BAGGRUND


Camilla og jeg havde set hinanden i et stykke tid. Hun var en fraskilt mor med to ældre døtre, og hun var begyndt at lægge sin seksuelt undertrykte fortid mere og mere fra sig, efterhånden som vores forhold udviklede sig. Disse begivenheder finder sted efter historien om "Moderens uanstændige gave", da hun fortsatte med at omfavne sit ønske om at underkaste sig og behage.

Før jeg mødte Camilla, havde hun anset én orgasme om ugen for at være godt. Siden da havde hun ikke kun opdaget, at hun var meget multiorgasmisk, men hun var også blevet afhængig af nydelse og den måde, hun følte sig på, når hun var sammen med mig.

Med denne nyfundne nydelse opstod der et problem. Camilla følte sig ikke kun skyldig over, at hun fik så mange flere orgasmer end mig, men hun begyndte også at frygte, at jeg ville kede mig med hende.

Der skulle gå lang tid, før hun ville indrømme, hvor bange hun havde været for, at jeg ville forlade hende. Denne blanding af frygt og skyldfølelse nærede et behov i hende for at "gøre det godt igen" med mig. Ud fra den tankegang og behov opstod denne historie.

—————————————-

PART 1

—————————————-


PRIVATLIV TAK!

Camilla var hjemme igen efter at have tilbragt aftenen sammen med mig. Hendes fisse dunkede stadig efter vores tid sammen, og hun spekulerede på, om hun nogensinde ville klare sig igennem en dag igen, uden at hendes trusser blev pinligt våde.

Camilla var gået ud på badeværelset, da hun kom hjem, i håb om at få et brusebad, inden hun lavede aftensmad. Ja, det var sent, men hun var sikker på, at ingen havde spist aftensmad endnu. Det betød ikke noget, at alle var gamle nok til at klare sig selv; hendes døtre forventede stadig, at mor lavede mad, og det betød mere og mere, at de spiste aftensmad efter kl. 22.

Camilla lod bruseren varme op, mens hun sad på toilettet, da badeværelsesdøren pludselig gik op. Hanne havde hørt vandet og troede, at hun ville finde sin mor under bruseren i stedet for på den plads, hun så desperat havde brug for.

I et par år efter skilsmissen lejede Camilla en campingvogn for at spare penge. Selvom det var en ret stor trailer, havde den kun ét badeværelse. For at gøre det hele værre, var der også adgang til vasketøj på badeværelset, så for Camilla gav badeværelset hende sjældent den flugt eller det privatliv, som de fleste mennesker nyder.

Camilla var både frustreret og glad over forstyrrelsen. På den ene side var hun glad for, at hendes døtre var trygge ved hende og ville stille hende spørgsmål, som de fleste døtre aldrig ville stille deres mor, men hun ville også ønske, at de respekterede hendes privatliv lidt mere. Hanne og Nikoline kunne ikke forstå al den stress, hun var under som enlig mor, og nogle gange ønskede hun, at hun havde et sted derhjemme, hvor hun kunne flygte hen og lade op.

Camilla rejste sig fra toilettet og klædte sig af. Da hun kom ind under bruseren, begyndte Hanne at fortælle hende om sin dag, og da badeforhænget var trukket for, indtog Hanne sin mors plads på toilettet.

Hvis Camilla havde håbet på at få fred til at pirre sine bryster og sin fisse, mens hun gennemspillede dagens begivenheder i tankerne, blev hun slemt skuffet. I stedet for bare at tisse og gå, blev Hanne på badeværelset, mens hun fortalte sin mor alt om sin dag, inklusive det seneste drama med sine venner. Hannes monolog fortsatte, indtil Camilla endelig kom ud af bruseren, ren, men uden at have fået chancen for at onanere.

Da Camilla åbnede gardinet, blev hun ikke overrasket over at se Hanne sidde på toilettet med trusserne nede om anklerne. Hvis Hanne havde skyllet ud, ville Camillas brusebad pludselig være blevet for varmt, så Hanne havde hverken skyllet ud eller rejst sig, da hun var færdig med det, hun var kommet for.

Camilla var ved at tørre sig, da Hanne endelig rejste sig op. Da hun rejste sig, fik Camilla et hurtigt glimt af det brune hår mellem sin ældste datters ben. Camilla noterede sig, at hun ville fortælle mig om dette seneste "eventyr" på badeværelset, for hun vidste, at jeg ville blive chokeret over endnu et eksempel på, hvor åbne hendes døtre var over for hende, selv om de var langt over den alder, hvor de fleste døtre skjuler deres kroppe for deres forældre.

Camilla huskede, at jeg for nylig havde spurgt hende, om hun troede, at hendes døtre var barberede, trimmede eller naturlige. Hun havde sagt, at "Nikoline barberer sig, men Hanne er naturlig", men jeg havde spurgt, om hun bare troede det, eller om hun havde væddet sit hus på det. Camilla kunne kun forestille sig, hvordan jeg ville reagere, da hun fortalte mig, at hun uden tvivl vidste, at Hannes fisse stadig var naturligt behåret.

Hanne ventede på, at hendes mor havde fået tøj på, før hun åbnede døren og forlod badeværelset. Da hun gik, kunne Camilla ikke få tanken om at fortælle mig om det, der lige var sket, ud af hovedet. Hun vidste, at jeg ville blive jaloux og stille en million spørgsmål, men helt ærligt, så ville der ikke være så meget at fortælle.

For Camilla var det, der lige var sket, en helt almindelig begivenhed, og der var slet ikke noget specielt eller sexet ved det. Men for mig vidste Camilla, at jeg ville give hvad som helst for at se Hanne trække trusserne ned, tisse og rejse sig op igen uden at tøve eller forsøge at dække sig til.

Camilla huskede, hvor tændte vi begge var blevet, da hun viste mig et billede af Hanne i bikini, mens jeg onanerede og duftede til hendes slidte trusser. Det havde været første gang, hun åbenlyst havde drillet mig seksuelt med tankerne om sine døtre. Siden den dag havde jeg mere end én gang fortalt hende, at det minde for altid ville være et af mine yndlingsminder.

Et øjeblik ønskede Camilla, at jeg kunne opleve bare én af disse "almindelige" begivenheder med afslappet nøgenhed, så hun kunne se, hvordan det påvirkede mig, men hun vidste, at det var et umuligt ønske. Hendes døtre var jo ikke ekshibitionister, de var bare ikke blufærdige over for deres mor, fordi hun var deres mor. Af den grund vidste Camilla, at hun var den eneste person på jorden, der nogensinde ville blive vidne til, at begge hendes døtre bød på så afslappet og tilfældig nøgenhed.

Mens Camilla børstede sit hår, summede hendes telefon, da der kom en sms. Hun stod foran spejlet, mens hun læste min besked. Jeg havde spurgt, om hun havde været alene længe nok til at få det brusebad, hun havde ønsket sig. Hun svarede ved at sende mig et billede af sig selv, stadig med fugtigt hår, sammen med teksten "Bad ja, privatliv nej".

Da Camilla vendte tilbage til at børste sit hår, indså hun, at der måske var en måde, hvorpå jeg kunne opleve disse spontane og subjektivt-erotiske daglige begivenheder. Spørgsmålet i Camillas hoved var ikke "Hvordan kunne han opleve dem…", men i stedet var det: "Skal jeg…?"

SMÅ SKRIDT


Lørdag morgen lavede Camilla morgenmad til alle, og det var ingen overraskelse, at hun var den eneste, der var vågen. Alle, inklusive hende selv, havde en tendens til at blive for længe oppe om aftenen, men Camilla vågnede stadig på samme tid hver morgen, selv når hun ikke havde noget at lave.

Camilla tog en beroligende indånding, da hun gik ind og tændte lyset i sine døtres fælles værelse. Hun trak puden væk under Hannes hoved og slog hende med den et par gange, mens hun sagde "Op med dig, op med dig, op med dig! Jeg har lavet morgenmad, så op med dig!"
Begge piger stønnede, og Hanne forsøgte at gemme sit hoved under tæppet. Camilla tog puden og slog hende igen, før hun vendte sig mod Nikoline for også at slå hende. Begge piger brokkede sig og bad deres mor om at gå væk, men Camilla gav sig ikke.

"Nej, jeg har lavet morgenmad, og I piger skal spise med. Jeg forlader ikke dette værelse, før jeg ser jer stå op, så flyt jer!"

Pigerne stønnede igen og accepterede nederlaget. De hadede at blive vækket af deres mor. Det var ligegyldigt, hvor tidligt eller sent de blev vækket, deres mor var ubarmhjertig, når hun ville have dem op. De dage, hvor de ikke samarbejdede, blev de skudt med en vandpistol, som hun havde stående i køleskabet, og hvis det ikke virkede, kom hun tilbage med kopper med isvand. Hun havde kun været nødt til at hælde en stor plastikkop med isvand over dem én gang, derefter var truslen nok.

Hanne gav op og satte sig først op i sengen. "Fint, jeg er stået op, lad mig nu være i fred," råbte hun.

"Åh nej, jeg er nødt til at se dig oppe, på benene og i tøjet, før jeg går." Dernæst vendte Camilla sig mod Nikoline og sagde: "Det gælder også dig. Op med dig, ellers …"

Der lød et højt suk fra Hannes seng, da hun sagde: "Du er så ond". Hun trak dynen tilbage, svingede fødderne ud over sengekanten og rejste sig så op. Hendes hår var blevet sat op i en hestehale aftenen før, og det meste havde løsnet sig, mens hun sov, så lange, brune lokker hang ned omkring hendes ansigt. Hun stod ved siden af sin seng og tørrede sine øjne uden at tænke over, at hun stod foran sin mor kun iført en stram hvid tanktop og mørkeblå trusser. Efter en hurtig udstrækning, som fik hendes tanktop til at nå næsten op til hendes ribben, kiggede hun ned og fik øje på sine pyjamasbukser. Hanne tog et lille skridt, bøjede sig i taljen, samlede pyjamasbukserne op og tog dem på. Til sidst kiggede hun på sin mor og sagde: "Er du glad nu?"

Camilla smilede, mens hun sagde: "Glad? Gør dit værelse rent, og så snakker vi." Så vendte Camilla sig mod Nikoline og sagde: "Kom, også dig," men Nikoline var allerede begyndt at følge efter sin storesøster. Da hendes yngste datter kom til syne igen, så Camilla Nikoline sidde på sengekanten iført den sorte t-shirt og shorts, hun havde sovet i aftenen før. På dramatisk vis sprang Nikoline op, rakte hænderne i vejret og sagde "Tada!".

Camilla rystede bare på hovedet og sagde: "Okay, jeg har forstået det, du er vågen." Hun vendte sig væk fra sine døtre, og da hun forlod deres værelse, sagde hun: "Og læg dig ikke ned igen. Jeg venter jer i køkkenet om to minutter."

Da Camilla gik ned ad den korte gang til køkkenet, svor hun på, at hun kunne høre sit eget hjerte banke.

Camillas telefon havde stukket op af hendes lomme, og da hun gik hen til køkkenet, tog hun den frem. Camilla kiggede på skærmen, stoppede optagelsen, lukkede kameraappen og låste telefonen, før hun stak den tilbage i lommen igen. Før hun så videoen, ville hun ikke vide, om hun rent faktisk havde optaget sine døtres morgenvækning eller ej, men selv hvis hun havde, var hun stadig ikke sikker på, om hun kunne krænke deres privatliv ved at lade mig se den.


UVENTET GAVE

Camilla var ved at gøre sig klar til at forlade mit hus, da hun stoppede op. Hun havde et uroligt udtryk i ansigtet, hvilket ikke var, hvad jeg havde forventet ud fra den måde, hun var kommet på kun få minutter før. Hendes tone blev alvorlig, da hun spurgte: "Jeg kan stole på dig, ikke?"

Jeg var chokeret over at høre hende spørge om det, efter alt hvad vi havde gjort, men jeg kunne se, at det ikke var en joke, så jeg sagde: "Selvfølgelig. Men hvorfor?"

Det tog hende et øjeblik at svare, som om hun tvivlede på sig selv, og så stak hun langsomt hånden i lommen. Da hendes hånd kom ud, holdt hun et USB-drev i sine fingre i en tydelig gestus til mig om at tage det. Da USB-drevet skiftede hænder, sagde hun: "Jeg stoler på dig. Det her er kun for dine øjne." Der var en kort pause, før hun tilføjede: "Jeg behøver ikke at vide, hvad du gør med det, bare lov mig, at du sletter det, før du afleverer drevet tilbage."

Endnu en gang blev jeg overrasket over den måde hun opførte sig på. Hun havde givet mig et USB-drev med frække billeder og videoer af hende flere gange før, og hun vidste, at jeg aldrig ville dele dem eller vise dem til nogen andre. Det faktum, at hun gjorde så meget ud af det denne gang, gjorde mig både ophidset og forvirret. Jeg kunne ikke forestille mig, hvad hun ville give mig, som kunne retfærdiggøre en ekstra påmindelse om privatlivets fred, så jeg beroligede hende ved at sige: "Selvfølgelig. Jeg ville aldrig gemme noget, du bad mig om ikke at gøre. Hvis det skal slettes, så bliver det det."

Camilla så lettet ud, da hun sagde: "Tak". Hun gav mig et sidste kys, før hun gik.

Camillas bil var knap nok ude af syne, før jeg sad ved min computer og tilsluttede det mystiske USB-drev. Da jeg åbnede det, blev jeg overrasket over kun at finde én filmfil, og baseret på filstørrelsen vidste jeg, at den ikke kunne være særlig lang.

Da videoen blev indlæst, blev jeg forvirret, fordi det så ud til at være en optagelse af en væg. Et øjeblik senere var der nogle akavede bevægelser og et rystende kamera, som fik mig til at tænke på, om hun måske ved et uheld havde givet mig den forkerte video, for dette startede ikke som nogen onanivideo, hun nogensinde havde givet mig. Jeg skulle lige til at spole frem i videoen, da jeg så en dør gå op og et lys blive tændt. Mit hjerte stoppede næsten, da jeg hørte Camilla råbe, at hendes døtre skulle vågne, og med det samme forstod jeg, hvorfor hun havde spurgt, om hun kunne stole på mig.
Jeg så med fokuseret opmærksomhed på, hvordan scenen udspillede sig foran mig. Der var ikke noget overdrevent erotisk ved videoen. Det var bare en normal rutine hjemme hos hende, og videoen viste mindre hud, end man ville se i et modeblad eller på en strand; men denne video handlede ikke om nøgenhed eller en ulovlig seksuel handling. Desuden forstod jeg, at denne video ikke engang handlede om hendes døtres morgenrutine. Nej, det handlede om, at Camilla lokkede sine døtre ud af sengen, bare så jeg kunne se dem på en måde, som kun få andre nogensinde ville se.

Selv om det ikke var længe siden, jeg var kommet sammen med Camilla, var min pik allerede ved at blive hård igen. Jeg satte mit program til at loope den del af videoen, hvor Hanne stod ud af sengen, strakte sig og bøjede sig forover. Scenen blev afspillet igen og igen på skærmen, mens jeg rakte ned for at onanere til dette sjældne og private glimt af Camillas ældste datter…
Mens jeg så Hanne rejse sig i sine trusser igen, tænkte jeg på, hvor heldigt det havde været, at Hanne ikke havde sovet i sine pyjamasbukser. Lige så snart jeg havde tænkt det, kom jeg i tanke om de ord, Camilla havde sagt, mens Hanne stadig lå under dynen.

Camilla havde sagt til Hanne, at hun ikke ville gå, før hun var "oppe og klædt på".

Selvom den formulering ikke ville vinde en retssag, antydede den i hvert fald, at Camilla vidste, hvor lidt Hanne havde på. I virkeligheden sov Hanne nok sådan de fleste nætter, så glimtet af Camillas trusseklædte datter var ikke tilfældigt. Bare det at vide, at Camilla havde stået der og nægtet at gå, før Hanne blottede sig for kameraet, gjorde pludselig videoen meget mere erotisk.

Mens jeg fortsatte med at se videoen i loop, mærkede jeg min egen orgasme bygge sig op, og jeg kæmpede ikke imod trangen. Det er svært at forklare, hvor utroligt tabubelagt det føltes at vide, at Camilla ikke bare hemmeligt havde optaget sine egne døtre til mig, men at hun havde lavet videoen i håb om, at det ville få mig til at komme af at se dem sådan.


EBAY-ING EN BLÆKPEN


Camilla havde fortalt mig, at hun ikke behøvede at vide, hvad jeg gjorde med den video, hun havde lagt på drevet, men hun var nysgerrig efter at vide, om jeg kunne lide den. Hun vidste, at det faktiske indhold var meget uskyldigt, men hun håbede, at jeg så det som mere end det.

Hendes tøven med at give mig videoen var i direkte modstrid med hendes ønske om at "udligne den seksuelle score" mellem os. Hun vidste, at hun aldrig kunne få mig til at komme så hårdt eller ofte, som jeg fik hende til at komme, og jeg havde allerede åbnet op for en verden af nydelse, som hun ikke engang vidste eksisterede. Gang på gang havde hun sagt, at hun ville gøre næsten hvad som helst for at sige "tak" for alt det, jeg allerede havde gjort, men der var ikke meget, hun følte, hun kunne gøre for at konkurrere.

I Camillas hoved ville enhver kvinde, der spredte benene, tilbød sine hænder, sin mund eller sin røv til mig, få mig til at komme, og jeg ville komme lige så hårdt med dem, som jeg gjorde med hende. Derimod havde ingen anden mand, legetøj eller fantasi fået hende til at føle, som hun gjorde, når hun var sammen med mig, og det var en tankevækkende tanke at tro, at hun kunne blive erstattet af næsten enhver seksuelt villig kvinde på planeten. Det var ikke fair, for hun så sig selv som udskiftelig, men for hende var jeg enestående.

Da Camilla endelig tog mod til sig og spurgte til videoen, var hun ikke blevet overrasket over at høre, at jeg havde nydt den … flere gange. Det, der overraskede hende, var, da hun sagde: "Eftersom du kunne lide den, må du gerne beholde en kopi. Men hvis jeg nogensinde beder dig om at slette den, så gør du det. Okay?"

Camillas tilbud om at lade mig beholde videoen var en del skyldfølelse og en del ønske om at behage. Hun så det som et tegn på glæde, men hun vidste også, at det ikke udlignede den seksuelle score mellem os.

Camilla ønskede desperat at føle, at hun var uerstattelig for mig, ligesom jeg var blevet uerstattelig for hende. Sandheden var, at hun følte, at det var et umuligt mål, så længe hun kun gjorde den slags ting, som andre kvinder kunne gøre eller ville gøre.

Da hun gik over stregen og optog en knap så vovet video af Hanne, havde hun i et øjeblik følt sig som en modig og uerstattelig kvinde. Da hun reflekterede over den handling, vidste hun, at det havde været forkert, men hun vidste også, at verden ikke var gået under. Faktisk var hendes bil ikke eksploderet, hendes soveværelse var ikke brudt i brand, og ingen var kommet til skade … der havde ikke været en eneste negativ konsekvens af at optage og derefter give mig den skjulte video. Da den erkendelse skyllede ind over hende, blev hun tvunget til at spørge sig selv: "Hvad kan der ske ved at gøre det igen?"

Camilla holdt fast i den tanke og klamrede sig til sit ønske om at blive uerstattelig. I noget, der kun kan beskrives som en livsændrende impuls, gik hun på eBay med den ene hensigt at købe en lille skjult kameraenhed.

Mens Camilla kiggede på forskellige skjulte kameraer, mindede hun sig selv om, at jeg sandsynligvis havde set tusindvis af kvinder i porno, som var langt mere attraktive end hende selv eller hendes døtre, og de kvinder havde gjort meget mere end at give et kort glimt af deres trusser. Camilla vidste, at hvis hun objektivt tog et skridt tilbage, burde det hurtige glimt af hendes datters trusser ikke have givet anledning til et andet blik fra mig. Teknisk set havde den video været endnu mindre afslørende end det bikinibillede, hun havde vist mig før, da Hanne havde haft en tanktop på.

Da Camilla fandt frem til en anordning, som hun mente kunne fungere, forstod hun, at min reaktion på videoen ikke skyldtes det rå seksuelle indhold, men at det mest erotiske element var, at hun havde optaget videoen, så jeg kunne se den.

Camilla forstod, at selv med et skjult kamera ville det være højst usandsynligt, at hun nogensinde kunne optage noget, der kunne konkurrere med de piger, der åbent blottede sig for pornosider, men Camilla vidste også, at hun ikke direkte konkurrerede med de piger eller den slags videoer. Camillas erotiske valuta ville ikke være "en tilfældig nøgen pige, der udfører meget seksuelle handlinger"; i stedet kunne hun tilbyde meget private glimt af to meget specifikke piger. Det ville være piger, jeg havde mødt, hvis værelser jeg havde stået i, og endnu vigtigere, to piger, som aldrig ville få at vide, hvor meget jeg havde set af dem.

Camilla stirrede på opslaget om en fuldt funktionsdygtig blækpen med et skjult kamera indeni, og hun overvejede stille, hvad hun skulle gøre. Hun vidste, at meget få mødre i hendes situation nogensinde ville overveje at gøre det, hun overvejede nu, og på en eller anden måde fik det hende til at føle sig mere magtfuld og muligheden mere tiltalende. Der var noget befriende ved at vide, at hun endelig kunne være den, der gjorde noget, som andre kvinder ikke ville gøre. Hvis hun kunne få sig selv til at tilbyde mig denne unikke pirring, så ville det måske gøre hende uerstattelig.

Da købsbekræftelsen ankom i hendes indbakke, var Camilla allerede begyndt at lave en mental liste over alle de steder, hun ville bruge pennen. Selvom logikken sagde, at det ville være smart at teste pennen på helt almindelige steder, vidste hun allerede i baghovedet, hvor pennen skulle hen….. badeværelset.

Efter at have slettet alle bekræftelsesmails forlod Camilla sin computer og prøvede at lade være med at tænke på, at hun planlagde at bruge begge sine døtres nøgne kroppe til at drille den mand, hun kneppede.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...