Da jeg mødte Preben efter middagen, satte jeg mig over for ham og spredte benene for at vise ham min våde kusse. Han forsøgte at ikke blive opdaget, men jeg var glad for at se hans pik stikke ud af bukserne. Jeg bad ham om at køre os en tur, og han indvilligede, så jeg sad på passagersædet med synlige bryster, mens jeg åbnede min bluse og trak min nederdel op omkring taljen. Han blev ved med at kigge, men havde begge hænder på rattet, indtil jeg tog hans venstre hånd og placerede den over min våde kusse. Han begyndte straks at fingerpule min klitoris, mens jeg greb fat i hans pik – han kørte ind på en rasteplads, og meget snart fik vi begge orgasme.

Derefter tog vi tilbage til hans lejlighed og i seng, hvor vi talte frækt for at ophidse hinanden, og jeg fortalte ham om mit liv, og han fortalte mig om sit.

Det viste sig, at Preben havde boet i Danmark i 18 år. Så jeg fortalte ham om min ludermor, der fik mig til at posere nøgen for sine kunder. Preben var interesseret og spurgte: "Var de fleste af hendes kunder ældre mænd?" – Hun sagde "næsten alle" – vil du gerne se mig ydmyge hende?" spurgte Preben?"
"Det ville jeg elske at se dig gøre," svarede jeg. Så vi tog til Sjælland og boede på Hotel D'Angleterre og besøgte mit hjem i København. Min far blev imponeret, da Preben sagde, at han var medlem af Odd Fellow Logen – en af Danmarks mest eksklusive klubber, og mor kiggede grådigt på ham. "Din datter fortæller mig, at hun gerne vil være der, når du bliver kneppet," hun nikkede "Vil du gerne have, at hun ser mig kneppe dig?" spurgte han. "Ja tak," sagde hun. "Er du lydig?" Spurgte han. "Jeg skal prøve," svarede hun.

Så beordrede han hende til at smide tøjet og onanere – hvilket hun gjorde – hendes bryster var lidt slappe, men kussen så godt ud. Og hun fingerede sig selv som en professionel og gned sin klitoris hårdt. "Sut nu min pik," beordrede Preben, og hun gjorde et godt stykke arbejde og havde snart munden fuld af hans sperm. "Slug det," sagde han, og så kan du skylle det ned med mit pis, og også Pernilles, som havde drukket meget og næsten druknede hende. Så tvang han en stor lilla dildo op i hendes røv uden nogen form for glidecreme, og hun begyndte at græde. "Bravo," sagde Pernille – "du har gjort et godt stykke arbejde" – "Det vil lære hende at opføre sig ordentligt."

Vi tilbragte en god nat i sengen, og jeg lod ham kneppe mig bagfra, hvilket han så ud til at nyde meget, og jeg fulgte op med at sutte den af på ham, – men da jeg var sulten efter mere sperm, tog jeg ham med til sexbutikkens Lækker Hul. – Jeg havde to pikke på rad og række, da jeg så Preben trække forhuden tilbage på en uomskåret pik, kysse og slikke knoppen og derefter sutte den. – "Du må være Bi," sagde jeg. "Ja, det er jeg vel, jeg nyder stadig smagen af sperm – er det et problem?" "Fuck mig NEJ," sagde jeg, "jeg elsker stadig smagen af kussesafter – vi ser ud til at være skabt for hinanden."

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: