En dag et par år efter, at Susan var begyndt at arbejde på Frække Huller, hentede jeg hende for at bringe hende hjem, og som sædvanlig så hun ulykkelig ud. Hun havde allerede fortalt mig, at hendes navn var blevet berømt blandt potentielle brugere af Frække Huller, i stedet for at sutte 15 pikke pr. gang var det nu 45, og da hun fik timeløn, uanset hvor mange kunder hun tilfredsstillede, følte hun, at hun burde betales pr. person og ikke kun timeløn. Ville hun tjene mere på et bordel? – Jeg sagde, at jeg ikke vidste det, men at vi kunne finde ud af det. Så det gjorde vi. Jeg tog hende med til et bordel på Nørrebro, som jeg havde set reklamer for, og vi tog hen for at besøge dem. Da vi ankom, bad jeg om at tale med bordelmutteren, og hun kom hen til os, og da hun hørte, at Susan var fra Frække Huller, tog hun os med ind på sit kontor. Jeg fortalte hende, at jeg er Frederik, og at Susan er min søster, og at hun havde tredoblet sin kundekreds, og at det ikke gav flere penge. Fruen, Jannie. Sympatiserede og diskuterede hendes praksis på bordellet. Vi opkræver kunden 1000 DKK for onani, heterosex og oralsex. 1200 DKK for analsex og 1500 DKK for mere kinky sex som Golden Showers eller Scat. Operatøren får 1/3 af honoraret – vi stiller lokaler og reklame til rådighed. Du kan starte i morgen, hvis det passer dig, for vi har et ledigt værelse i øjeblikket. Susan sagde: "Vi vil diskutere det og give dig besked. I aften." Så vi tog hjem, og hun sagde "Tak, fordi du tog mig med, det var interessant" – Hun tungekyssede mig og gned min pik, så vi havde en hurtig 69'er. Før vi diskuterede det yderligere,
"Du vil helt sikkert tjene flere penge, men de tjener stadig meget mere. Hvorfor driver du ikke din egen forretning og underbyder dem og tjener endnu flere penge?" – "Hvad foreslår du?" Sagde Susan – "Jeg foreslår, at jeg lejer en lejlighed til dig på Nørrebro, og at du annoncerer i "RAPPORT" "Massage på Nørrebro – alt tages i betragtning – vil kysse" "Hvorfor kysse?" Spurgte Susan "Fordi det viser nærhed" sagde jeg. Jeg spurgte “men vil du underholde par eller piger?" "Det hele, formoder jeg", sagde Susan. Så hun fik mig til at annoncere. Så jeg ringede til Jannie og sagde "Susan har overvejet dit venlige tilbud, men kan ikke træffe en beslutning endnu og vil kontakte dig senere" og jeg mailede dette til”RAPPORT"
"Massage – Nørrebro – mænd, kvinder og par – alt tilbydes – vil kysse" med en e-mailadresse. Jeg lejede også en lejlighed til Susan med nem parkering for enden af Nørre Allé.

Fire dage senere ringede Susan til mig og fortalte, at hun havde mødt sit første par, Mikkel og Jane – Jane gav Mikkel en fødselsdagsgave som undskyldning for at kunne have lesbisk sex med mig. Hun fortalte mig om deres ankomst. Mikkel er en mand på 45 (i dag) – høj og velklædt i et gråt jakkesæt og gammeldags slips, mens Jane var lavere og slank med en stor barm og var iført en gennemsigtig bluse, ingen bh, og en lille blå nederdel, som, når hun satte sig ned, viste en lille G-streng. Hun bar på en fødselsdagskage med et enkelt stort lys i midten. Vi satte os i spisestuen til en kop kaffe og en kort snak.
Hun smilede til os begge og sagde "Tillykke med fødselsdagen, skat, hils på Susan og din gave", og hun smilede til mig og rakte mig en kuvert "Jeg betaler bare for din gave", sagde hun.
Jeg sagde: "Tillykke med fødselsdagen Mikkel – jeg er ked af, at jeg ikke er pakket ind" – jeg havde en meget kort, nedringet rød kjole på. Han sagde: "Du er smukt pakket ind og har et dejligt ansigt og en flot figur." Vi drak vores kaffe færdig. "Har du lyst til at tale videre i sengen? spurgte jeg." – "En god idé," sagde han, og de smilede begge til mig. Vi gik ind i soveværelset, og Mikkel satte sig på sengen, og Jane satte sig i en lænestol. Jeg begyndte at tage min kjole af og stod nøgen et øjeblik, før jeg satte mig tæt på Mikkel, som stirrede på mig. Jeg hjalp ham med at tage sin jakke og skjorte af og lynede hans bukser ned, og der var en stor bule i hans underbukser, som han fjernede for at vise en næsten erigeret, god, stor, uomskåret pik.
Han lagde sig tilbage på sengen, og jeg satte mig ved siden af ham. Vi kyssede, og jeg holdt hans pik, der nu var helt stiv og ca. 15 cm lang. "Skal jeg kysse den, fødselsdagsdreng?" spurgte jeg – "Ja tak," sagde han, så jeg holdt om den og trak forhuden tilbage. Kyssede hans knop, slikkede den et øjeblik, før jeg begyndte at sutte hans pik ordentligt. Da jeg kunne mærke, at han var ved at komme, spurgte jeg Mikkel: "Vil du komme i min mund, foran eller bagi?" Han kiggede på Jane og sagde: "Bagi?" – Hun nikkede ja, og jeg tog en tube glidecreme fra natbordet. "Du vil måske gerne gnide noget på dit værktøj," sagde jeg, "før du kører det op i min røv," og så knælede jeg på sengen.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: