Vi mødtes meget unge. Mine forældre flyttede ind ved siden af tvillingernes forældre, da jeg stadig var for lille til at huske noget, og før tvillingerne blev født. Vi voksede op sammen, jeg kan ikke engang huske, hvordan vi mødtes, men vores forældre sagde, at jeg var ude i haven, og at en af tvillingerne så mig gennem hegnet. Mine forældre sagde, at vi lige fra starten snakkede begejstret med hinanden, og nogle ting ændrer sig aldrig. Mit navn er Lily. Jeg er 19 år gammel. Tvillingerne Anne og Marianne er omkring et år yngre, 18 år. Jeg er ret høj, omkring 1,85 m, og tvillingerne er begge 1,95 m. Jeg har ravnsort hår, og tvillingerne er begge blonde, og de har begge små bryster, hvor mine er ret store.

Vi kommer fra en lille by nord for Århus i Danmark. Jeg var i mit sidste år på gymnasiet og søgte ind på universiteterne. Først havde jeg tænkt på at vente på tvillingerne, så vi alle kunne tage af sted sammen, men både mine forældre og tvillingerne frarådede mig det, da de vidste, hvor stor konkurrence der var om pladserne, og vi vidste, at vi hver især havde forskellige veje at gå. Jeg ville være læge, mens Anne var mere til sportstræning og psykologi. Marianne var mere interesseret i dyr og veterinærpleje og arbejdede endda frivilligt i den lokale dyrebeskyttelsesforening to dage om ugen.

Noget, jeg opdagede om mig selv, da jeg kom i puberteten, var, at jeg ikke havde den store interesse i det modsatte køn. For at være ærlig syntes jeg, at de var lidt kedelige, og da jeg opdagede onani, kom jeg til at tænke på piger oftere end ellers. I begyndelsen sagde jeg til mig selv, at jeg ville vokse fra det, og at det var normalt for en teenager at eksperimentere med tanken. Jeg fortalte det ikke til nogen, ikke engang mine nærmeste venner eller min mor. Jeg fik ofte orgasme ved tanken om en af tvillingernes bløde hud, der rørte ved min, men det var en fantasi, ikke andet.

Det var en weekend, og mine forældre tog af sted med campingvognen, og tvillingerne blev weekenden over hos mig. Det skete mere, fordi jeg ikke havde den samme appetit på campingvogne som mine forældre. Jeg fandt på undskyldninger, som regel for at læse til eksamen, men der var faktisk ikke noget værre end at sidde fast på en mark uden tv-signal eller anden underholdning, og skulle tale med sine forældre i en hel weekend.

"Lily, er du herinde?" Det var Anne, som normalt var den første i køen til alt. "Jeg er lige her, i køkkenet." Jeg var dybt begravet i min lærebog og læste til min biologi eksamen, som først var om et par uger, men jeg ville have en topkarakter til den eksamen. Det hjælper også, at se ud som om at jeg studerer, når mine forældre tager afsted. "Dine forældre gik for en time siden," sagde hun, da hun rundede hjørnet af rummet. "Jeg ved det godt, men jeg studerer faktisk noget af tiden," smilede jeg, mens jeg så på hende i hendes røde top, skinny hvide jeans og matchende jakke – ingen kunne sige, at hun ikke vidste, hvordan man klædte sig på. Hendes atletiske krop var en fryd for øjet, og det værste af det hele var, at hun ikke vidste det.

"Åh, det ved vi, det ved vi, Dr. Seriøs skal altid gøre sig klar til eksamen, der er flere uger væk," lød det fra Marianne, der aldrig var langt bagefter, og som dukkede op i en hvid kjole med mørke leggings indenunder. Jeg ved ærlig talt ikke, hvordan hun gør det, men hun ser bare ud til at stråle på en måde, jeg kun har set i film. Seriøst, jeg har ventet på, at sommerfugle skulle lande på hende, og måske at fugle skulle tage hendes frakke.

Jeg lukkede min bog og vidste, at min session med at lære om hjertet måtte vente et par dage. "Hvad har i lyst til at lave i weekenden? Jeg har noget sprut i køleskabet og nogle snacks samt nogle penge til pizza. "Woo hoo, nu bliver det interessant," råbte Anne tydeligt tilfreds med mit spørgsmål. "Øh, der er en fodbolkamp kl. 15, Brøndby mod FC København, men vi kan vel gå i biografen bagefter? Sådan var Anne altid, hun gik aldrig glip af en fodboldkamp på tv, men havde aldrig været inde og se nogen af holdene. Jeg tror ikke, hun holdt med nogen bestemt. Tror at hun bare nyder sporten. "Det lyder forfærdeligt, fodboldkampen mener jeg. Du ser den, og jeg gætter på, at Marianne og jeg fyrer op under Nintendoen?" sagde jeg og kiggede på Marianne. "Det hedder en gamecube… Jeg forstår stadig ikke, hvordan du slog mig i Mario Kart!" "Jeg vil hellere være heldig end god.

Anne gik ind i stuen for at se kampen, og vi gik ind i mit soveværelse for at spille. Jeg brød mig ikke specielt om videospil, men jeg var en konkurrenceminded pige, og Marianne var en gamer, så det gav mig altid et kick, når jeg slog hende. I al hemmelighed havde jeg øvet mig lidt mere på egen hånd efter den første gang, vi spillede, og hun havde bankede mig. I sidste uge vandt jeg, men det var ikke meget. I denne uge var jeg ikke så heldig, men vi havde det sjovt alligevel, og Marianne var langt gladere, end nogen burde have ret til at være, når hun vandt i et spil.

Senere efter kampen gik vi sammen langs vejen. De tre musketerer kaldte vores forældre os, og tre amigos og andre kælenavne, og det var sandt, at vi stort set var uadskillelige. Videobutikken havde altid et 3 for 2-tilbud på film, som vi ofte jokede med var lavet til os. Anne fik som regel en actionfilm, Marianne en underlig kung fu film, der som regel var rigtig god eller rigtig dårlig. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg foretrak. Mig? Jeg kunne godt lide musicals eller familiefilm. Denne gang fik Anne den nye Die Hard 3, Marianne fik en Jackie Chan-film, hvor han var politimand, og selv valgte jeg Tilbage til Fremtiden 2.

En fantastisk weekend ventede, og vi skiftede til vores pyjamas og lagde alle sofapuderne ud over gulvet, og efter at have set lørdagsindslaget på DR1 så vi Robocop på itv, den var hylende morsomt censureret. Vi så film, spiste pizza og drak lidt for meget af de alkopops, der var ankommet. Fjernsynet blev slukket, og vi satte radioen på for at få lidt baggrundsstøj. "Det er vel en af de sidste gange, vi gør det her," sagde Marianne dystert, "men vi vil vel altid være venner, ikke?" prøvede jeg. "I er skøre, hvis I tror, at vi skal lade det spolere vores weekend… Vi får det bedste ud af det, så længe det varer… og så mødes vi igen, når vi kan." Anne var altid den mest solrige af os, hun ville altid leve i nuet.

"Hvad med at lege en leg," foreslog Anne. "Åh… ligesom…" begyndte Marianne, men blev afbrudt. "… nej, jeg mener ligesom Sandhed eller Udfordring." Jeg kiggede forvirret på hende. Jeg vidste, hvad det var, og normalt var det en undskyldning for drenge til at kigge på pigers bryster eller kysse… "Med kun os tre?" "Ja, det kan være sjovt… er du med Marianne?" "Ja, men hvordan…" Igen lod hun ikke Marianne tale færdig, men tog i stedet ordet og gennemgik, hvordan legen blev leget. '… Vi tager en flaske, drejer den, og den, den lander på, skal sige Sandhed eller Udfordring. Simpelt'

Vi satte os på puderne og lagde en flaske i midten. Anne drejede naturligvis flasken først, og den landede straks på mig. "Nå? Sandhed eller Udfordring, Lily," jeg ville ikke gå for hurtigt frem, før jeg havde fået en fornemmelse af rummet. "Sandhed" "Eftersom jeg drejede flasken, er det mig, der skal spørge. Hvor mange drenge har du kysset?" Jeg var ikke overrasket over spørgsmålet, "tre", og jeg var helt ærlig med mit svar, "hvem?" spurgte Marianne, "Vent, det behøver Lily ikke at svare på. Et spin, kun et spørgsmål." Jeg var lidt ligeglad med det, men det var vel Anne, der lavede reglerne. Det blev min tur til at dreje, og den landede på Anne: "Sandhed". "Er der en dreng på skolen, du har lyst til?" "Lyst" var en lokal vending på det tidspunkt for en, man var lun på. "Niks," lød det hurtige svar, og måden, hun smilede på, sagde, at det var en eftertrykkelig sandhed.

Marianne greb flasken i sin iver efter at blive involveret, og den landede på mig igen. Jeg vidste, hvad hendes spørgsmål ville være, og jeg overvejede kort, om jeg skulle vælge en udfordring, men jeg vidste ikke, hvor langt disse udfordringer ville gå. "Sandhed" "Hvem er de drenge, du har kysset? "Min far, Rasmus Thomsen i 3. klasse…" Det fik Lily til at fnise "…og Stefan Olsen" Det afbrød latteren, og de kiggede begge på mig, så på hinanden og så tilbage på mig med komisk timing "Hvornår?" Jeg grinede, mens jeg svarede: "Et spin, et spørgsmål."

Anne greb flasken og drejede den rundt, så den denne gang landede på Marianne, som bad om en udfordring. "Jeg udfordrer dig til at putte den flaske så langt ned i halsen, du kan," sagde hendes søster uden nåde. Marianne samlede flasken op og med et blik på os begge tog hun så meget af flasken i munden og ned i halsen, som hun kunne, først hurtigt, og så tror jeg, hun blev nysgerrig efter, hvor langt den ville gå ind og langsomt slappede af i halsen for at lade mere komme ind. Hun fik en imponerende mængde ind, og vi grinede og klappede, da hun tog en smule ud og derefter ind igen for at simulere et blowjob.

Hun satte flasken tilbage, og legen fortsatte. Anne drejede den, og den landede på Marianne igen, og hun bad om endnu en udfordring. "Gå hen til vinduet og vis din numse." Vi grinede, da hun gjorde det, men jeg tænkte, at det var en kedelig udfordring, da ingen ville komme forbi på dette tidspunkt, og selv hvis de gjorde, ville de være nødt til at gå forbi lågen på det rigtige tidspunkt og kigge ind, da resten af haven var dækket af en stor hæk.

Denne gang var det min tur, og den landede igen på Marianne, og denne gang bad hun om en sandhed. "Hvor mange gange onanerer du om ugen?" Det var lykkedes mig at chokere hende med spørgsmålet, og Marianne tog sig lidt tid til at samle sig. "Vær ærlig," sagde hendes søster og fnisede. "Cirka tre gange om ugen," og søsteren spyttede næsten sin drink ud, da hun hørte svaret…

Marianne greb flasken, endelig lettet over, at det ikke var hendes tur, men så landede den på hende selv til stor latter for alle. Så landede den på mig, og jeg bad om en sandhed. "Har du nogensinde tænkt på at være sammen med en pige?" Mit bryst trak sig sammen, og jeg følte mig pludselig meget bevidst om alting. Jeg kunne bare have løjet. Det kan have været i mit hovede, men jeg følte, at der var helt stille i rummet, efter at spørgsmålet var blevet stillet. "Ja… det tror jeg", de fnisede, og øjeblikket passerede. Jeg følte, at de bare ignorerede mit svar, som jeg havde troet var en stor ting.

Anne drejede rundt og landede på mig, og jeg tænkte, at hun ville spørge, hvem jeg havde fantaseret om, så jeg valgte en udfordring. "Jeg udfordrer dig til at gå ud til havelågen og komme tilbage… nøgen" Jeg spærrede øjnene op, selv om jeg tænkte, at det var usandsynligt, at nogen ville se det gennem vinduet. Det var en anden ting at være nøgen udenfor til havelågen og tilbage. Bare at være nøgen foran tvillingerne ville være et chok. Jeg rejste mig og gik hen til døren, ikke sikker på, at jeg turde gøre det. Da jeg vendte mig om ved døren, så jeg, at begge tvillinger kiggede på mig. Jeg tog først min top af, og det var tydeligt, at de begge kiggede på mig, og jeg kunne egentlig godt lide den følelse. Min bh kom af som den næste, og så tog jeg mine pyjamasbukser og underbukser af på én gang. "Kan du kigge ud af vinduet og sikre dig, at der ikke er nogen i nærheden," sagde jeg til Marianne, og hun tog et øjeblik, mens jeg dækkede mine bryster med den ene arm og min barberede fisse med den anden hånd. "Der er fri bane," råbte Marianne. Jeg åbnede døren og gik ud. Jeg mærkede den kølige luft på min hud, og jeg kunne mærke mine brystvorter stivne i brisen. Jeg gik roligt hen til lågen og rørte ved den, mens jeg mærkede øjne overalt. Jeg vendte mig om og kiggede på vinduerne fra naboerne, som jeg kunne se over hækken, men ingen af lysene var tændt. Alligevel løb jeg ind igen, næsten ind i tvillingerne ved døren. Jeg tog hurtigt mit tøj på igen bortset fra bh'en. Pigerne fnisede, og jeg følte suset.

Det blev min tur, og den landede på Anne, og før jeg nåede at tænke på en udfordring, valgte hun sandheden. "Hvad er din største seksuelle fantasi?" "Det er et godt spørgsmål. En trekant, nu hvor jeg tænker over det." Hun var næsten spændt på at svare, og det overraskede mig. Derefter var det Mariannes tur, og den landede på Anne. Hun valgte udfordring: "Jeg udfordrer jer to til at kysse." Jeg spærrede øjnene op. Det var noget, jeg gerne ville, men jeg tror ikke, at pigerne havde opfattet det. Før jeg nåede at tænke over det, tog Anne min hånd og placerede mig på sofaen. Hun satte sig overskrævs på mig: "Bare rolig, jeg er god til at kysse, og desuden sagde du, at du havde fantasier om det her. Hun bøjede sig ned over mig og kyssede mig dybt. Hendes læber var så bløde, og hun smagte dejligt. Jeg mærkede hendes tunge røre min, og jeg tog det som en opfordring. Jeg lagde mine hænder på hendes ryg og kyssede tilbage, mens jeg mærkede hendes krop mod min. Så var det slut, og hun trak sig stille tilbage, mens hendes søster grinede. Hun var god til at kysse, og jeg ville have hende mere end nogensinde.

Anne drejede som den næste, og den landede på Marianne, som valgte udfordringen "Jeg udfordrer dig til at lege med Lilys bryster i 3 minutter. Jeg gispede, men jeg var mere end villig på dette tidspunkt Marianne sad bag mig og flyttede sine hænder op og begyndte at kæle for mine bryster Det føltes godt gennem pyjamassen Jeg kunne mærke, hvor våd jeg var gennem mine trusser, og Anne tog tid på det “et minut” På dette tidspunkt fandt Marianne mine brystvorter og begyndte at lege med dem hvilket var fantastisk "to" Hun flyttede derefter sine hænder væk, og jeg troede, det var slut Jeg var skuffet, men blev chokeret, da de kom tilbage denne gang under min top Jeg stønnede ufrivilligt, da hun igen fandt mine brystvorter og trak forsigtigt i dem Jeg sværger, at hun kyssede mig på halsen på samme tid, men jeg var ligeglad. "Tid", hun tog sine hænder væk, og jeg mærkede, hvordan de forsvandt.

Min tur landede igen på Anne, som bad om en sandhed, hvilket ikke var nogen dårlig ting, for jeg ville på det tidspunkt have bedt hende om at gøre noget ved mig. "Hvem har lært dig at kysse," hun grinede med et nervøst blik på sin søster, "uuuhm…. Jeg tror, det er okay at fortælle dig det." "Er du sikker?" sagde hendes søster. "Jeg mener, vi er kommet så langt i aften… Vi tvillinger deler vel et særligt bånd, og Marianne og jeg har øvet os på hinanden." Det var en bombe, og Marianne så bekymret efter min reaktion. Det var en stor hemmelighed, som de tydeligvis holdt skjult for alle af indlysende grunde. Jeg så på Marianne for at berolige hende: "Jeg lover at holde på jeres hemmelighed, hvis i holder på min." "Hvad er din?

"Jeg tror, jeg foretrækker kvinder," efter et øjebliks pause sagde Anne: "Jeg vidste det! Jeg sagde det jo." Marianne var mere alvorlig, men nikkede…

Det tog et øjeblik, men Marianne greb flasken og drejede den igen. Den landede på hende selv, men hun sprang tilbage, og den landede på hendes søster, som bad om en udfordring. "Jeg udfordrer dig til at give Lily en lapdance," Anne blev stille, men gik hen til cd-afspilleren og valgte en melodi, som hun mente ville være passende, og så begyndte hun at danse for Lily, hun tog langsomt sine pyjamasbukser af og afslørede sine hvide, almindelige trusser, så kom hendes top af, ingen bh, og med hendes små, kække bryster fremme, satte hun sig på Lilys skød, som var betaget af følelsen, og Annes hænder førte Lilys hænder op ad hendes sider til bunden af hendes bryster og så ned igen. Anne rejste sig langsomt op igen. Hun trak sine trusser ned og lod dem falde ned på gulvet uden at bøje knæene. Det gav Lily et fantastisk udsyn til hendes fisse og røv. Hun vendte sig om og satte sig overskrævs på Lily igen, tog den ene hånd og lagde den på hendes nakke, den anden på sit eget bryst, mens hun lænede sig tilbage og tørkneppede stakkels Lily, som var vådere end nogensinde. Hun lænede sig frem og skubbede sine bryster ind i Lilys ansigt, før sangen sluttede og med den sluttede dansen.

Anne gad ikke engang tage sit tøj på, da hun drejede flasken og den landede på hendes søster, som valgte udfordringen. "Jeg udfordrer dig til at onanere, så længe den næste sang varer." Hun tøvede ikke med at tage sit tøj af. Hun havde en stribe blonde kønshår, og hun begyndte at lege med sig selv foran dem begge. Hun startede med sine bryster, som var lidt større end hendes søsters, men stadig søde i mine øjne. Så rakte hun ned og stak en finger ind i sig selv, og så to fingre. Hun stønnede, mens sangen fortsatte, så fandt hun sin klitoris og begyndte at massere den i en cirkel, hvor hun af og til stoppede for at fingre sig selv lidt mere. Desværre for hende sluttede sangen alt for tidligt.

Jeg tog flasken og drejede rundt. Den ender på Anne, som beder om en udfordring. "Jeg udfordrer jer begge til at komme ind i mit soveværelse og have sex med mig…. Marianne nikkede, og Anne kiggede på hende. Jeg brød tydeligvis reglerne, men jeg var så liderlig på det tidspunkt, og det tror jeg også, de var. Vi gik ind på værelset, og tvillingerne klædte mig af, før vi gik op på sengen, og begge piger begyndte at føle på mine bryster, og jeg skiftedes til at kysse dem begge på læberne, da først Anne og derefter Marianne sank ned til mine brystvorter. Det var fantasier for mig, og mit sind eksploderede, da jeg følte deres hænder bevæge sig lavere, mens de fortsatte med at sutte let på mine brystvorter. Deres fingre mødte min fisse, og jeg blev drivende våd, da en finger pressede sig ind i mig. Jeg skilte mine ben for at give mere adgang, da den anden fandt min erigerede klitoris. Jeg stønnede instinktivt og hævede mine hofter. Så mærkede jeg en af pigerne forlade mine bryster og bevæge sig nedad. Jeg troede ikke, at det kunne føles bedre, men da hendes mund mødte min klitoris, tog jeg fejl. Det tog ikke lang tid, og jeg advarede dem med et stort støn, om at jeg var på vej til at komme. Det fik dem til at fordoble deres indsats, da mit livs største orgasme ramte mig. Den var blændende stærk, og da jeg kom til mig selv, sad tvillingerne og fnisede og kyssede mig stadig.

Det lykkedes mig at få fat i Marianne og holde hende fast, mens jeg kyssede hende dybt "Du skal sætte dig på mit ansigt" Hun gjorde det med en finger i munden, og billedet af hendes fisse, der kom tættere på, var smukt Jeg slikkede min første fisse, og det føltes godt Jeg indså, at Anne fingerede sin søster bagfra, da vores hænder mødtes tæt på hendes indgang Jeg koncentrerede mine hænder om hendes bryster i stedet og tog mig af hendes klitoris. Hun kom, og jeg mærkede, hvordan hun sprøjtede ud over mit ansigt, mens hun stønnede. Hendes ben rystede, mens hendes orgasme gjorde sit; det var bedårende.

Dernæst kiggede jeg på Anne og tænkte, at hun var den næste. Det var tydeligt, at hendes søster ikke var klar, så jeg rejste mig og greb hendes hånd og bøjede hende forover. Jeg begyndte at slikke hendes indgang bagfra og trængte min tunge dybt ind i hende, mens hun stønnede. Så lagde jeg hende på sengen og krydsede vores ben, så vi gned vores fisser mod hinanden, mens hendes søster holdt om hende og legede med hendes bryster. Det tog lang tid, men hun kom hårdt, og vores klitoris stødte sammen med kraft, mens hun skreg.

Næste dag vågnede vi op nøgne i sengen, og jeg lå i midten og blev krammet af tvillingerne. Fra da af handlede weekenderne om sex for os tre, mens vi købte forskelligt legetøj og undertøj, og det var virkelig trist, da jeg skulle på universitetet efter sommeren.

Men der var altid ferierne

Arvosana % | ( ääntä)
...
...