Det første møde blev holdt i en overdådig suite på et femstjernet hotel. Forhandleren Kasper, en tooghalvfjerds år gammel dansk forretningsmand, præsenterede os for sin P.A. Regina med hånden på hendes røv. Han fortalte os, at Regina var fransk, tosproget, 35 år og meget talentfuld. Når nogen præsenterer en ny person for os, mand eller kvinde, og fortæller os, at vedkommende er talentfuld, er vi altid særligt opmærksomme og håber, at de måske henviser til deres seksuelle talenter.

Som mødet skred frem, diskuterede vi en lang række nøglepræstationsindikatorer, handelsbetingelser, betalingsmuligheder, levering, mæglervirksomhed, forsikring, garantier, modydelser, toldsatser, forsendelse, som Regina optog på sin bærbare computer.

Susan havde flirtet med Kasper og Regina, mens forhandlingerne skred frem, og hun spredte og krydsede sine flotte lår for dem begge.

Da mødet sluttede for den dag, inviterede Kasper os til middag i den private spisestue i hans suite.

"Jeg har på fornemmelsen, at det kan blive en meget spændende middag. Er du tryg ved arrangementerne?" spurgte Susan, mens jeg så, hvordan hun klædte sig på for at imponere. En lille højtaljet sort g-streng med en klemme i siden, Louboutin'er med dræberhæle, en kort sort nederdel, der blottede halvdelen af hendes fantastiske lår, og en matchende designerjakke, hvor kun en knap var knappet, så det var tydeligt, at hun ikke havde bh på.

"Jeg har på fornemmelsen, at dette kunne blive en meget spændende middag. Har du det godt med arrangementerne?" spurgte Susan igen, mens vi tungekyssede i elevatoren.

Gourmetmad og vin præsenteret upåklageligt og serveret af opmærksomme drenge, der ikke kunne holde øjnene fra Susan, som nød deres opmærksomhed.

"Forhandling kræver altid et element af win-win," fortalte Kasper os efter desserten. "Som en erfaren forhandler gør jeg altid meget ud af at finde ud af så meget som muligt om de mennesker, jeg forhandler med. Om dig Susan fik jeg at vide, at du er af fransk afstamning, midt i fyrrerne, tosproget, taler flydende både fransk og dansk og er bi-seksuel. Din krop er stadig god, begge køn elsker dine ben og røv og den måde, din mand trimmer dit kønshår på – det look, Marc Høm foretrækker på modeller. Gode hofter, flad mave, beskedne bryster med lange, hårde brystvorter, når du er ophidset, og en pragtfuld røv.

"Du mistede alle dine hæmninger mellem din anden og tredje mand, og du elsker at have sex med et publikum. Og du nyder at få nogle frække kommentarer under sex, en ekstra dimension.

"Du har en stiltiende aftale med din mand om, at du kan tilfredsstille og blive tilfredsstillet seksuelt af en anden mand cirka en gang om måneden. I har nogle grundlæggende regler, intet samleje, kun ydre sex – sikker sex. Jeres aftale giver din mand lov til at se på og onanere. Hvis den anden mand vil sutte den af på ham, elsker du at se på.

"I to er kendt for jeres glubende seksuelle appetit, lige så meget som jeres forhandlingsevner og de produkter, I repræsenterer," fortalte Kasper os med et glimt i øjet, da han havde vores fulde opmærksomhed. "I er også kendt for jeres seksuelle evner, begge to. Og for at være seksuelle ekshibitionister, især med et publikum, der ser på. Er det sandt, at du nyder at blive slikket og drillet af begge køn, Susan?"

"Ja, jeg elsker det, især når der er publikum på," svarede hun og var glad for, hvor samtalen var på vej hen.

"Og dig, Rasmus, du skulle efter sigende være yderst veludrustet?", spurgte Kasper, opmuntret af tonen i samtalen og vores interesse.

"Ja, det er han, han er meget imponerende," svarede Susan for mig.

"Vi er på samme bølgelængde som dig. Men jeg er for gammel til at deltage nu om dage, selvom jeg godt kan lide at se på. Som erfarne forhandlere må I være klar over, at der i Skandinavien altid er en gave af en eller anden slags, der kan forsøde forhandlingerne. Noget ekstra gæstfrihed af særlig interesse for vores gæster. Nu jeg taler over mig,og jeg vil ikke sige mere," fortalte han os, mens han trykkede på en knap, og en stor skærm dukkede op på væggen.

VELKOMMEN TIL KØBENHAVN

VI ØNSKER, AT VORES FORHANDLINGER SKAL VÆRE EN WIN-WIN FOR ALLE PARTER

VI ØNSKER AT GIVE DIG EN UNIK OPLEVELSE

DU ER VELKOMMEN TIL AT LAVE EN KOMBINATION AF FØLGENDE:

  1. EN TALENTFULD ASIATISK DRENG TIL DIN DAME
  2. TO ASIATISKE DAMER TIL DIN MAND
  3. EN TALENTFULD ASIATISK DRENG TIL DIN MAND
  4. REGINA OG EN ASIATISK DRENG TIL DIN DAME

"Nummer et er meget fristende," smilede Susan, da Kasper trykkede på en knap, og et øjeblik efter dukkede en ung asiatisk dreng op, nøgen bortset fra en sexet, sort g-streng, barberet hoved og en veltrænet krop.

Han smilede selvsikkert, da han tog Susans hånd og stillede hende med ryggen op ad en væg. "Du er en meget spændende dame," sagde han til hende, mens han åbnede hendes jakke og slikkede og kyssede hendes brystvorter let.

"Og nummer fire, tak," tilføjede Susan som en eftertanke, mens drengen skubbede hendes korte nederdel ned til anklerne, før hun vendte sig om for at vise Kasper og Regina sin fantastiske røv indrammet af sin lille sorte g-streng.

"Tilbed min røv, slik og kys mine røvballer, jeg elsker, når folk ser på. Kan I lide det, Kasper og Regina?" spurgte hun og kiggede sig over skulderen, mens hun knugede sine røvballer for dem.

"Du er pragtfuld, Susan, bare pissepragtfuld, lår, der er til at dø for, vidunderlige hofter, flad mave, sexede brystvorter og ikke mindst din utroligt sexede, smukt barberede kusse," sagde Kasper til hende, mens han rejste sig og kyndigt fjernede hendes g-streng, mens han kørte en hånd hen over hendes nøgne røv.

"Utroligt spændende," sagde han til hende, mens hun stod med spredte ben og bøjede kroppen forover for at nyde drengens tunge på sine kusselæber.

Mens han begyndte at slikke og sutte på hendes kusselæber, gik Regina hen til Susan og begyndte at tungekysse hende.

Jeg havde længe fantaseret om Susan, der stod med ryggen op ad væggen, spredte ben, kun iført høje hæle og parfume, mens en talentfuld toyboy gav hende et fantastisk tungeknep, mens jeg sad overfor og så på, mens hun så to talentfulde asiatiske kvinder give mig et lige så fantastisk blow job. Endnu bedre med en ti år yngre kvinde, der skiftevis tungekyssede hende og slikkede og suttede på hendes brystvorter, mens en meget ældre mand så på, og hans nydelse var tydelig.

"Jeg tror, vi kan afslutte vores forhandlinger i eftermiddag på meget gunstige vilkår, som alle parter kan acceptere," sagde Kasper med et lummert smil, da vi satte os ned for at genoptage vores forhandlinger klokken tre næste dag.

"I går aftes var det utroligt spændende for mig og Regina. Men vi føler begge, at der er nogle uafsluttede sager, der skal afsluttes. Måske ikke rent forretningsmæssigt, men nydelse, seksuel nydelse. Jeg tror ikke, jeg vil gøre nogen af jer forlegne, hvis jeg fortæller jer, hvad Regina og jeg gerne vil have. Skal jeg fortsætte?"

"Fortsæt endelig, jeg tror ikke, du vil gøre nogen af os forlegne," svarede Susan og kiggede på ham, mens Regina holdt hendes hånd.

"Regina vil forføre dig og tungekneppe dig, mens jeg ser på Susan. Og jeg vil se en af ladyboyerne give din mand et blowjob på samme tid."
"Forretning er forretning, er du okay med de aftaler, skat?" Susan smilede, mens hun lagde armen om Regina, og de kyssede.

Det var meget spændende at se Regina forføre min dame. De kyssede med tungespidserne, mens Regina tog sin kjole af. "Ingen bærer en g-streng bedre end dig, Susan," sagde Kasper til hende, mens han løsnede klipsen og lagde den i sin lomme. "Du er pragtfuld, bare pissepragtfuld, lår at dø for, vidunderlige hofter og din utroligt sexede, smukt barberede kusse."

"Det her er Tonni,som er til vores fornøjelse, han er meget talentfuld," fortalte Kasper mig, da han gjorde en imponerende entré i høje hæle og en meget kort nederdel. Høj, slank, feminin, vidunderlige lår. Jeg havde glemt (eller overset), at Tonni var en ladyboy, så snart han fjernede sin skjorte. Et par vidunderlige, meget feminine bryster, som tændte Susan og mig ekstra meget.

Enorm seksuel spænding, da to mænd og to kvinder så ham langsomt løfte sin kjole og derefter hvile den på sin erektion, en erektion, som enhver hingst ville være stolt af.

Det var lige så ophidsende for mig at klæde mig af og vise min erektion frem for Kasper og Tonni, mens de så på, at jeg satte min pikring under mine nosser. Et blowjob med en anden mand, der ser på, er altid ekstra spændende.

En anden af mine fantasier var Susan, der stod med ryggen op ad en væg, spredte ben, kun iført høje hæle og parfume, mens en talentfuld bi-sex kvinde gav hende et fantastisk tungeknep, mens jeg sad overfor og så på, mens hun så en talentfuld asiatisk ladyboy give mig et lige så fantastisk blow job. Endnu bedre, mens en meget ældre mand så på, og hans nydelse var tydelig.

Et par dage senere rapporterede vi vores store forhandlings succes til direktøren for den store virksomhed, som vi repræsenterede og forhandlede for. Hun var meget imponeret over, at vi havde opfyldt en lang række af deres nøgleindikatorer.
"Hvad var hemmeligheden bag din forhandling succes? Gik du den ekstra mil for dem? Bortset fra din provision, er der så noget, vi kan gøre for at belønne dig? Måske nogle nye seksuelle oplevelser for jer begge? I et land som Danmark ville nye seksuelle oplevelser vel have været uopnåelige?", spurgte hun, mens vi smilede tilbage.

"Måske nogle nye seksuelle oplevelser for jer begge? Med mig og min mand? Eller mig og min dame? I ved jo, at jeg er bi," smilede hun, mens hun spredte og atter krydsede sine ben, så vi kunne se hendes vidunderlige lår.

"Ja tak, kan vi ikke snart få begge dele?", smilede Susan, mens hun krydsede sine ben igen for at vise sine endnu bedre lår.

"Vi har virkelig en umættelig seksuel appetit," fortalte Susan mig en uge senere, mens vi forberedte os på den administrerende direktør, hendes mand og hendes dame og nogle nye seksuelle oplevelser. "En mand og en kvinde til mig. Er jeg grådig?"

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: