Opsummering:

Hvis du sprang part 1 over, så er det her, hvad der skete.

Camilla blev seksuelt vækket til live igen, da hun oplevede nydelse, som hun tidligere havde troet kun fandtes i porno. Jeg var blevet uerstattelig for hende, men hun frygtede, at enhver villig kvinde kunne få mig til at komme lige så hårdt. Hendes ønske om også at være uerstattelig for mig førte hende ned ad en tabubelagt sti.

En morgen vækkede Camilla sine døtre, da hun vidste, at Hanne kun sov i trusser og en tanktop. Denne almindelige vækning var vigtig, fordi Camilla i al hemmelighed filmede det hele for mig med sin telefon.

Det havde føltes godt endelig at være en kvinde, der gjorde noget, som andre ikke ville gøre. Hun købte en blækpen med skjult kamera og havde planer om at efterlade den på badeværelset.


DUMT VINDUE


Camilla spildte ikke tiden med at bruge pennen til at optage nogle videoer, men ingen af dem blev gode. I hver eneste video blev pennen utilsigtet flyttet ud af position eller blokeret af noget foran den, som f.eks. et håndklæde eller et stykke tøj. De gange, hvor pennen ikke blev skubbet til eller blokeret, var Camillas to døtre kun i billedet, når deres kroppe var tildækkede. For at gøre tingene værre skulle pennens interne batteri oplades efter hver brug, på trods af at sælgeren påstod, at batteriet havde en lang levetid.

Opladning af pennen var et andet problem, fordi den skulle skrues af for at blive sat i opladeren. Da privatlivets fred altid er et problem, måtte Camilla være meget forsigtig, så ingen nogensinde så pennen blive opladet. Alt dette betød, at der gik tre uger, uden at der blev taget værdifulde optagelser, hvilket fik hele forsøget til at føles som spild af tid.

Tidligt en lørdag eftermiddag var Camilla alene hjemme, glad for at have huset for sig selv til en forandring. Hun havde ladet pennen stå til opladning i soveværelset, mens hun gik på toilettet, så hun blev overrasket, da Hanne kom gående forbi den åbne badeværelsesdør. Det viste sig, at Hannes chef havde sendt hende tidligt hjem, så Hanne havde besluttet, at hun ville tage et hurtigt bad, inden hun skulle mødes med sine venner for at hænge ud.

Camilla nåede hverken at tænke eller reagere, da Hanne trådte ind på badeværelset med et sæt skiftetøj. Hun lukkede døren, tog tøjet af og gik ind under bruseren.

Mens Hanne tog brusebad, begyndte hun at tale om sin dag, og Camilla ærgrede sig over den mulighed, hun lige var gået glip af med pennen. Camilla vidste, at det ville virke underligt at gå ud for at hente pennen, komme ind igen og så gå ud igen, så hun besluttede at tage en mere risikabel tilgang.

Mens mor og datter fortsatte med at tale sammen, åbnede Camilla kameraappen på sin telefon. Hun satte sin telefon på lydløs og sørgede for, at blitzen var slukket. Hun vidste, at jeg ville foretrække en video, men at optage en video var en større risiko, end hun var villig til at tage, så hun måtte nøjes med fotos.

Et par minutter senere kom Hanne ud af bruseren, og de to fortsatte med at tale sammen. Hanne brugte det meste af tiden med ansigtet vendt væk fra sin mor, mens hun hurtigt tørrede sig og tog tøj på. Det var ikke ideelt, men Camilla kunne kun arbejde med den mulighed, der lå foran hende.

Da Hanne var færdig med at trække trøjen over hovedet, skyllede Camilla ud, rejste sig og forlod badeværelset. Hun kunne ikke vente længere. Pennen skulle tages ud af stikket og sættes sammen igen, før den blev opdaget.
——————————–
Den følgende dag gav Camilla mig et USB-drev. Hun behøvede ikke at uddybe, da hun sagde: "Hvis jeg beder dig om at slette det, så gør du det, ikke?" Jeg nikkede, og vi diskuterede det ikke yderligere,

Jeg tvang mig selv til at vente et par timer, efter at hun var gået, før jeg satte USB-drevet i. Jeg ville være i en bedre position til at "nyde" det, hun delte med mig, og derfor ville jeg have, at min pik skulle have masser af tid til at komme sig efter min eftermiddag med Camilla.

Drevet indeholdt en håndfuld billeder, og ingen af dem var indrammet ordentligt. Billederne var skæve, vippede til siden, og kun omkring en tredjedel af dem viste hele Hannes ansigt. Camilla behøvede ikke at fortælle mig det, det var tydeligt, at billederne var taget manuelt med hendes telefon.

Fra det allerførste billede kunne jeg se, at dette ikke ville blive som vågne op-videoen. Disse billeder signalerede en ændring i, hvordan Camilla var villig til at drille mig, og min pik var allerede hård alene ved den tanke.

De første billeder på drevet var af Hanne, der stod i brusebadet med et håndklæde omkring sig. Jeg vidste ikke, om Camilla ikke havde nået at tage et billede, før håndklædet dækkede hendes krop, eller om forhænget havde åbnet sig, mens håndklædet allerede var på plads. Uanset hvad var det noget af en start at se Hanne i brusebadet med vådt hår og kun iført et håndklæde.

De næste billeder var af Hanne, der stod ud af bruseren og vendte sig væk fra kameraet. Håndklædet var ikke længere viklet omkring hende, da hun brugte det til at tørre sin krop og sit hår. Det var fra disse billeder, jeg først lærte, at Hanne kunne lide at bøje sig forover og lade sit lange brune hår hænge ned, mens hun tørrede det med håndklædet. Desværre kunne jeg hverken zoome eller manipulere billederne, så jeg kunne se mere end Hannes utroligt stramme røv, mens hun bøjede sig forover foran mig, så et tydeligt billede af hendes fisse måtte vente.

De næste par billeder viste Hanne, der trak sine trusser op, og derefter begyndte hun at tage sin bh på. Mens hun fumlede med bh'en, drejede Hanne kroppen og gav mig det, der skulle have været et meget flot billede af hendes højre bryst. Desværre var der et vindue bag hende, som gav et kraftigt modlys, der skjulte nogle af detaljerne.

Jeg ville have betragtet de sidste billeder i mappen som et antiklimaks, fordi de kun viste Hanne stående i bh og trusser, men der var en ekstra detalje, som jeg i første omgang havde overset. De trusser, Hanne havde på, så ud til at være de samme, som Camilla havde taget med hjem til mig, den allerførste gang hun åbenlyst drillede mig med tanker om hende. Ja, det var de trusser, som Camilla havde holdt op til mit ansigt, så jeg kunne lugte og smage. Den dag havde jeg set, hvordan Camilla tørrede min sæd op med præcis de trusser, og nu stod Hanne model for mig.

Jeg scrollede tilbage gennem billederne og kunne næsten ikke tro, hvad der var på drevet. Camilla hviskede ikke længere detaljerne fra sin datters dagbog i mit øre, og hun viste mig heller ikke et billede, som kun blev betragtet som seksuelt, når man satte det ind i den rigtige sammenhæng. Nej, Camilla tog aktivt billeder af sin ældste datter, mens hun tørrede sig og klædte sig på i badeværelset.

Jeg vidste, at det havde været en risiko for Camilla at tage de billeder. Hvis hendes datter havde fanget hende, ville det have været næsten umuligt at forklare, hvorfor hun i al hemmelighed fotograferede hendes nøgne krop. Det risikable ved disse billeder stoppede dog ikke der. Alene det faktum, at nogle af billederne viste Hannes ansigt, betød, at både Hanne og Camilla var i fare. Hvis billederne på en eller anden måde kom ud, kunne Hanne blive genkendt, og hvis det skete, ville Hanne med det samme vide, hvem der havde taget dem, og det ville være hendes mor, der var ansvarlig for at "ødelægge hendes liv".

Jeg forstod, hvilken situation Camilla satte sig selv i, og hvor meget hun stolede på, at jeg ville beskytte både hende og hendes datter. Den viden forvandlede disse uskyldige billeder af hendes røv og bryster til noget, der føltes langt frækkere; jeg kendte trods alt ikke kun denne pige, men jeg vidste også, at disse nøgenbilleder var blevet taget kun til mig.

Jeg stirrede på Hanne, og der var ingen tvivl om, hvad Camilla forventede, at jeg ville gøre, når jeg så dem. Sagen var, at jeg ikke kunne være sikker på, om Camilla tog og delte disse billeder udelukkende for min fornøjelses skyld, eller om hun også nød suset ved at gøre noget så tabubelagt. Uanset hvad, så var det ikke den diskussion, der fyldte mest i mit hoved i det øjeblik. Camilla havde trods alt taget en stor risiko ved at lade mig få dette drev, så hvem var jeg til at foragte hendes gave ved at forsinke nydelsen af den ved at forsøge at dechifrere hendes motiver?

Jeg bladrede gennem billederne et par gange mere, mens jeg tog min hånd om min pik. Jeg blev tiltrukket af et billede af Hanne, der bøjede sig forover, så jeg kunne se hendes røv og siden af hendes bare bryst. Jeg strøg hårdere, mens jeg forestillede mig, at Camilla stod ved siden af mig og hviskede i mit øre: "Kom på min datters røv."

Arvosana % | ( ääntä)
...
...