Jeg var hjemme hos min veninde Rikke for at overnatte. De havde et ekstra soveværelse, som lå ved siden af badeværelset. Der var ligesom et lille kighul, hvor man kunne kigge ind. Jeg var vildt forelsket i hendes far, så jeg var helt oppe at køre. Rikke var gået ud for at hente den pizza, vi lige havde bestilt, så det var bare hendes far og mig. Gud, hvor var han lækker. Han arbejdede i byggebranchen og kom tilbage og lignede en sexet, hårdtarbejdende far, som jeg gerne ville kneppe. Helt ærligt. Jeg var nervøs, så jeg gik bare ind i soveværelset for at vente på Rikke. Omkring 5-10 minutter senere hørte jeg badeværelsesdøren blive lukket, og bruseren gik i gang. Ja, for fanden… Jeg var allerede ved at gnide min klitoris og komme, men det her var endnu bedre på grund af kighullet! Hendes far havde åbenbart tænkt det samme… Han opførte sig, som om han var fuld af indestængt seksuel spænding. Jeg så ham begynde at røre ved sit skaft og derefter sit pikhoved, mens han tog fat i sine store, fyldige kugler.
Gud, jeg ville smage. Så snart jeg så det, tog jeg tøjet af med det samme, og jeg sad lige der på sengekanten ved kighullet og så på, mens jeg gnubbede min fisse så kraftigt, at jeg sprøjtede og udstødte et højt støn. Det var ikke meningen! Jeg var så flov og håbede, at han ikke hørte mig, men så hørte jeg ham banke på min dør (jeg sagde ikke noget). Jeg tænkte, at jeg måske havde gjort ham bekymret eller noget, for han åbnede pludselig døren, mens jeg var tæt på at komme igen. Jeg rullede hurtigt væk fra kighullet og lod, som om der ikke var sket noget. Jeg er stadig ret sikker på, at han så, hvad jeg gjorde, men han viste mig bare sit sexede smil og gik tilbage til badeværelset. Så var det tid til kighullet igen 😉 Jeg så ham sidde på toilettet med låget nede … Han legede med sin pik igen. Han fik den op på fuld hårdhed, og åh gud, han tændte mig ekstremt meget. Han strøg og strøg. Man kunne se den følelse, han havde bygget op i sin krop. Hold da kæft, jeg var lige ved at miste besindelsen og stønne højt igen, men jeg stoppede med det samme midt i mit klimaks, fordi jeg ville se ham. Ikke engang 30 sekunder senere så jeg hans pik dunke op og ned, og kuglerne tømme sig og sende hans sperm ud over hans blanke pikhoved og på hans hænder. Jeg havde virkelig brug for en bid af ham. Jeg lagde mig tilbage, dækkede mig til og slappede af i lettelse over, at han ikke havde fanget mig. Men jeg tog fejl. Han åbnede pludselig døren igen og havde et frækt smil på læben. Han spurgte mig: "Hvad laver du derinde?" Han trak mit håndklæde af. Min fisse var stadig gennemblødt og dunkede. Han vidste det. Han vidste det helt sikkert. Jeg følte mig svag, og intet kom ud af min åbne mund.
Han fortalte mig, at han hørte mig og sagde, at han ikke ville fortælle det til Rikke, hvis vi kunne lave en aftale. Han bad mig om at komme op på hans værelse og hjælpe ham. Jeg var ikke helt sikker på, hvad aftalen skulle være, men jeg klagede ikke! Så snart vi kom ind på hans værelse, smed han håndklædet på sengen og stirrede bare på mig. Jeg troede, at jeg drømte. Han bad mig tage tøjet af og se på ham. Jeg tøvede ikke engang, jeg klædte mig af og stod der og ventede. Han tog fat i mit håndled og trak mig tættere på og spurgte mig, om han skulle slikke min fisse. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere, og før jeg kunne nå at svare, havde han allerede skubbet mig ned på sengen med spredte ben. Han slikkede med sin tunge på min forstørrede, gennemblødte, hævede klitoris og trak forsigtigt i min læbe, mens han bevægede sig op og ned ad min revne og fik mig til at vride mig på sengen. Fuck, jeg vidste, at det var forkert, fordi det var min bedste vens far, men jeg turde ikke bede ham om at stoppe med at stryge tungen hen over min klitoris og lade sine store fingre glide ind og ud af mit hul og befamle mig, mens han stadig suttede på min klitoris. Det syntes kun at tage sekunder, før min stønnen blev højere og højere, og jeg begyndte at vride mig og næsten få kramper. Han var hård som bare fanden, og jeg kunne se, at han var klar til at spille den af igen, men i stedet rejste jeg mig op og tog initiativet. Jeg skubbede ham ned og satte mig oven på ham med mine store D-skåle i ansigtet på ham og skubbede hans pik ind i mig, mens jeg flyttede hans hænder til at sprede mine baller fra hinanden.
Jeg mærkede hans nosser gnide mod mig, mens jeg nød hver en centimeter af hans massive pik. Han gled sine hænder ind under mine bryster og begyndte at klemme og sutte på dem. Gud, det føltes fantastisk. Jeg hoppede hurtigt op og ned, mens han lystigt begyndte at gnubbe min klitoris. Fuck. Han flyttede mine hofter, så jeg kneppede ham endnu hårdere og hurtigere, indtil jeg mærkede hans sæd sprøjte op i mig. Fuck, jeg kom med det samme da jeg følte det. Det føltes utroligt. Det var god timing, for ikke engang et minut senere råbte Rikke: "Jeg er tilbage!" Det er stadig en hemmelighed den dag i dag.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...