Jannie Andersen er gymnasielærer. En dag kom en elev fra 1.g for at besøge hende efter skole.

"Hvad kan jeg gøre for dig, John?"

"Jeg ved ikke, hvem jeg skal henvende mig til, men jeg har brug for at komme ud af mit hus. Min far slår mig, og min mor vil ikke gøre noget ved det."

"Har du gået til politiet?"

"Min far er politimand. Det kan jeg ikke!"

"Hvad vil du have, jeg skal gøre?" Hun havde ondt af drengen og ville gerne hjælpe.

"Jeg har brug for et sted at være, indtil jeg finder ud af, hvad jeg skal gøre."

"Men hvorfor mig?"

"Du er den eneste, jeg kan stole på. Jeg kan virkelig ikke tage tilbage til mit hus!"

"Men hvis du er i skole, kommer de og henter dig."

"Det er derfor, jeg vil blive hos dig. Du kan stadig undervise mig, og politiet vil ikke ransage dit hus."

Hun måtte indrømme, at han gav mening. Men hun kendte risikoen ved at tage ham ind. Hvis hun blev opdaget, kunne hun blive anholdt og miste sit job og måske ende i fængsel. Men hun havde ikke nære venner eller familie, der ville komme på besøg. Men hvad med naboerne? De ville helt sikkert bemærke, at hun havde en ung dreng i sit hus. Hun var nødt til at tænke over det.

"Mød mig herinde efter skole. Jeg er nødt til at tænke det her igennem."

"Okay, men jeg tager ikke hjem uanset hvad. Jeg har en masse af mine ting i en sportstaske i mit skab."

Hun havde en fritime den næste time, og hun brugte tiden til at beslutte, hvad hun ville gøre. Hun besluttede sig til sidst for, at hun kunne klare det, men at John skulle være meget forsigtig. Indtil skolen var færdig for i år, om cirka to måneder, ville han hovedsageligt være bundet til huset. De kunne køre til en anden by i weekenden, så han kunne komme ud, men i løbet af ugen måtte han ikke ses, hvilket ville give indtryk af, at han var stukket af.

Klokken ringede ind til dagens afslutning, og et par minutter senere trådte John ind i hendes klasseværelse.

"Okay, jeg tager dig ind, men der er regler. Du må ikke forlade huset uden at være sammen med mig."

"Okay, det tænkte jeg nok."

"Det gælder også verandaen og baghaven. Jeg bor lidt afsides, så ingen kan se ind i huset. Jeg forventer ikke, at du bliver i huset for evigt, så i weekenderne tager vi til en anden by langt nok væk, så vi ikke bliver genkendt. Når skoleåret er slut, sørger jeg for, at du kommer til et sikkert sted i et fjernt område."

"Okay, det kan jeg godt leve med."

"Godt, var der nogen, der så dig komme herind?"

"Nej, jeg sørgede for, at alle havde forladt denne gang."

"Perfekt. Jeg tjekker, at der ikke er nogen i nærheden, og så beder jeg dig om at gå. Vent ved busstoppestedet længere nede ad gaden, og når du ser mig køre forbi, så gå to blokke mod vest. Der er ikke andet end en afsondret park, og på dette tidspunkt burde der ikke være nogen der. Jeg samler dig op."

Jannie stod ude i gangen og gjorde tegn til ham om at komme ud. Han skyndte sig hen til udgangen, og hun gik tilbage til sit lokale og samlede sine ting sammen.

Hun så ham gå ned ad gaden, da hun kom hen til sin bil. Hun kørte forbi busstoppestedet og parkerede på en afsidesliggende parkeringsplads.

Cirka ti minutter senere så hun John nærme sig bilen, og da han kiggede sig omkring for at sikre sig, at ingen så ham, sprang han ind på bagsædet og lagde sig på gulvet.

Hun kørte ind i sin garage og lukkede døren, før hun steg ud af bilen. De gik ind i huset, og Jannie viste John gæsteværelset og hjalp ham med at pakke ud.

Når de bevægede sig rundt i rummet, stødte de mod hinanden på grund af det lille rums størrelse. Til sin overraskelse begyndte Jannie at blive liderlig, da den veltrænede unge mand gentagne gange rørte ved hende. Hun vidste, at hun ikke burde føle sådan, men det var en fysisk reaktion, hun ikke kunne kontrollere.

Hun kastede et blik på hans skridt og fik en kuldegysning, da hun så den tydelige bule.

John var ikke en uerfaren ung mand og han bemærkede, at Jannie kiggede på ham. Han sørgede for at stryge forbi hende på en måde, der fik hans pik til at presse mod hende.

Jannie bøjede sig ind over sengen og rettede på lagnerne, da John forsøgte at komme hen til kommoden. Der var lige akkurat plads nok til dem begge, og da han kom ind mellem hende og væggen, blev hans pik presset mod hendes røvsprække. Han holdt en pause og nød følelsen af hendes røv, der klemte om hans pik. Han pressede den hårdere ind i hendes revne, og hun bøjede instinktivt hofterne, så hans pik gned mod hendes kusse. Det føltes så godt, at Jannie gned hårdere og stønnede. Det var 6 måneder siden, hun sidst var blevet kneppet. Og det var den eneste gang i de sidste to år.

Jannie var på ingen måde en skønhed. Hun var, hvad man ville kalde almindelig. I en alder af 25 år havde hun kun haft to kærester. Hun bar tykke briller og havde smalle øjne, små bryster og smalle hofter.

Intet af dette betød noget for unge John. Han ville bare have sex. Det var sandt, at han blev misbrugt derhjemme, men han kunne have gået mange forskellige steder hen for at være sikker. Han regnede ikke med, at hans forældre ville lede særlig meget efter ham. Men han troede, at han kunne charmere den unge lærer til at tage ham med hjem.

Jannie var magtesløs over for det, der var ved at ske. Hun lagde hovedet på sengen og stoppede ikke John, da han trak hendes joggingbukser ned. Han rakte ind mellem hendes ben og gned hende gennem trusserne.

"Åhhhhhhhhhh gud! Det må vi ikke! Åhhhhhhhhhh nej! Nej, lad være! Åhhhhhhhhhh min gud!"

Han trak sine egne bukser ned og befriede sin stenhårde pik. Så trak han hendes trusser ned. Han kiggede ned og tog sin pik i hånden og gned den op og ned ad hendes revne og gned den derefter hurtigt på hendes klitoris.

"Åhhhhhhhhhhhh ja! Ohhhhhhhhhh please! Åhhhhhhhhhhh!"

Hvad?"

"Åh gud! Bare stik den op i mig! Åh, fuck! Knep mig!"

John bøjede knæene og rettede pikken mod hendes hul, så stødte han frem og trængte ind i hende, indtil han ikke kunne komme dybere!

"Ohhhhhhhhhhhahhhhhhhhh! Åhhhhh ja! Knep mig, John! Åh gud, jeg har så meget brug for det! Åh, ja! Knep mig!"

"Okay, du bad om det!" Han begyndte at kneppe hende med lange, hårde stød.

Hun stønnede og skubbede tilbage mod ham, "åh ja! Ja, ja! Hårdere! Fucking hårdere! Giv mig den! Det hele! Ayiiieeeeee! Fuck! Åh, gud! Jeg kommer! Åh, ja! Fuck! Fuck! Fuck!"

"Åh ja, jeg kommer! Jeg fylder din kusse! Ohhhhhhhhhhh yeah!"

John skød flere lange stråler af sperm ind i hende.

Han blev ved med at dunke hende, indtil han ikke havde mere sperm tilbage. Jannie sank ned i sengen, og John lagde sig ved siden af hende.

"Åh gud, John! Hvad har vi dog gjort! Jeg er din lærer, og du er under 18, for helvede, du er under 16! Jeg kunne blive smidt i fængsel for det her!"

Men frk. Andersen, det føltes så godt! Føltes det også godt for dig?"

"Ja, skat, det føltes virkelig godt. Du fik mig til at få orgasme, og det er ikke sket med en mand før. Men vi bør ikke gøre det igen."

John var enig, men han vidste, at de ville gøre det mange gange igen.

Hun brugte en serviet til at fjerne spermen fra skridtet.

De spiste middag, og Jannie sagde til John, at han skulle gå ind på sit værelse og læse. Hun gav ham nogle opgaver og gik derefter ind på sit værelse.

Næste morgen efter morgenmaden tog hun i skole som sædvanlig. Selvfølgelig meldte hun John fraværende fra sin klasse.

Da hun kom hjem, sad John i sofaen. Han klappede på sædet ved siden af sig, og hun satte sig ned.

"Har du haft en god dag i skolen, frk. Andersen?"

"Ja, tak fordi du spørger. Blev du færdig med dine opgaver?"

"Dem alle sammen!"

Han lagde armen om hende.

"Nej, John, vi kan ikke gøre det igen."

"Men jeg nød virkelig i går aftes! Det troede jeg også, du gjorde."

"Det gjorde jeg, men husk, at vi ikke skulle gøre det igen."

Han tog hendes hage og drejede hendes hoved op mod ham og kyssede hende. Først strittede hun imod, men da han tvang sin tunge ind i hendes mund, begyndte hun at kysse ham tilbage. De rev næsten tøjet af hinanden i forsøget på at blive nøgne så hurtigt som muligt. Det var første gang, John havde set Jannie nøgen. Hendes bryster var små, men faste, og hun havde en flad mave og tæt hår på fissen. John skubbede hende om på ryggen og lagde sig så oven på hende.

Det føltes godt at være øverst og i kontrol. Han kiggede ned på læreren, mens han knyttede sin pik og fandt hendes hul. Han pressede sig langsomt ind og så hendes øjne blive blanke, mens hans pik spredte hendes kusse. Så kiggede han ned på sin pik, der var halvvejs inde. Hendes kusse var spændt ud omkring den, og da han pressede den helt ind, vendte hendes læber sig indad.

Hun skubbede op mod ham og stønnede: "Åhhhhhhhhhh gud! Jeg elsker det her! Jeg kan ikke gøre for det! Knep mig!"

Han smilede til hende, mens han begyndte i et dejligt langsomt tempo. Mens han kneppede hende, vred han hendes brystvorter.

"Åh gud, ja! Åh gud, ja! Du slår mig ihjel! Åh gud, ja! Åh gud, ja! Hårdere! Drej dem hårdere!"

Han vred hendes brystvorter yderligere, så hun klynkede, mens hun begyndte at få en voldsom orgasme!

Hun smækkede sin kusse op mod ham og stønnede dybt i sin hals. Hendes øjne rullede tilbage, mens hun rystede over det hele. John vred hårdere i hendes brystvorter, og hun steg til et nyt niveau af ekstase. For pokker, tænkte John, hun er helt sikkert en pervers luder!

Han ventede med at komme, fordi han ønskede at dominere læreren totalt. Da hun holdt op med at komme, genoptog han sit langsomme knepperi.

"Åh gud! Du er ikke kommet endnu!"

"Nej, det føles så godt, at jeg ikke vil have, at det skal slutte!"

"Åh gud, ja! Bare bliv ved med at kneppe mig! Vrid mine brystvorter igen, bid i dem! Åh, min fucking gud!"

Han lænede sig ned og suttede på en af hendes brystvorter, mens han drejede den anden. Han bed forsigtigt, indtil hun stønnede: "Åh gud! Hårdere! Bid hårdere i den!"

Han bed ned i hendes brystvorte, næsten hårdt nok til at det blødte. Hun var helt sikkert pervers. Og han var ved at indse, at han også var det!

Vil du have mig til at komme i dig igen?"

"Åh gud, nej! Kom i min mund! Jeg vil smage dig!"

Han trak sig ud og kravlede op, indtil hans pik var rettet mod hendes åbne mund. Han rykkede i pikken, indtil han kunne mærke, at sæden begyndte at strømme ind i pikken, og så holdt han pikken mod hendes ansigt, mens han skød lange stråler af sæd lige ind i hendes mund.

Hun samlede det hele i munden, og da han var færdig, viste hun ham sæden, før hun lukkede munden og højlydt slugte den.

I de næste to måneder blev han i huset om dagen og udførte de opgaver, hun havde givet ham, og om natten kneppede de, nogle gange to eller tre gange.

Politiet ledte efter ham og afhørte alle hans lærere. Jannie fortalte dem, at sidste gang hun så ham, var i hendes klasse den sidste dag, han var i skole. De havde ingen grund til at ransage lærernes huse, for de havde aldrig haft mistanke om, at nogen af dem ville huse en bortløben elev.

Hvad angår sex, blev Jannie og John mere og mere perverse for hver dag. Det virkede, som om de fik det frem i hinanden. Jannie kunne især godt lide at sætte tøjklemmer på sine brystvorter, mens de kneppede. Smerten gjorde hendes orgasmer utroligt intense! Hun overtalte endda John til at prøve dem på sine brystvorter, og han besvimede næsten af den orgasme, de fremkaldte.

Derefter brugte de tøjklemmerne næsten hver gang.

John opdagede også, at Jannie elskede at have alle mulige ting i sin kusse. Agurker, bananer, store dildoer formet som en hestepik og lige så store.

Da skolen var færdig for sommeren, sagde Jannie op, og hun og John flyttede til en anden by, hvor han udgav sig for at være hendes søn. Ingen stillede spørgsmålstegn ved det, og hun underviste ham hjemme. Hun fik et job som fjernarbejdende redaktør for et filmanmeldelses hjemmeside, så hun stort set kunne arbejde hjemmefra.

De flyttede ofte rundt, og da han fyldte 21, blev de gift og slog sig ned i én by.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: