Kira går ind på sit værelse, det har været en lang dag, og hun er klar til at bruge sin yndlingsvibrator til at komme af med stressen. Hun skynder sig hen til sit skrivebord og åbner sin hemmelige nydelsesskuffe, skubber sig forbi de forskellige dildoer og æg, hun har samlet gennem årene, og finder endelig sin favorit. Det er en klitoris-kilder, og Kira elsker at bruge den efter lange dage, hvor nydelsen får hende til at glemme alt om stress.

Hun sætter sig på sengekanten og læner sig tilbage, griber en pude og placerer den bag ryggen, så hun får lidt støtte. Hun spreder benene, mens hun vrider bunden af vibratoren og stønner forventningsfuldt, da hun kører den blidt summende spids langs sine ydre læber. Kira læner hovedet tilbage, lukker øjnene og begynder at udstøde små støn fra sine bevægelser.

Ricco hører larmen, men ignorerer den, hans herskerinde altid bruger den mærkelige, larmende tingest efter lange dage, så han lægger ligegyldigt hovedet tilbage. Kira er for liderlig efter den blide leg, hun havde givet sig selv tidligere på badeværelset, til at fortsætte den blide pirring. Hun skruer helt op for vibratoren og stikker den ind i sit nu lidt våde hul.

"Ja!" stønner hun, "Åh gud, ja!"

Ricco snuser til luften, en mærkelig lugt har nået hans næse, og han rejser op for at finde kilden til den fristende lugt. Han vender sig om og bliver overrasket over, at den kommer fra det hul, som det mærkelige summende objekt er ved at blive stukket ind i. Ricco er nysgerrig, så han går hen til sengen og snuser igen. Ja, det kommer fra hullet, men den mærkelige genstand er i vejen. Han prøver at skubbe den af vejen med sit hoved, men han hører en bønfaldende stønnen fra sin herskerindes læber, og genstanden bliver skubbet tilbage i vejen for ham. Han fnyser, han vil smage denne lugt, han vil finde kilden til den, så han skubber hårdere og bliver glad, da genstanden bevæger sig. Han rækker tungen ud og begynder at udforske det sødmefulde hul og slikke den velsmagende væske i sig.

Kira stikker vibratoren ind i sin nu dryppende kusse, så hurtigt hun kan. Lysten inden i hende er så stor, at hun kun kan stønne af pine, da noget forsøger at skubbe den af vejen. Hun skubber tilbage og stønner, da hendes vibrator bliver skubbet væk igen, kun for at blive erstattet af en tunge, der er ivrig efter at udforske hendes dybde. Gispende taber hun vibratoren på gulvet, og hendes hænder griber nu fat om hovedet på den, der giver hende al denne nydelse. Hun stønner igen og trækker hovedet endnu tættere i et forsøg på at få nydelsesværktøjet endnu dybere ned.

Ricco føler, at hans hoved bliver trukket tættere mod hullet, og han tager det som et tegn på, at han gør et godt stykke arbejde. Han slikker endnu mere og bliver belønnet med mere af den sødt smagende væske. Han begynder at slikke på den lille knude, der er dukket op, og bemærker, at hans herskerinde bevæger hofterne for hvert slik. Han prøver hårdere for at behage hende endnu mere. Han er overlykkelig, da hun griber fat i hans baghoved, og han smager på væsken, slikker hende og vil have mere.

Kira stønner højlydt, da tungen begynder at ramme hendes klitoris ved hvert slik, det gør hende vild af lyst. Hun vrider hofterne hver gang for at få mere, og hun føler, at den kæler for hendes indre på en måde, som ingen andre nogensinde har gjort. Hun mærker sin orgasme bygge sig op og griber fat i hovedet og trækker sin usynlige elsker tættere på, holder ham der, mens hun spænder og stønner og kommer i hans mund. Men da hendes orgasme aftager, bliver han ved med at slikke hende, og hun stønner højere, da hun bliver skubbet ud over kanten igen. Hendes safter vælter ud og fylder den begærlige mund mellem hendes ben, og til sidst kollapser hun og skubber forsigtigt hovedet væk. En lav bønfaldende klynken kommer fra den, der er dernede.

Kira ligger stille i flere minutter og prøver at berolige sig selv, da hun mærker nogen kravle op på sengen. Hun åbner øjnene og ser Ricco sidde og logre med halen, hendes safter i hele ansigtet. Hun gisper og ved med det samme, hvad der er sket, men til hendes overraskelse skammer hun sig ikke, det tænder hende.

Det tager hende ikke lang tid at få øje på hans pik, den er kun halvt erigeret, men alligevel er den af en størrelse, der får det til at krible i hendes fisse. Hun synker og tænker på, hvad hun har lyst til at gøre, noget hun kun har fantaseret om i sine mørkeste drømme. Hendes rystende hånd stryger forsigtigt hans pik, han udstøder et lille klynk, og hun ser med opspilede øjne, hvordan den vokser og svulmer op til en imponerende størrelse og tykkelse.

Kira har besluttet sig, nydelsen fra hundens tunge har ændret alt, hun må have mere. Hun rejser sig fra sengen, og Ricco følger efter hende, hans pik er nu fuldt erigeret og dingler mellem benene, halen logrer, og hans hoved ligger på skrå, mens han undrer sig over, hvad hans herskerinde laver. Langsomt går hun ned på alle fire og kigger sig over skulderen, han har fattet idéen og bevæger sig hen mod hende.

Hun mærker hans pels gnide mod sin bare ryg, da han hopper op på hende, og hans hoved hviler på hendes nakke. Hans pik rammer hendes røv og ben, mens han søger efter hendes kusse, hun griner og rækker tilbage for at gribe fat i hans dunkende pik og styre den.

Hun gisper over dens størrelse, da hun fører hovedet ind i hende, det strækker hende mere end noget andet, hun har følt før. Hun mærker, at han stivner, og hendes øjne spiler op, da han begynder at støde ind i hende, og hans pik trænger ind i hendes dybde med hårde stød. Hun drypper safter omkring ham, mens følelsen af at blive fyldt af sådan en vidunderlig pik får hendes mave til at trække sig sammen og hendes klitoris til at dunke.

Nydelsen er blændende, og hun er bange for, at hun skal besvime af kraften i hans stød. Hans pik begynder at svulme op inde i hende, strækker hende endnu mere, end hun troede var muligt, og lader hans pik bevæge sig hurtigere. Kira gisper af kraften i hans stød og tigger ham om at kneppe hende.

"Ja, knep mig, Ricco. Fyld mig," stønner hun.

Ricco hører sin herskerindes ord, men det eneste, han kan koncentrere sig om, er at nyde hendes kusse.

Hun ryster hele tiden, mens orgasmerne med få sekunders mellemrum skyller gennem hende, mens han hærger hende. Kira nyder hvert øjeblik, hun har aldrig følt så meget lyksalighed og kropsrystende nydelse. Hun føler sig spændt til bristepunktet, men Ricco bliver ved med at fylde hende med sin vidunderlige pik. Pludselig bremser han op, hans pik bøjer og dunker inde i hende, mens spermen sprøjter ud af ham med en sådan kraft, at hun næsten besvimer.

Han fortsætter langsomt med at pumpe hende, og mængden af sperm fylder hende mere, end hun troede, hun kunne holde til. Hendes mave begynder at strække sig, og hun mærker sin kusse stramme igen, da en sidste orgasme bryder ud i hende. Styrken af hendes orgasme får hendes krop til at rødme, og musklerne kramper hurtigt. Hun gisper hårdt og kaster hovedet rundt med forvredet ansigt og sammenknebne øjne. Et gutturalt skrig fylder rummet et øjeblik og får Ricco til at springe væk fra hende i forskrækkelse, men han kan ikke gå nogen steder, da hans pik sidder fast inde i hendes kusse.

Kira kollapser af udmattelse, mens Ricco sidder og venter på, at hans enorme pik skal tømmes for luft, så han kan komme fri.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: