Første gang jeg så min søster nøgen, rystede mine knæ, og min hals blev pludselig tør. Billeder af nøgne kvinder florerede selvfølgelig på mange hjemmesider, men indtil da havde jeg ikke set en rigtig nøgen kvinde. Da vi begge var yngre, havde vi måske uforvarende set hinanden, men det var bestemt ikke noget, nogen af os huskede. Vi havde en normal barndom. Det var ikke meningen, at jeg skulle lægge mærke til hende seksuelt. Men selv i en ung alder husker jeg, at jeg var klar over, at min søster var meget attraktiv.

Hun var en meget smuk brunette med smuk hud, der bare tiggede om at blive smagt på. Især hendes hals så lækker ud, når hun vippede hovedet til den ene side og afslørede den følsomme og sårbare del, som jeg kunne sætte tænderne i. Jeg elskede den måde, hendes lange hårstrå faldt til den ene side, når hun gjorde det, og faldt ned over hendes skulder. Hvor jeg længtes efter at røre ved hende… Men det var ikke tilladt. Det vidste jeg, selv i en ung alder.

Det vil sige, indtil jeg så hende nøgen. For at være fair var det ikke på nogen måde hendes skyld. Mine timer i skolen sluttede tidligt, og hun havde ikke forventet, at der var nogen hjemme. Da jeg gik ind i mit soveværelse, hørte jeg bruseren stoppe. Mærkeligt, at min søster ville tage et bad så sent på dagen. Jeg havde ikke gidet at kalde på hende, da jeg opdagede, at døren til badeværelset stod på vid gab. Jeg fik øje på hende, da jeg gik forbi.
Hun var lige trådt ud af bruseren og sad foroverbøjet og tørrede sine ben og fødder. Så rettede hun sig op og begyndte at tørre sit hår. Da hun troede, at hun var alene hjemme, havde hun ikke gjort sig den ulejlighed at lukke døren, sandsynligvis for at spejlet ikke skulle dampe til. Jeg gjorde det samme, når jeg var alene hjemme. Da hun gnubbede håndklædet groft gennem håret, kunne hun ikke høre mig, da jeg nærmede mig døren. Min krop stoppede instinktivt, og mit blik gik direkte til hendes ben og bagdel, som begge var flot udstillet. Jeg vidste, at det var forkert at kigge, og skyldfølelsen voksede, jo længere jeg stirrede. Men jeg kunne ikke kigge væk.

Hendes ben var helt sikkert dejlige. Men de ledte kun mine øjne opad til det vidunderlige syn af hendes røv. En enkelt dråbe fugt begyndte at rulle ned ad den lækre kurve på hendes balder og stoppede ved den søde indadgående vinkel, hvor hendes balder mødte hendes lår. Jeg havde lyst til at kaste mig frem og fange dråben på min tunge, men jeg holdt mig forståeligt nok tilbage. På trods af hvad jeg vidste var rigtigt og forkert, var jeg ved at blive hård. Jeg var nødt til at komme ud derfra, nu. Hvert øjeblik ville hun vende sig om og se mig og min tydelige ophidselse, og så ville det blive et helvede. Hun ville tro, at jeg var syg og pervers, og hun ville have ret.

Og så skete det, i slowmotion. Hun vendte sig om, rystede håret væk fra ansigtet, mens hun stadig holdt håndklædet i hånden. Hun vendte sig om mod spejlet og så mig i døråbningen. Uden at dække sig til vendte hun sig om og så mig stivne i både rædsel og begær.

Jeg forventede, at hun ville skrige. Eller at hun ville begynde at råbe højt, mens hun febrilsk forsøgte at skjule sin nøgenhed for sin bror. Jeg kunne se på hendes øjne, at hun var chokeret, måske en smule bange. Men ingen af os gjorde noget. Hun var stivnet, ligesom jeg var, og så på, at jeg stirrede på hendes krop. Mine øjne flakkede ikke op og ned, men det virkede, som om jeg stirrede på hende med et enkelt urokkeligt blik.

Gud, hvor var hun smuk… Hendes hofter var spændt lidt op i den ene side, hvilket gav hende den vidunderlige feminine positur, som gjorde mænd vanvittige. Jeg bemærkede, hvor stram og fast hendes krop var, selvom jeg allerede vidste, at hun var meget aktiv. Da jeg vovede at lægge særligt mærke til hendes bryster, kan jeg huske, at jeg bemærkede, at de ikke var specielt store, slet ikke som kvinderne på min computer. Men jeg havde aldrig været mere fristet til at række ud efter dem og sutte på dem, tage dem i hænderne og mærke deres blødhed. De var dejlige, helt sikkert det bedste par, jeg nogensinde havde set.

Endelig vovede hun at bevæge sig. Jeg følte mig pludselig i defensiven, klar til at forsvare mine handlinger og løbe som en gal, før hun sagde noget. Men min krop ville ikke bevæge sig, før jeg hørte hende sige mindst ét ord. Jeg kunne dog ikke undgå at bemærke, at hun endnu ikke havde forsøgt at skjule sig selv.

"Jeg er ked af det," udbrød jeg.

Hun kastede et blik ned på mine shorts. Det var alt for sent at forsøge at skjule min erektion for hende. Hun havde set rigeligt af den nu. Måske kunne jeg vise min egen værdighed, som hun gjorde. Rolig, stille, ubevægelig. Ingen bevægelse overhovedet. Hvis jeg vovede at justere min ro, ville jeg helt sikkert miste min værdighed og løbe langt væk for at gemme mig.

"Åh, nej… Jeg har ikke…" stammede hun.

Hun begyndte at vikle håndklædet om sig selv. Hun forsøgte at holde det rundt om brystet, men det var for småt til at vikle rundt om overkroppen. Det nyttede ikke noget at lade som om, hun havde brug for at dække det, jeg allerede havde set. Så hun sænkede håndklædet og gjorde sit bedste for at fastgøre det omkring taljen. Selvfølgelig var håndklædet stadig for lille til at gøre det ordentligt, så det hang lavere over hendes hofte, og hendes højre lår var stadig synligt for mig.

"Jeg vidste ikke, at du var hjemme," sagde hun og med sine bryster blottede, og åbne for mit blik.

Jeg prøvede ikke at stirre, men hun ville alligevel ikke have bemærket det. Hendes øjne var fæstnet på mit skridt. Jeg drejede min krop lidt, men vinklen viste hende kun flere detaljer.

"Det er okay," sagde hun roligt. "Det er alligevel for sent."

Var det hendes måde at bryde isen på? Jeg grinede nervøst og prøvede vel at feje det af. Jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre på dette tidspunkt. Min søster var stadig næsten nøgen foran mig, håndklædet omkring hendes talje forstærkede næsten hendes sensualitet som en miniskørt med en slids op ad hele højre side.

Før jeg kunne nå at gøre noget, hørte vi begge hoveddøren. Den svage lyd af stemmer fortalte os, at vores forældre var hjemme.

Til min overraskelse løb min søster hen mod mig og greb fat i min skjorte med den ene hånd og i dørhåndtaget med den anden. Hun trak mig ind på badeværelset og lukkede hurtigt døren. For at være ærlig var jeg overrasket over, at hun ikke bare smækkede den i, mens jeg stadig var på den anden side af den. Hvorfor havde hun villet have mig med herind?

En stemme kaldte nedefra, vores forældre gjorde os opmærksomme på, at de var hjemme. Men snakken forstummede, da de gik ind i et andet rum uden at vente på svar.

"Hvad laver du?" spurgte jeg, som om jeg protesterede mod hendes handlinger. Mit tidligere betagede jeg ville have sparket mig.

"Vil du have, at de skal se dig stirre på din nøgne søster?" spurgte hun og gav mig et underholdt blik.

"Jeg er virkelig ked af det, det var ikke min mening at stirre."

Hun rystede på hovedet. "Det er helt i orden. At dømme efter teltstangen i dine shorts, tror jeg, det var meningen, at du skulle stirre."

Mine hænder gik op til skridtet. Hun smilede.

"Du har bare ikke at lade dem tage dig i at forlade badeværelset, mens jeg stadig er herinde," advarede hun, men jeg fornemmede, at hun legede med mig.

"Jamen, hvad skal jeg gøre?"

Hun trak på skuldrene, hvilket fik mig til at lægge mærke til hendes bryster igen. "Sæt dig ned og vent."

Af en eller anden mærkelig grund gjorde jeg det. Måske tænkte jeg med pikken.

Min søster virkede ikke generet af min tilstedeværelse og begyndte at rede sit hår. Jeg sad på kanten af badekarret i stilhed og lod, som om jeg ventede, men i virkeligheden beundrede jeg hende. Jeg kunne nemt se hendes nøgne forside i spejlet. Hun vidste, at jeg stirrede, men lod som om, hun ikke lagde mærke til det. Hun føntørrede sit hår, børstede tænder og smurte creme på sin hud, alt imens jeg så på i hemmelig ophidselse. Hvorfor lod hun mig gøre det? Havde hun altid kendt til mine fantasier om hende? Måske havde jeg været uforsigtig, for åbenlys med mine blikke, eller måske kendte hun til de gange, jeg plejede at kigge i hendes undertøjsskuffe.

"Øh," begyndte hun og holdt en pause, som om hun overvejede noget. "Jeg er nødt til at trimme nu."

Trimme? Trimme hendes smukke fisse? Hvorfor fortalte hun mig det?

"Okay…" sagde jeg usikkert.

"Du kan se på, hvis du vil."

Dermed løsnede hun håndklædet om livet og lagde det oven på toiletlåget. Jeg fik øje på skatten mellem hendes ben og vidste med det samme, hvad hun hentydede til. Hendes plet af mørkt kønshår var pludselig meget tydeligt for mig, for jeg havde ikke lagt så meget mærke til det før. Der var et tydeligt mønster, som var blevet omhyggeligt trimmet lige over hendes fisse. Men jeg så små hår begynde at dukke op rundt om den lille stribe tættere hår, der var som en takket flamme, der sad lige over hendes klitoris. Jeg var overrasket over at høre, at hun holdt sig selv så velplejet. Jeg troede kun, det var noget, pornostjerner gjorde. Hun greb barberskummet under vasken og sprøjtede en klat på sin håndflade. Med et lidt djævelsk smil kiggede hun på mig, før hun rakte hånden nedad for at udføre det, der ville blive den mest erotiske handling, jeg nogensinde havde set indtil nu.

Forsigtigt, langsomt, begyndte hun at smøre barberskummet ud mellem lårene og rundt om skambenet. Hun duppede let med sine skummende fingre omkring sin vagina, som var meget mere åben for mig nu, da hun spredte benene for at give sig selv adgang. Da hun var færdig, tog hun sin barberkniv fra kanten af vasken og begyndte at bruge den på sig selv. Jeg var så tændt af at se på hende, at min hårde pik smertede af lyst. Hun lod den forsigtigt glide hen over huden og fjernede alle de hår, der ville stikke ud af bikinien. Hun havde tydeligvis gjort det mange gange før. Det havde kun taget et minut eller to, men det føltes, som om jeg havde set på i timevis. Da hun var færdig, brugte hun håndklædet, hun sad på, til at tørre sig med, og jeg så det lyserøde inde i hendes fisse.

"Wow…" Jeg hviskede for mig selv, men hun hørte det og fnisede.

Jeg spekulerede på, hvad det næste var i min søsters rutine, men hun så ud til at tøve. Der var sikkert ikke meget mere, hun kunne gøre, før hun tog tøj på og gik.

"Jeg ved, at du har ønsket at se mig nøgen i lang tid," sagde hun.

Mit hjerte stoppede, og jeg blev bleg i ansigtet.

"Det var ret tydeligt," fortsatte hun og kiggede på mig gennem spejlet. "Du plejede at være betaget af mig. Det savner jeg."

Hvad var det, der skete her? Var det her virkeligt? Alle de hemmelige lyster var nu ude i det åbne, og kombineret med det peepshow, jeg lige havde fået, følte jeg mig klar til at besvime.

"Vær sød at sige noget," sagde hun.

"Jeg… jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Hvordan vidste du det?" Jeg fortrød med det samme, at jeg svarede hende på den måde og bekræftede, hvad hun havde sagt, i stedet for at benægte det.

Indtil da havde hun stået med ryggen til mig, men nu vendte hun sig om mod mig, stadig helt nøgen og uden at skjule noget.

"Jeg har altid set dig kigge, og jeg plejede virkelig at kunne lide det. Men efter jeg lærte, hvordan drenge er, som altid kigger på piger på grund af deres kroppe, tænkte jeg, at det måske ikke var mig, du kiggede på. Bare min krop."

Det gjorde mig en smule ked af det. Måske fordi det var delvist sandt, men lige nu handlede det slet ikke om det.

"Men en aften," fortsatte hun, "hørte jeg dig lege med dig selv på dit værelse, mens du kiggede på porno på din computer."

Aah!! Vidste hun det?!

"Og jeg hørte dig sige mit navn, lige da du stønnede rigtig højt." Hun smilede lidt nu. "Du skød din ladning, mens du tænkte på mig."
Jeg ville virkelig gerne vide præcis, hvornår det var sket, men sandt at sige skete det ofte, når jeg ikke havde fuld kontrol over mine lyster.

"Jeg har altid syntes, at du var køn," sagde jeg stille i min nervøsitet. "Smuk."

"Jeg ville have dig til at kigge. Jeg elskede opmærksomheden." Det var tydeligt, da hun fortalte mig det, mens hun stadig blottede sin nøgne krop for mig.

"Jeg kigger nu…" svarede jeg.

"Det kan jeg se," smilede hun og lagde mærke til min pik, der pegede op på hende.

"Så hvad er det næste?" spurgte jeg og forsøgte at være afslappet.

Hun rullede legende med øjnene rundt i rummet, som om hun overvejede, hvad hun skulle gøre.

"Når jeg har været i bad og er blevet trimmet, kan jeg godt lide at tage mig af mig selv, men jeg ved ikke, om du skal have lov til at se det."

Jeg slugte. "Hvad mener du?"

Hun så pludselig meget genert ud, som en lille pige. "Jeg leger med min fisse…"

Jeg mistede balancen på kanten af badekarret og faldt bagover i chok, til min søsters store morskab.

"Er du okay?" spurgte hun gennem sin latter.

"Ja, jeg har det fint…" Jeg rejste mig op og tørrede mine våde hænder og arme på min skjorte. Min numse var også blevet våd af den smule vand, der var tilbage i badekarret.

"Åh, nu er dit tøj vådt." Hun slog hænderne sammen i en smule legende glæde. "Tag det af!"

"Jeg… tror ikke, det er en god idé."

"Fordi jeg så måske kan se din stive pik?"

"Ja, og hvis du begynder at lege med din fisse, bliver der et stort rod at rydde op."

Hendes legesyge syntes at stoppe, da en mere ophidset tilstand overmandede hende. "Åh, virkelig…"

Vi faldt begge i en slags akavet tavshed lige der, da vi indså den direkte seksualitet i vores situation. Måske ville klogere mennesker være gået hver til sit på dette tidspunkt, men vores unge og dumme begær var den dominerende kraft, der styrede os nu.

"Jeg siger ikke noget, hvis du ikke gør.", sagde hun listigt.

Jeg kunne ikke tro, at ordene var sluppet ud af hendes mund. Da hun slikkede sig om munden, følte jeg, at al frygt forsvandt fra mig.

"Mener du det alvorligt?" spurgte jeg og gav hende endnu en chance for at bakke ud.

Hun vidste lige så godt som jeg, at det her var forkert. Men det er sådan med sex, at det at gøre noget forkert kan føles rigtig, rigtig godt. Vi begærer det forbudte, det er en del af vores natur. Jeg skælvede af spænding over muligheden for at få lov til at interagere seksuelt med denne gudinde foran mig.

"Helt sikkert," sagde hun ligeud.

Jeg rejste mig og sagde: "Vil du trække mine shorts af"?

Hun gik hen mod mig, bøjede sig ned og stirrede på mit telt. Jeg spekulerede på, om hun var nervøs for at se min stive pik. Hun drillede mig. Så trak hun pludseligt mine shorts af. Jeg var nøgen på få sekunder. Min pik var få centimeter fra hendes ansigt. Hun smilede og greb instinktivt fat i den.

Jeg stønnede og sagde: "Hvis du ikke giver slip nu, får du en ansigtsbehandling." Hun gav slip og rejste sig op.
"Stil dig der," sagde hun. Hun rykkede tilbage og satte sig på toiletsædet.

Hun spredte sine ben. "Du skal se på mig, mens jeg gør det, okay?"

Jeg nikkede, ude af stand til at tale. Hun lod sin hånd glide ned til skridtet og begyndte meget langsomt og forsigtigt at røre ved sig selv. Min pik rykkede og hoppede, hvilket kun ansporede hende. Hun gik direkte i gang med sin fisse uden at teste, hvad der føltes godt, eller opdage nye fornemmelser. Det var tydeligt, at hun havde onaneret ret ofte. Hun vidste, hvordan hun skulle få det ud af sin krop, som hun ønskede.

Hendes fingre gled op og ned ad hendes læber og skilte dem ad for at blotte hendes klitoris. Hun var allerede våd, kunne jeg se. Hun blev ved med at glide op og ned og elskede tydeligvis bare den lille mængde stimulation. Pludselig stak hun sin langefinger ind i hendes vagina og den gled ubesværet ind i den varme fugt. Hun stønnede, mens hun stadig lagde pres og friktion på sit skød. Snart trak hun fingeren tilbage og koncentrerede sig udelukkende om sin klitoris. Hendes frie hånd rakte op for at gnide hendes bryst, klemme det og pille ved det, præcis som jeg ønskede at gøre. Det var tortur at se hende ophidse mig ud over mine grænser.

Jeg rakte ned og tog fat i mig selv og lagde min hånd fast omkring skaftet. Hun så mig gøre det, og hendes hofter stødte skarpt fremad, tilsyneladende meget ophidset over min handling.

"Ja," åndede hun. "Gør det bare. Gør det sammen med mig."

Jeg nød de næste par sekunder i fulde drag, da min rysten aftog, og jeg begyndte at onanere sammen med min søster. Hun betragtede min pik meget intenst, mens hun stadig gnubbede sig selv ret ivrigt, men hun tog aldrig øjnene fra den dunkende længde kød foran hende. Hun begyndte at klynke, og jeg hørte saftige lyde fra hendes fisse, mens hendes fingre gnubbede rundt og rundt om hendes klitoris og bragte hende tættere og tættere på den vidunderlige fornemmelse, der byggede sig op inde i hende. Jeg var ikke langt bag hende og eksploderede næsten med hver eneste stønnen. Jeg kunne ikke holde det ud meget længere.

"Kommer du?" kunne hun knap nok sige mellem skarpe vejrtrækninger.

Jeg nikkede, og selv om hun ikke kiggede op på mit ansigt, kunne hun se, at jeg var tæt på.

"Åh gud…" Hun lukkede øjnene og skar en grimasse, da hendes egen orgasme begyndte at eksplodere. "Skyd det ud over mig!"

Hendes hånd blev en sløring, mens hun spillede sig selv af, gned sin klitoris voldsomt og gispede i ren ekstase. Jeg kunne ikke længere holde mig tilbage og begyndte at stryge hurtigere og hårdere, mens jeg mærkede mine nosser stramme. Jeg stønnede tungt, og det begyndte at prikke i mine fødder, da jeg kom. Hun skreg i sin egen nydelse, da jeg begyndte at ejakulere, men da den første ladning sæd eksploderede ud og landede på hendes hånd, spændte hun endnu mere og var lige ved at falde om af den pludselige intensitet i sin orgasme. Hendes krop spjættede og vred sig under mig, da jeg stod over hende og skød endnu en ladning sæd ned på hendes mave. Hun var ude af stand til at bemærke andet end sit klimaks på dette tidspunkt og trak ikke engang vejret, så vidt jeg kunne se i min intense tilstand. Hendes hals blev rød, og jeg så bare en smule klar saft sprøjte ud af hendes fisse. Det fik de sidste rester af min egen orgasme til at fortsætte med fornyet kraft, og jeg sprøjtede endnu højere op på hendes bryster for til sidst at sende et par svagere sprøjt ned på hendes lår under mig.

Jeg var lige ved at falde ned på hende, men støttede mig til vasken. Jeg sad bogstaveligt talt bøjet over hende. Mit hoved faldt ned på hendes skulder. Hendes klimaks havde varet gennem mit, og hun var lige nu ved at komme ned fra det, åndede tungt og svedte lidt fra anstrengelsen. Min sæd var klistret ud over hendes bryster og mave. Det var et herligt syn.

"Åh gud …" sukkede hun.

Jeg gik i panik et øjeblik, men hendes reaktion var ikke fortrydelse. Hun skubbede mig ikke væk fra sig, men lagde sin pande på min skulder, mens hun kom til kræfter igen. Efter et øjeblik grinede hun sagte. Det var en lyksalig følelse at opleve en så intens seksuel udløsning og bade i den varme efterglød. Til sidst løftede vi hovedet og kiggede på hinanden, begge smilende og tog hinandens udtryk ind.

"Har du det godt?" spurgte hun.

"Det var fantastisk," sagde jeg. "Og dig?"

Hun nikkede. "Ja. Du godeste, ja!"

Jeg havde ikke lyst til at gå, jeg ville blive der for evigt og stirre på hendes nøgne, sædplettede krop. Hun løftede hånden og undersøgte sporet af sæd, der sivede ned ad hendes håndled. Hun løftede den op mod mig for at vise mig den og grinede, mens hun kiggede ned for at se, hvor hun ellers var blevet ramt. Hun rørte ved den lille pøl af hvide klumper på sin mave og gned dem let med fingerspidsen.

"Mm, dejligt!" lykønskede hun mig.

"Nu skal du i bad igen," sagde jeg for sjov.

Hun rystede på hovedet. "Næh, jeg bliver sådan her et stykke tid. Det føles godt."
Jeg følte et øjebliks fortrydelse strømme ind i mig. "Har vi lige gjort noget forfærdeligt?"

Hun rørte ikke engang på sig i sin ro. "Det føltes i hvert fald ikke forfærdeligt."

Hun stønnede af fryd, og jeg trak mig endelig tilbage fra hende for at nyde synet af hende endnu en gang. Hendes ben var stadig spredte. Hendes smukke fisse glinsede. Den var rød og hævet og dryppede af hendes safter. Jeg havde så meget lyst til at smage den sammen med resten af hende. Hun så, at jeg kiggede på hende der, og kiggede ned for at se, hvad jeg kiggede på. Hun smilede stort.

"Hvad synes du?" spurgte hun legesygt.

"Lækkert," svarede jeg uden at tøve.

"Måske finder du ud af det en dag," jokede hun med mig og foreslog hånligt, hvad jeg desperat ønskede mig.

"Måske," var alt, hvad jeg kunne sige. Gud, hvor var hun smuk…

Næsten modvilligt rejste hun sig, tog sin badekåbe på og gjorde sig klar til at gå. Jeg vidste, at hun var nødt til det, og jeg trængte til et bad efter alt det. Hun tøvede, før hun gik hen til døren, og lænede sig frem for at kysse mig på kinden. Med et smil og en hoppende gang forlod hun badeværelset og lukkede døren bag sig. Jeg åndede meget tilfreds ud og stod bare der et stykke tid, før jeg tændte for bruseren og gik ind.

Jeg kunne ikke vente med at se, hvad der nu ville ske…

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: