Dette er en sand historie om en nabo, jeg engang havde. Først og fremmest hader Maria og jeg hinanden. Vi var begge ægtefæller i militæret, men hun var i aktiv tjeneste. Denne historie handler om, hvordan hun, hendes mand og tre af hendes mands venner blev stillet for retten. Navnene er blevet ændret for at beskytte forældrenes børn. Og stjernen i showet: Ricco.

Og alt dette drama havde at gøre med en hund.

Maria og Martin mødtes på kadetskolen, hvor de syv måneder efter afslutningen af kadetskolen annoncerede, at de ventede deres første barn. For dem, der ikke ved det, er det ikke velset at blive gravid med en af de andre menige. Og militæret, især konerne, er meget, meget fordømmende. Selv jeg dømte dem for det. Du er der for at udføre et job. Vent hellere et par uger mere end at gnide skidt ind i dine kropsåbninger under en øvelse. Så de to blev sammen, blev boende og flyttede til sidst ind i dobbelthuset ved siden af mig og min ægtefælle. Vi har ingen børn, jeg foretrækker at have katte og hunde, så jeg forsøgte naturligvis at blive venner med vores nye naboer og brugte deres yndige pitbull Ricco som samlingspunkt.

Det gik fint, indtil Maria prøvede at foreslå min mand, som er officer i en anden branche end hende, at de skulle have et stævnemøde. Alle, der har mødt min mand, ved med det samme, at han er typen, der indgiver en klage over sexchikane, før man når at blinke med øjnene. Og det gjorde han. Han er mere end et årti ældre end denne pige, og mit eneste svar var: "Jeg sætter pris på, at du afviser hendes Daddy Issues."

Konerne i militæret er ondskabsfulde. De er absolut intrigante, halsbrækkende, gymnasieuddannede, katteagtige kællinger. Og en gang imellem vil jeg synke ned på det niveau, når jeg bliver trådt over tæerne. Jeg sank dog ikke ned på det niveau, da Maria lagde an på min mand. Nej, han håndterede det professionelt og perfekt, jeg behøvede ikke at blande mig. Men jeg holdt op med at hjælpe hende med Riccos træning. Og gå tur med ham sammen med mine hunde. Og med at babysitte hendes børn (de var oppe på to på dette tidspunkt). Det var her, problemerne i deres hjem begyndte.

Fordi hun blev efterforsket, blev hendes opgaver reduceret, og hun var meget mere hjemme end normalt. Maria og Martin havde det ikke særlig godt sammen. Især ikke hvis de ikke havde masser af sex. Hey, væggene var tynde, vi kunne høre ALT. Så da han skulle udstationeres, måtte jeg høre på en lind strøm af bollevenner, der kom gennem huset. I næsten et helt år. Og den pige var højlydt! Jeg udtrykte bekymring over, at hun udsatte børnene for dette miljø, men jeg blev rådet til at blande mig udenom. Jeg havde større bekymringer. Ricco fik ikke længere den berigelse, motion eller omsorg, han tidligere havde fået. Resultatet var, at han skreg. Hele. Dagen. Lang. Det fik mine to hunde til at gå amok og drev mig til vanvid, da jeg arbejder hjemmefra.
Hvad er det, jeg laver? Jeg er fuldtidsforfatter, så det at fortælle historier og kommunikere, når der sker noget, er på en måde mit job. Og erotik. Jeg elsker erotik. Og denne historie har nogle saftige passager, tro mig, jeg er ved at være der.

Så der går et år, Ricco bliver forsømt, Maria prostituerer sig, mens hendes mand er væk, og hun blev anklaget for sexchikane af min partner OG sin egen overordnede. Så tynd is var det eneste, der holdt hendes karriere oppe.

Martin kommer hjem fra udsendelsen et par dage for tidligt, og jeg gætter på, at Maria havde en "ven" på besøg. Jeg nød at se nævekampen på græsplænen med et glas merlot. Min mand afbrød selvfølgelig slagsmålet, gav dem en røvfuld og sendte dem af sted. Det var et par timer senere, at vores historie for alvor begyndte. Ingen har lyst til at få tæsk af en 1,80 meter høj marinesoldat på deres græsplæne. Jeg siger det bare.

Jeg er ved at lægge dyrene til ro for natten, da musikken begynder at brage fra naboen. Maria og Martin havde skændtes hele aftenen, men var faldet til ro, og jeg havde ikke mistanke om, at der var noget galt. De elskede at spille høj musik for at overdøve deres sex. Min ægtefælle og jeg blev enige om, at de begge havde haft en hård dag, og at de fortjente lidt utroskabs-make up-sex. Hvem ved, måske kan cuckolding blive deres nye kink. Vi var selv i gang med at være intime, da Maria begyndte at skrige. Ikke glade, orgasmiske skrig. Skrig af smerte og rædsel. Nej. Jeg er ligeglad med, hvilken slags person du er, jeg vil ikke stå og se på, at der er vold i hjemmet. Jeg skriver måske om det i en historie eller i erotik, men jeg vil aldrig nogensinde tillade det i virkeligheden.

Så jeg står inde ved siden af og lukker mig selv ind i deres hus med den nøgle, de har givet mig, iført en negligé og en kimono. Jeg var meget, meget heldig, at min mand var i hælene på mig, for de tre fulde mænd, der stod nøgne i stuen, havde alle kigget på mig, som om jeg var en festlig gæst.

Alle møblerne var blevet skubbet ud i siderne af rummet, undtagen sofabordet, som var blevet slæbt frem og havde en skrigende og grædende Maria bundet fast til bordet på maven med snor. Da jeg først var kommet forbi de tre hårde mænd, kunne jeg se resten af scenen. En fjerde mand lå på knæ og tvang sit kød ind i Marias ansigt med en sådan entusiasme, at jeg kunne høre skrigene blive til smertefulde kvælertag. Det var, da jeg så Ricco, og min ægtefælle kom farende ind, at jeg forbandt alle detaljerne i scenen.

Martin havde taget Maria, bundet hende fast til sofabordet med en snor og klippet tøjet af hende. Jeg kunne se stykker af stof blive revet i stykker mellem hende og sofabordet mellem de voldsomme stød fra den behårede mand foran mig. Jeg ved ikke, hvordan de har fået den søde, energiske hund til at gøre det, men Ricco humpede entusiastisk på Marias bagdel. Det forklarer det skræmmende niveau af skrig, jeg havde oplevet lige før.

Jeg var ikke engang opmærksom på de ordrer, min ægtefælle råbte til de tre andre, men bevægede mig hen mod Maria for at hjælpe hende ud af situationen. Jeg har tilbragt meget tid med hunde, min bedste ven Mikkel opdrætter dem. Hvis han ikke allerede var godt i gang, kunne jeg sikkert overbevise ham om at komme væk fra hende. Eller blive bidt i processen. Det var fifty fifty. Den behårede idiot var i gang med at skære Marias luftforsyning over, da jeg prikkede ham på skulderen.

"Festen er slut." Jeg pegede på min meget sure ægtefælle, mens han var i færd med at beordre de tre andre og observerede, hvordan de fandt deres bukser. Jeg kunne høre sirenerne komme, så jeg gætter på, at han allerede havde ringet til MP'erne, jeg havde ikke tænkt længere end til at få hunden ud af denne situation, før nogen skød ham. Den hårfagre mand trak sin pik ud, et tykt spor af spyt trak fra Marias gabende mund til det bulede hoved.

"Kate! Tak skal du have!" Maria græd mellem grynt, mens Ricco fortsatte med at støde mod hende.

"Hold kæft, Maria," lød det fra mig, jeg var nødt til at bevare roen for at hjælpe hende og hunden, før nogen med en pistol dukkede op for at, citat, "hjælpe".

"Han er i min fisse, det gør ondt," gispede hun, "få ham ud!" Jeg kiggede mig omkring og fandt en kniv, som de sandsynligvis havde brugt til at skære tøjet af hende med, og begyndte at række ud efter snoren på hendes ene arm. Jeg stivnede, da jeg hørte Ricco knurre. Da jeg kiggede op, mødte jeg et vanvittigt udtryk i hans øjne. Jeg brugte et øjeblik mere på at se på Maria.

Der var stiksår på hendes hals, ikke dybe, men sandsynligvis forårsaget af Riccos forsøg på at holde hende på plads. Hendes sider var slemt ridsede af hans negle. Jeg havde gentagne gange fortalt hende, at hvis hun ikke holdt dem trimmet, ville hun lære på den hårde måde, at de kunne gøre skade. Jeg går ud fra, at lektionen er lært. Jeg bevægede mig rundt om sofabordet for at se, hvordan hendes ben var bundet, og så, at Ricco ikke bare var inde i hende, han var fuldt bundet og opførte sig som som en galning. Jeg opdrætter måske ikke hunde, men jeg ved nok til at vide, at når en han får udløsning, har han en tendens til at falde lidt til ro.

"Vent lige Maria, jeg skal lige ringe," jeg har min telefon, og jeg ringer til Mikkel, som også redder hunde og kun bor et par timer væk. Jeg vinker min mand og en af MP'erne ud af døren igen: "Der er noget galt med Ricco. Kom ikke for tæt på."

Normalt har civile absolut ingen indflydelse på MP'er, de behandler os høfligt, men i militære boligsituationer er deres ord vigtigere end mine.

"Beklager, frue, jeg er nødt til at skære hende fri," jeg kigger bare på ham, da der kommer forbindelse til Mikkels telefon.

"Vent lige Mikkel," jeg slår højttaleren til og kigger på MP'eren, "der er en hund, der voldtager en kvinde, og du vil blande dig? Og hvis hunden bider dig? Eller hende? Ricco tænker ikke på andet end at avle sin tæve," jeg ser tilbage på telefonen, "Mikkel, han er en pitbull, og han er bundet til den skriger, du hører. Og han er stadig i fuld gang. Har du et godt råd?" Mikkel stoppede op et øjeblik og begyndte at grine.

"Vent på hans orgasme og giv ham tyve minutter til, så kravler han af hende af sig selv," Mikkel var allerede i gang med at fortælle historien til Dorte, hans kone.

"Nej Mikkel, du overså en del af det: Han er allerede kommet." Stilheden talte sit tydelige sprog fra højttaleren på min telefon.

"Han er kommet og stadig i brunst?" Mikkels stemme var uhyggeligt rolig.

"Ja, og han er aggressiv over for sin tæve," Mikkel avlede hunde, reddede hunde og drev et træningscenter i nærheden. Jeg havde to af hans reddede hunde. Hvem skulle jeg ellers ringe til efter midnat på en fredag? En dyrlæge? Jeg begyndte at sende sms'er til Marias bedste ven om at komme og hente børnene, men at de skulle komme ind ad bagdøren. Hele basen var sikkert allerede klar over, at der var sket noget, men børnene behøvede ikke at være en del af det.

"Hold ham rolig og hydreret, jeg er der om to timer. Har de givet ham noget? Narkotika? Koffein? Hvad har hunden fået de sidste seks timer?" Jeg kigger op på min ægtefælle og MP'en, før jeg smutter udenfor.

Tre mænd i kamouflagebukser, løst siddende, stod i håndjern i forhaven sammen med et halvt dusin MP'ere.

"Har I røvhuller givet hunden andet end mad og vand?" Jeg bliver vred, fordi jeg opgav min egen orgasme for det her lort.

"Ja," Martin kiggede ned, da en MP'er gloede på ham, "vi tog alle sammen en Viagra pille, inden vi gik i gang. Jeg gav også hunden en." Jeg gloede på ham et halvt øjeblik, tog to skridt og slog ham i ansigtet. Mikkel var allerede i gang med at skrige på medhør.

"Din forbandede idiot! Du gav menneske-medicin til et dyr! Prøver du at slå ham ihjel?!" Min ægtefælle trak mig væk og beroligede mig. En kvinde på 1,80 m, der slår en mand, som vejer næsten 100 kg mere end hende, er måske underholdende for nogle, men min ægtefælle er ikke fan af det. I mellemtiden er Mikkel faldet til ro og giver instruktioner.

"Du får ikke den hund væk fra hende, ikke uden at nogen bliver bidt, jeg henter et drop, og jeg er der om to timer. Hold det stille og mørkt, og for helvede, tving ham ikke væk fra hende." Jeg kiggede på MP'en, og han nikkede.

"Mikkel er den bedste, og du får ikke nogen herud på denne tid af natten," sukkede jeg og lagde røret på, "jeg sætter mig hos hende, hvis du vil tage børnene med ud ad bagdøren." Jeg kysser min ægtefælle, og lader ham gå ud for at sikre, at MP'erne har styr på alt det andet. Jeg går tilbage til stuen og sætter mig i en lænestol over for Maria, mens jeg nikker til et hoved med pjusket blondt hår i køkkenet. Børnene var på vej ud af bagdøren for at overnatte hos deres tante Lisbeth. Lisbeth kiggede bare på mig med et underligt udtryk af rædsel, da døren smækkede bag hende. Jeg begyndte at smile på dette tidspunkt.

"Har du tænkt dig at binde mig op?" Hun snerrer ad mig, tydeligvis oprevet over, at jeg havde forladt hende.

"Nej," griner jeg, "eksperten sagde, at jeg skulle lade dig være, indtil han kommer. Medmindre du er i medicinsk nød, skal du blive, hvor du er." Jeg læner mig frem mod hendes chokerede ansigtsudtryk.

"Du forsøgte at forføre min mand. Du bagtalte mig, selvom det faktisk var ham, der anmeldte dig," mit grin blev vildt, "jeg vil sidde her og nyde at være vidne til din karma på første hånd, indtil Mikkel ankommer," jeg lader hånligt som om, jeg kigger på mit ur, "om cirka to timer. Du bør more dig, Maria, du kan lide pik. Og Ricco nyder at give dig, hvad du kan lide." Hun begyndte at skrige og råbe om alle de ting, hun ville gøre ved mig, da Ricco besluttede sig for at sætte tempoet op.
Har du nogensinde set en kvinde blive kneppet af en hund på stoffer? Det er ikke et kønt syn. Ricco kom tre gange, inden Mikkel dukkede op. Første gang troede jeg, at Maria virkelig var i nød, men da jeg gik hen for at tjekke, kunne jeg se bulen af hans lem bryde igennem kanten af hendes kusse. Et par minutter senere begyndte han at hamre løs igen. Denne gang satte jeg mig i sofaen, så jeg bedre kunne se showet. Da min ægtefælle kom for at se til mig, fortalte jeg ham, at jeg holdt øje med, om Maria havde et alvorligt medicinsk problem.

"Din løgnagtige kælling! Du sidder der og tænder på det her!" Jeg vendte mig om og gav hende et sødt smil.

"Åh Maria, hvorfor skulle jeg nyde din smerte og ydmygelse sådan? Tror du virkelig, jeg er så smålig?" Jeg gik frem og lænede mig ned, så jeg kunne se på hende og give min ægtefælle fuldt udsyn til min nøgne fisse, da min egen natkjole gled op over min røv. "Hvis jeg ville ydmyge dig, ville jeg have bedt din bedste ven om at tage børnene, fordi din mand besluttede at binde dig fast og få hunden til at voldtage dig, mens han spillede den af med sine venner." Jeg rejste mig med et gisp: "Ups!" Jeg fniste stadig, da min mand gik, og jeg var tilbage på sofaen. Efter yderligere tyve minutter, hvor Ricco havde bollet med sin kælling, begyndte han at klynke, og jeg begyndte at trøste ham, alt imens Maria brokkede sig og græd. Da Ricco var faldet til ro, gjorde jeg mig klar til den sjove del af aftenen. At læse den samtale, der fandt sted i konegruppen. Intet får en flok militærfruer hurtigere ud af sengen end saftig sladder.

Jeg havde stor fornøjelse af at læse samtalen op for hende live. Hver gang hun bad mig om at stoppe, holdt jeg en pause, trøstede hunden og begyndte så igen. Hun fortjente måske ikke voldtægten, men hun fortjente ydmygelsen. At flirte med min mand var én ting, men at forsøge at få ham til at indlede et forhold bag min ryg? Fuck dig, kælling. Du fortjener, hvad konerne siger. Hvert. Eneste. Ord.
Mikkel ankom lidt over to timer efter, at han havde sagt, at han ville. "Jeg havde problemer ved porten og var nødt til at ringe til MP'erne for at få bekræftet, hvorfor jeg var her." Han tog sin telefon frem, knipsede et par billeder og gik i gang med at give Ricco noget beroligende og koble ham til et drop.

"Det vil ikke slå ham ihjel, men han vil være dehydreret og øm. Jeg kan behandle ham, når jeg kommer hjem med ham," han kiggede ned på Maria, "du kan begynde at binde hende op, der står en MP i indkørslen og venter på hende."

"Hvad mener du med, at du kommer hjem med ham? Hvor tager du min hund hen?" Maria begyndte at fægte vildt.

"Jamen, frøken, din hund blev brugt i en voldtægtssag. Hvis han ikke bliver overdraget til en registreret redningsorganisation, bliver han aflivet," Mikkel klappede Ricco, som allerede var begyndt at mærke virkningen af bedøvelsen, "og jeg kunne aldrig lade det ske for sådan en sød dreng." Mikkel blinkede til mig.

"Beklager, Maria, hunden er væk. Og du har andre ting at bekymre dig om," jeg tager min telefon frem og viser hende de hundredvis af beskeder om, at hun er en hundepuler på konernes chat, "og din bedste ven kan åbenbart ikke holde på en hemmelighed." Hendes ansigtsudtryk af rædsel og erkendelse var mere værd end tusind ord.

"God dreng, Ricco," kunne jeg høre, da den overbrugte hundepik faldt ud af Maria. Da jeg kiggede over på hende, så jeg, at sæden allerede var på vej ud af hende og dryppede ned ad hendes lår. I stedet for at skære hende fri, hjalp jeg Mikkel med at bære Ricco ud af døren og ignorerede hendes skrig hele vejen.

"Hej gutter," jeg lænede mig mod det åbne vindue i MP'ernes bil, "hun er jeres. Hun var ret truende over for os, da vi fortalte hende, at vi tog hunden, så I bliver nødt til at skære hende fri." Jeg så et par perverse smil, da Mikkel flyttede os hen til sin varevogn.

"Nå, kommer du og din bedre halvdel ud i den lange weekend? Så kan vi grille, og du kan se Ricco," Mikkel gav mig et kram, "og Dorte er vild med det billede, du sendte. Vi beholder nok Ricco. Hun kan ikke vente med at træne ham ordentligt." Jeg gav Mikkel et kys på kinden.

"Jeg ser dig og din hvalpeflok om to uger," vinkede jeg, mens jeg gik hen til min ventende ægtefælle, "og du kan fortælle Dorte, at hun er min yndlingstæve."

Jeg vidste, at Ricco nok skulle klare sig. Dorte ville tage sig rigtig godt af ham. Og de andre? Tja, om morgenen var det hele overstået. Ved aftensmaden havde alle fået mundkurv på. Og jeg behøvede aldrig at høre på mareridtene fra naboen igen.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...