Morten sad ved det samme bord, som han sad ved hver eneste dag til frokost. Alt var normalt. Han sad alene, hans gennemtrængende blå øjne kiggede frem under hans lysebrune hår, et par vildfarne lokker stak ind i hans synsvinkel, mens han observerede mængden af mennesker. Der var nogle få, der var interessante, men meget få. Det var alle hans medstuderende, gymnasieelever, der ikke havde noget bedre at tage sig til end at sladre i frokostpausen. De lavede alle sammen absolut ingenting.

Morten sukkede og rejste sig. Han smed sit madpapir i skraldespanden, før han tog sin rygsæk på skulderen og gik hen mod toiletterne. Han gik fraværende ned ad gangen mod toilettet, da han hørte lyden af uhæmmet kvindelig fnisen bag ham. Morten stønnede ved lyden.
Hej nørd!" Morten fortsatte med at gå og ville ikke give dem den tilfredsstillelse at få ram på ham. Han forsøgte at gå ind på drengetoilettet, da de fem piger greb fat i hans rygsæk og trak ham baglæns, og hans impuls til at gøre modstand stred imod den universelle lov om ikke at skade kvinder … selv om de højst sandsynligt ikke var mennesker. Han blev skubbet op mod væggen lige over for toilettet, og de fem piger Christina, Britta, Anita, Jane og Rosa stod foran ham. Christina, Britta og Jane var hans klassekammerater, sidsteårselever, mens Anita, andenårseleven, og Rosa, førsteårseleven, fulgte med. De tre første, grinede ad ham, mens Anita forsøgte at gøre det samme ved hele tiden at kigge over på dem og rettede sig ind. Rosa stod bare bagerst og kiggede på ham med medlidenhed i øjnene. Hun var nødt til at grine, var nødt til at bevare deres venskab, men gennem alle deres møder vidste Morten, at hun var den søde.
"Du skal ikke ignorere os på den måde, nørd! Vi er alfaen, du er bare den nederste fødekilde. Du skal lytte til os!" Christina trådte frem og slog ham, så hendes hånd efterlod et stikkende rødt mærke på hans ansigt. De andre piger grinede ikke engang. De gloede bare. Hvis NOGEN, så det, ville Christina blive bortvist. Fysisk kontakt af den konfronterende slags blev slet ikke tolereret. Morten holdt bare sit tomme blik og kiggede tilbage på hende. På en eller anden måde gjorde det hende bare endnu mere vred.
"Idiot! Du har ikke engang nosser til at kæmpe imod. Tal!" Hun satte sit ansigt direkte ind mod hans og stirrede bare på ham.

Hvis hun ikke havde været sådan en kælling, ville Christina have været enhver fyrs våde drøm på skolen. Hun var 1,70 m, havde bølget, lyst chokoladebrunt hår ned til ryggen og et par nøddebrune øjne, der kunne smelte et hjerte. Hendes krop var tonet og muskuløs fordi hun dansede, og det var velkendt, at hun var ballerina i sin fritid. Det var noget af en bedrift, når man tænker på, at hendes barm var 80 C, måske lidt større. Hun var en lækkerbisken, en kommende model. Britta og Jane var heller ikke grimme. De var tvillinger, lyshårede og blåøjede med præcis den samme krop. 80 B-patter og en stram mave, en lillebitte røv og lange ben, der var vant til hård træning i løbet af sæsonen … hver af dem havde en gruppe fyre, der gerne ville på deres gode side, men alle vidste, at de var off limits.
Deres far var skolens cheftræner, og det var ikke en mand, man skulle lægge sig ud med. Så var der de to yngste, som hver især var helt anderledes end de andre. Rosa havde kortklippet brunt hår, der var trukket tilbage over et par uskyldige brune øjne, der virkede enorme, med små blomsterøreringe lavet af lyserøde og lilla rhinsten. For at fuldende det uskyldige førsteårs udseende var Rosa lillebitte. Hun var måske 1,50 m og havde højst sandsynligt en bh med b-skål. Hendes konstante brug af korte shorts afslørede hendes lange, tonede ben, der førte op til en flot røv. Morten var ikke sikker på, hvilken sport hun dyrkede, men han kunne se, at hun dyrkede noget. Anita havde skulderlangt dybrødt hår, der skinnede næsten skurkagtigt i sollyset. Hendes grønne øjne strålede af en selvtillid, som næsten blev knust af hendes valg af venner.
Mens alle de andre bevægede sig rundt i andre sociale cirkler, holdt Anita sig for sig selv, når hun ikke var sammen med sine venner. Hun havde ingen selvtillid uden den flokmentalitet, som de fire andre havde givet hende, selvom Morten nok var den eneste fyr, der lagde mærke til det. Hun var veludviklet af en andenårsstuderende at være med C-skål i bh'en og en statur på 1,80 m, på trods af at hun ikke trænede som de andre. Alt i alt blev Morten konfronteret af de fem lækreste piger på skolen uden mulighed for at gøre noget ved det. Han sukkede bare, lagde en hånd på Christinas skulder og skubbede hende til side og gik hen mod toilettet. Da han var kommet indenfor, blev lyset slukket, og han stod tilbage i mørket. Lyden af blandet latter fortalte ham, at hans "venner" udenfor havde gjort det. Han gik roligt hen til den anden lyskontakt og trykkede på den, så rummet blev lyst op igen. Pigerne havde lavet så mange tricks, at han kendte vejen til den anden kontakt udenad.

Han åbnede den sidste bås og låste den bag sig, satte sig på det funklende hvide toilet og lagde hovedet i hænderne. Efter et minut med deprimerende tanker hørte Morten lyden af fodtrin fra pigetoilettet ved siden af ham. Han vidste, at den væg, han sad ved, adskilte pigetoilettet og drengetoilettet, og lyden af de fem plageånder kom tydeligt gennem væggen. Han sukkede, blokkede det ud af hovedet og smed sine shorts, så hans spændte pik kom ud af sin indespærring. Morten vidste, at længden på otte tommer var over gennemsnittet, og han kunne se på internettet, at den var en smule tykkere end gennemsnittet. Han havde været tvunget til at gå med stramme boxershorts i årevis for at undgå, at den blev set offentligt. Morten sukkede lettet og lagde en hånd om sin pik og begyndte at stryge den blidt, mens spændingen ved at gå rundt på gymnasiet med en masse piger i stramt sommertøj endelig blev forløst.
Morten led af en overaktiv sexlyst, hvilket betød mere sperm, mere fertilitet og mindre restitutionstid. Men Morten kendte det kun som en kortere restitutionstid. Han havde faktisk aldrig set en anden fyr, som han kunne sammenligne sig med.
Lyden af latter og et gisp fra pigetoilettet fik ham til at spjætte. Han kiggede irriteret hen over væggen, før noget fangede hans blik. Et stort hul, lavet i mellemrummet mellem murenstenene, var lige inden for rækkevidde af hans øjne, mens han sad på toilettet.

Da han kiggede igennem, gispede han næsten af fryd. Det var et åbent hul hele vejen gennem væggen til pigetoilettet. Han kunne se Jane og Britta kysse lidenskabeligt, Jane oppe på håndvasken med benene om livet på Britta, som masserede sin søsters bryster, mens de låste læberne. Lænende mod båsene havde Rosa sin hånd på sit eget bryst, og den ene hånd dykkede ned på hendes mave med få sekunders mellemrum. Anita havde allerede en hånd nede i sine bukser og skubbede ruinerende sine fingre ind og ud, mens hun betragtede de to. Morten skiftede position på toilettet og så sig omkring, da han indså, at den, der havde lavet hullet i væggen, var et geni. Hullet var placeret perfekt, så man kunne se hele pigetoilettet. Morten trak sig tilbage fra væggen og kiggede desperat efter den ene ting, han vidste ikke ville være der. Men der var det, endnu et hul gennem væggen, dette placeret, så han kunne se ind i den sidste bås på toilettet. Da han rettede blikket mod hullet, var han ved at besvime. Synet af Christina helt nøgen, mens hun klædte om til idræt i sjette og syvende time. Mortens hånd strøg hårdere, mens han så Christina bevæge sine hænder over sin krop og sandsynligvis tjekke for ujævnheder.

Da hun nåede brysterne med de lysebrune brystvorter, der stak voldsomt frem, stoppede hun op og legede lidt med dem. Smilet, der var på hendes ansigt, blev for evigt brændt ind i Mortens hukommelse. For en gangs skyld, uden hånlatteren, det grove sprog og den konfronterende attitude, lignede Christina den smukke pige, som Morten altid havde vidst eksisterede.
Mens Mortens hånd fortsatte med at kæle for hans opsvulmede pik, fortsatte Christinas hånd sin rejse hen over hendes krop og stoppede på steder, som Morten desperat ønskede at huske. Hendes navle, et lille kærtegn lige under brystkassen, hendes venstre hofte, og til sidst vendte hun sig, til Mortens store held, mod væggen og kærtegnede de lyserøde læber mellem hendes lår. Morten så, hvordan hendes fingre borede sig ned mellem hendes ben og forsigtigt stak op i hendes inderste, før lyden af fodtrin og snak kom fra den største del af rummet. Morten flyttede sig for at se ind i det andet hul og så tvillingerne trække deres shorts op, mens de andre piger fik deres hænder ud af deres shorts. Han forbandede sig selv og gik hen til det andet hul for at se Christina igen, hvor hun nu var i fuld gang med at onanere. To fingre fløj ind og ud af hendes fisse, mens hun lavede ansigter af dyb nydelse og efterlignede Mortens glæde over synet foran ham. En banken på Christinas bås bragte hende tilbage til virkeligheden og tvang hende til at trække sine fingre ud og svare. En af pigerne sagde noget om, at der kun var ti minutter tilbage, og det fik Christina til at klæde sig hurtigt på uden at afslutte sin session.
Morten sukkede skuffet, da pigerne forlod lokalet. Han lagde hovedet tilbage mod væggen og forestillede sig de scener, han lige havde været vidne til, noget som enhver fyr på skolen ville betale penge for. Hans hånd fortsatte med at stryge, og billedet af Christinas søde fisse og fyldige bryster blev hængende i hans hjerne, mens hans hånd øgede hastigheden. Til sidst nåede han sit højdepunkt, stoppede hånden og rejste sig op, mens spermen skød fra hans pik og ud i toilettet. Han strøg resten ud og tørrede sig på pikhovedet for at undgå uheldige mærker, der sivede gennem hans shorts. Da han forlod toilettet, fik han følgeskab af Rosa, den lille sympatiske førsteårselev, som kom fra et sted nede ad den anden gang. Hun smilede til ham, mens de sammen gik ned ad gangen mod kantinen. Smilet sad fast på hans ansigt; så meget, at han endda blinkede til Rosa. Lige før de gik ud af bygningen, greb den unge pige ham i albuen, sprang op på tæerne og plantede et kys på hans kind. Det gjorde Morten så lamslået, at smilet forsvandt fra hans læber og blev erstattet af chok. Rædslen tog over, da hun hviskede ham i øret.
"Jeg håber, du nød showet…"

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: