"Mor! Julia er her!" råbte jeg. "Okay Trine, jeg kommer om et øjeblik!" svarede Mor. Julia trådte ud af sin røde BMW. Jeg kunne ikke lade være med at bemærke, hvor sexet hun så ud i sin crop top og stramme shorts. Hun vidste altid, hvordan hun skulle finde det tøj, der klæbede til hendes kurver på den helt rigtige måde. I morges i klassen fortalte Julia mig, at hun ikke havde bh og trusser på. Efter det stirrede jeg på hendes brystvorter i hver eneste time, vi havde sammen. For to uger siden ville jeg ikke have sagt sådan her, men siden det, der skete mellem mor og mig i sidste uge, har jeg fået en ny lyst til piger.

"Hej, Trine!" sagde Julia og løb op ad trappen til verandaen, mens hendes bryster vuggede for hvert skridt. "Hej," sagde jeg. Hun bemærkede, at jeg stirrede på hendes bryster og gjorde det utænkelige. Hun viste mig sine bryster. Jeg rødmede, og hun blinkede til mig, da mor kom hen mod døren. "Hej Julia," sagde mor. "Goddag, fru Rasmussen," svarede Julia. "I piger er sikkert sultne, er kalkunsandwiches okay med dig, Julia?" spurgte mor. "Ja, tak," svarede Julia. "Mor, jeg vil vise Julia mit værelse," sagde jeg til mor. "Okay, skat," sagde mor.

Vi løb op ad trappen, og jeg tog hende med op på mit værelse. "Flot værelse," bemærkede Julia. "Tak," sagde jeg. Jeg lænede mig op ad væggen. Julia satte sine hænder på væggen, lænede sig op ad mig og kyssede mig. Denne gang, i modsætning til sidste uge, kyssede jeg hende tilbage. Så skubbede jeg hende ned på sengen og holdt hendes læber låst fast på mine. Efter at have ligget oven på Julia og kysset hende i et par sekunder, trak hun sig væk. "Så jeg går ud fra, at du er bi nu?" spurgte Julia. Jeg rystede på hovedet og sagde nej. Hun så skuffet og forvirret ud. "Jeg tror, jeg er lesbisk. Jeg har fundet drenge mindre og mindre tiltrækkende og piger mere tiltrækkende," sagde jeg. "Åh," sagde Julia. Jeg lod mine hænder glide hen over hendes solbrune mave, men min mor kaldte os ned for at spise.

Vi løb ned ad trappen og så nogle lækre sandwich. "Wow, mor, de ser fantastiske ud!" udbrød jeg. "Mener du dem her?" hun klemte sine bryster. "MOR!" råbte jeg. "Ja, fru Rasmussen, dine bryster er fantastiske," sagde Julia. Min kæbe gik næsten af led. Da Julia så mit ansigtsudtryk, slog hun hånden for munden. "Sagde jeg det højt?" spurgte hun. Vi nikkede. Vi grinede alle sammen, men for Julia og jeg var det mere en nervøs latter. Det gjorde mig faktisk mere liderlig, end jeg allerede var, da Julia havde sagt det. Mor rørte rundt i sin te med en ske, og vi spiste. Pludselig tabte mor sin ske. Hun kravlede ind under bordet for at samle den op. Jeg kiggede på Julia, og pludselig kom der et gisp fra hendes læber. Jeg kiggede under bordet og så min mor gnide Julias vagina gennem hendes shorts. Det tændte mig utroligt meget, og jeg smilede til Julia, da mor kom op. Da vi havde spist, gik Julia og jeg ind på mit værelse. Derinde gav jeg Julia en hurtig gennemgang af, hvad der var sket mellem mor og mig i sidste uge.

"Det lyder frækt, jeg ville ønske, jeg kunne have været der," sagde Julia. "Lige siden da," jeg holdt en pause og rødmede, "lige siden da har jeg haft lyst til at smage dig," sagde jeg til hende. "Jamen, så lad mig opfylde dit ønske," svarede Julia. Hun tog sine shorts og g-streng af og afslørede sin smukke fisse. "Hold kæft, hvor ser den fisse god ud," sagde jeg. Jeg skubbede hende ned på sengen. Lige da jeg skulle til at slikke hendes klitoris, sagde en stemme: "Jeg kan se, at I piger er begyndt uden mig." Det var mor. Både Julia og jeg rødmede voldsomt. "Nå, hvad venter I på? Tag tøjet af, begge to," kommanderede mor. Vi klædte os alle tre af. "Det var bedre," sagde mor. Julia lagde sig tilbage på sengen, og jeg knælede, så jeg var i niveau med hendes fisse. Mor kravlede op på sengen og begyndte at massere Julias C-skåls bryster. Jeg slikkede Julias klitoris, med spidsen af min tunge. Hendes klitoris smagte sødt på min tunge. Jeg slikkede igen og hørte hende stønne. Ligesom sidste gang gjorde det mig motiveret. Jeg slikkede hende og fik hende til at stønne hvert andet sekund. Til sidst rejste jeg mig, selv om jeg ikke havde lyst. "Åh fuck, det føltes godt!" udbrød Julia. Jeg smilede. "Nu skal vi betale tilbage," sagde Julia.

Jeg lagde mig på sengen. Mor satte sig på mit ansigt, og Julia begyndte at slikke mig. Det var tydeligt, at Julia var erfaren, og jeg tror, mor var irriteret, for med få sekunders mellemrum stoppede jeg med at slikke hendes fisse og stønnede og skreg. Til sidst gav mor bare op, rejste sig fra mig og klemte og nappede i mine hårde, lyserøde brystvorter. Jeg følte mig fantastisk, og min orgasme var under opbygning. Pludselig sprøjtede jeg ud over Julias ansigt. Hun drak al saften og spildte ikke en eneste dråbe. Det mindede mig om Jokerens sang: Flere Ho’s. “Jeg tæmmer missen for jeg gør som jeg lyster,” stod der i sangen. Jeg troede, hun var færdig, men hun blev ved med at slikke mig. En gang slikkede hun mig og bevægede tungen rundt inde i min fisse. "Julia!" råbte jeg. Igen sprøjtede jeg på hendes ansigt. Da hun endelig stoppede, var hendes ansigt vådt, og hun grinede. "Din klitoris smager vidunderligt," sagde hun. "Det gør din også," svarede jeg. "Nu er det min tur," sagde mor. "Jeg er sikker på, at du også vil synes, at min klitoris er dejlig.

Da jeg så Julia slikke mor med numsen fremme, besluttede jeg mig for at få endnu en smagsprøve på hende bagfra. Jeg bøjede mig ned og slikkede hendes fisse. Julia kiggede bag sig og så mig. Hun smilede og fortsatte med at slikke min mor. Jeg fortsatte med at tunge hendes fissehul. Endelig rejste Julia sig fra mor. Mor rejste sig og skubbede mig op på sengen. Ligesom i sidste uge løftede hun mit ben og begyndte at gnide sin fisse mod min. Vi saksede i et stykke tid, og jeg følte mig i himlen igen. Jeg fik næsten orgasme igen, men jeg ville ikke gøre min seng våd. Så jeg gjorde mit bedste for ikke at komme igen. Bagefter sagde Julia til os: "Det var fantastisk, men jeg er lidt træt nu." Mor og jeg var enige, og vi klædte os på. Da Julia var gået, sagde mor: "Jeg sagde jo, at vi ville få det sjovt."

KOM GERNE MED FORSLAG!!! JEG HÅBER AT KUNNE FORTSÆTTE MED AT TALE OM JULIAS FORHOLD TIL TRINE, NÅR JEG ER FÆRDIG MED MOR OG MIG-SERIEN. HOLD ØJE MED DET!

Arvosana % | ( ääntä)
...
...