tror, jeg er bi nu. Da du begyndte at slikke min fisse, kom jeg til at tænke på nogle lækre piger i klassen, og hvordan jeg ville elske at smage på dem," sagde jeg til hende. Hun grinede. "Du burde ringe til Julia og bede hende om at komme forbi i næste uge. Jeg er sikker på, at vi får det sjovt sammen," sagde hun og blinkede til mig. Jeg havde ingen anelse om, hvad min mor havde i vente, men da jeg skiftede tøj, begyndte jeg at fantasere om en trekant mellem os. Jeg tog min telefon og ringede til Julias nummer. "Hej smukke," hilste hun på mig. "Hej, har du lyst til at komme over i næste uge," spurgte jeg. Jeg overraskede mig selv ved ikke at fortælle hende, hvad der var sket mellem mig og mor. "Ja, selvfølgelig, passer tirsdag?" spurgte Julia. Jeg kunne huske, at mor havde fri om tirsdagen, så jeg sagde ja og lagde på. "Mor, hun kommer på tirsdag," sagde jeg. "Åh, dejligt," sagde mor. Hun havde et drilsk udtryk i ansigtet, og jeg vidste pludselig, at jeg ville få det rigtig sjovt næste tirsdag.

SE EFTER DEL TO SNART, OG HUSK AT KOMMENTERE MED FORSLAG!!!

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: