I del 1 af denne serie forfører Camilla, en rektor på et gymnasium i en storby, to mandlige elever ved at få dem til at passe græsplænen og derefter tage afslørende tøj på.

Efter den oplevelse ville Camilla have mere. Hun elskede, at de to virale teenagere kneppede hende, men hun spekulerede på, hvor meget mere spændende det ville være, hvis der var flere drenge. Hun tænkte over, hvordan hun kunne være alene med så mange drenge som muligt uden at blive opdaget. Hun vidste, at hun ville blive nødt til at forlade skolen bagefter. Hun havde set for mange tilfælde med flere elever, hvor gerningsmanden var blevet fanget og havde fået en lang fængselsstraf. Men tanken om at blive kneppet af en række drenge var bare for fristende.

Hun havde et nært venskab med fodboldtræneren og tænkte, at hun måske kunne tage kontakt til ham. Hun vidste, at han gerne ville kneppe hende, og måske ville han også blive tændt af at se hende blive gangbanget af sit hold. Hun havde penge nok til at få et falsk pas og flygte ud af landet og tilbyde ham det samme.

Så næste dag efter skole tog hun hen til hans kontor.

"Jeg har et forslag til dig, Niels. Jeg ved, at du gerne vil kneppe mig, og det vil jeg bestemt også gerne! Og jeg tror, du har en ting for unge piger, ligesom jeg har en ting for unge drenge. Har jeg ret?"

"Fordi jeg stoler på dig, vil jeg svare ja til begge dele. Jeg vil gerne kneppe dig, og jeg har en ting for unge piger. Men hvor vil du hen med det her?"

"Jeg vil gerne have, at du vælger så mange drenge fra dit hold, som du kan stole på at de ikke fortæller nogen, hvad vi vil gøre. I det mindste længe nok til, at vi ikke bliver opdaget med det samme. Inviter dem hjem til mig, og jeg vil forføre dem til at gangbang'e mig. Og for din fornøjelses skyld vil jeg invitere cheerleaderen, som jeg ved ikke er afvisende over for lidt sex, eller meget, alt efter omstændighederne."

"Det lyder fantastisk, og jeg ville elske at se dig blive gangfucked, men vi bliver jo fanget på et tidspunkt og kommer i fængsel i tyve år eller deromkring."

"Det er her, mine penge og forbindelser kommer ind i billedet. Jeg har flere penge, end du kan forestille dig. Nok til flere livstider. Jeg kan købe os nye pas med nye navne og et privat fly uden passagerliste til en paradisø efter vores eget valg. Et sted, hvor der ikke er nogen udleveringspolitik, især hvis du betaler dem nok. Jeg er ikke gift, og du er ikke gift, så vi har intet, der holder os her. Hvad siger du til det?"

"Det lyder perfekt! Jeg er allerede hård, men hvad nu hvis en af teenagerne ringer til politiet med det samme?"

"Tja, to ting. For det første er jeg afhængig af, at du vælger drenge, der ikke vil gøre det. Det ved jeg, at Maria ikke vil. Og for det andet har jeg flyet klar på en privat flyveplads, så vi kan flyve fra festen til flyet."

"Ja, du har i hvert fald styr på det hele, så ja for fanden! Jeg er helt med."

"Øh, Niels?"

"Ja?"

"Er der lås på dit kontor?"

"Ja, det har det, hvad tænker du på, frk. rektor?"

"Ryd det skrivebord, så skal jeg vise dig det!"

Niels spildte ikke tiden med at rydde sit skrivebord. Da det var tomt, trak Camilla sin nederdel op til taljen og strømpebukserne ned. Så bøjede hun sig ind over skrivebordet og blottede sin røv og kusse. Niels havde jagtet rektoren hele året og forsøgt at få en date, men det var ikke lykkedes endnu. Hun sagde altid, at hun ikke gik ud med ansatte, men nu stod han og kiggede på en af de dejligste kusser, han nogensinde havde set!

Han smed bukserne og førte sin pik op til hendes fisse. Han skubbede langsomt sin dejlige 7-tommer ind i hendes kusse.

"Åhhhhhhhh ja! Åh gud ja! Knep mig! Åh gud!"

"Åh ja, jeg har ventet længe på det her! Det kommer til at tage lang tid at kneppe dig!"

"Mmmmmm ja! Det er det, jeg kan lide at høre! Få mig til at komme, Niels! Åh gud, du er så dyb!"

Niels var tro mod sit ord, da han blev ved med at kneppe Camilla, selv efter at hun var kommet to gange.

"Åh, min gud! Du prøver at slå mig ihjel! Åh gud, jeg kommer igen! Åhhhhhhhh fuck!"

Niels var meget god til at holde på sin sperm, indtil han havde lyst til at slippe den. Da Camilla begyndte på sin næste orgasme, slappede han af og lod sin orgasme starte. Han begyndte at skyde lange stråler af sperm op i hendes kusse.

"Åh ja, nu kommer det! Jeg fylder din kusse!"

"Åhhhhhhhh ja! Knep mig hårdere! Fyld mig med sperm!"

De kom begge så hårdt, at de var nødt til at sætte sig ned.

"Niels, jeg skulle have ladet dig kneppe mig for flere måneder siden! Men det var bestemt ventetiden værd. Så du vælger de drenge, du vil invitere, og jeg får Maria med. Jeg bliver allerede liderlig af at tænke på dig og alle de drenge, der knepper mig, til jeg ikke kan stå op!"

Den næste dag kaldte Camilla Maria ind på sit kontor. Hun kunne virkelig godt lide den attraktive unge teenager.

"Maria, jeg ringede til dig for at invitere dig til en særlig fest hjemme hos mig. Men du er nødt til at holde det hemmeligt."

"Nu har du virkelig gjort mig interesseret. Selvfølgelig vil jeg det."

"Godt, det er på lørdag kl. 19. Alt, hvad jeg kan sige nu, er, at det er noget, du vil nyde intenst."

"Endnu mere interessant. Jeg skal nok være der!"

Nu, hvor hun havde inviteret Maria, informerede hun Niels. Han fortalte hende, at han havde udvalgt 10 drenge, han kunne stole på, og sørget for, at de forstod, at de ikke måtte sige noget, ikke engang til deres holdkammerater.

Camilla var ekstatisk, ti drenge og Niels store pik! Hun var allerede våd og bad sin sekretær om at holde hendes opkald, så hun kunne onanere og lette spændingen.

Lørdag syntes at tage en evighed om at komme. Camilla var klar, klædt i en afslørende negligé, der midlertidigt var dækket af en silkekåbe. Hun var allerede meget våd, da det ringede på døren, og det var Maria.

"Kom ind, Maria, drengene er her snart."

"Åh, wow! Jeg føler mig overdressed! Du ser fantastisk ud, frk. Hansen. Hvor mange drenge kommer der?"

"Der er inviteret ti fra fodboldholdet og træneren. Og hvis du vil kigge i mit skab, har jeg andre sexede ting, du kan tage på. Og kald mig Camilla. Med det, vi skal lave, tror jeg ikke, vi behøver at være formelle."

"Åh, wow! Jeg har aldrig været sammen med så mange drenge! Jeg har højst været sammen med tre!"

Maria gik ind i soveværelset og kom ud i en gennemsigtig, kort natkjole, som på grund af hendes højde kun lige dækkede hendes røv og fisse. Hun kom ind i rummet, lige da det ringede på døren.

Det var træneren og alle ti spillere. Han havde lejet en 17-personers varevogn. De ville aflevere den til udlejningsbureauet, der lå så tæt på lufthavnen, at de kunne gå et stykke til en lufthavnsparkeringsplads og tage en shuttlebus til den lille lufthavn.

Spillerne blev overraskede over at finde rektoren og cheerleaderen næsten nøgne.

"Nå, hvad synes I, drenge? En god overraskelse?"

De nikkede allesammen og var helt enige. De havde allerede erektioner.

Camilla sagde til gruppen: "Maria og jeg føler os meget underklædte. Jeg synes, vi alle skal smide tøjet og starte festen!"

Niels og drengene smed hurtigt tøjet. Men Camilla og Maria var stadig i deres negligéer.

"Skal I piger ikke til at tage tøjet af?" spurgte træneren.

"Og ødelægge det sjove ved, at dine spillere flår tøjet af os?"

Spillerne havde ikke brug for en skriftlig invitation! De samlede sig om de to kvinder og greb fat i det tynde blondestof og begyndte at flå det i stykker!

Det tog mindre end et minut, før de to var nøgne.

Camilla blev forsigtigt sænket ned på gulvet af fire drenge, og fire andre sænkede Maria. Drengene udforskede de to kvinder, som var så forskellige. Maria var ung og veltrænet med små faste bryster og en flad mave. Hun var glatbarberet, og hendes fisse var en sprække mellem benene.

Camilla var en moden kvinde med bryster, der hang ud til siderne, en mave, der var lidt for stor, og skamlæber, der strittede ud som to sommerfuglevinger.

Drengene pillede ved kvindernes bryster og udforskede deres fisser med fingrene. Camilla og Maria lå på ryggen og stønnede, mens drengene gjorde dem klar til deres pikke.

"Åh gud! Jeg beder jer! Nogen må kneppe mig nu!" tiggede Camilla.

"Åh gud, ja! Jeg er så liderlig!" Maria var enig.

Niels sagde til drengene: "Jeg tager Maria først. I kan tage den tur, I har lyst til med Camilla. Hun vil gerne hærges, så der er ingen grund til at gå langsomt frem. I må bare ikke gøre hende fortræd! Jeg vil se hende dækket af sperm, når I er færdige!"

Niels spredte Marias ben og lagde sig mellem dem. Han begyndte at slikke hendes kusse, mens drengene besluttede at lægge sedler i en skål med tallene 1 til 10. Så skiftedes de til at trække et nummer.

Da de afslørede numrene, gik drengen med nummer 1 ind mellem Camillas lår og pressede hendes ben så langt ud, som hun kunne. Drengen var jomfru, og da han kiggede ned på skolens rektor, som han havde set uddele priser ved elevforsamlinger og uddele diplomer, kunne han ikke tro, at hun lå under ham med spredte ben og åben fisse for ham. Han nåede knap nok at få pikken ind, før han sprøjtede tykke stråler af sperm ind i hende.

"Åhhhhhhh gud! Jeg er ked af det!"

"Det er okay, min dreng, du kan få en tur til senere."

Drengen med nummer to ventede i køen. Camilla holdt sine ben adskilt, mens sæden sivede ud af hendes kusse.

I mellemtiden løftede Niels hovedet og kravlede op på Maria. Han fandt hendes hul og skubbede sin pik hele vejen op til nosserne!

"Åhhhhhhh min gud! Du er så stor! Du er så stor! Åh fuck!"

Niels kunne ikke tro, at han kneppede skolens smukke cheerleader. Han begyndte at kneppe hende langsomt, så dybt han kunne, og så helt ud. Hendes kusse forblev åben, da han trak pikken ud, og han skubbede den ind igen, før den lukkede sig igen. Maria var aldrig blevet kneppet på den måde, og det fik hende allerede til at komme. Niels kiggede over på Camilla og så drengen kneppe hende. Camilla kiggede på ham med halvt lukkede øjne, fortabt i begær. Der var en kø af drenge bag drengen, der ventede, og en kø, der ventede bag ham. Han behøvede ikke at holde sin orgasme tilbage, så han kneppede hårdt og hurtigt og skød hurtigt sin sæd op i Maria. Drengen i køen havde nummer 3 og var gået efter Maria som den næste. Han lagde sig oven på hende, og hun hjalp ham med at få pikken ind. Hun kunne ikke tro, at hun havde et gangbang med rektor! Hun stønnede højt og længe, da drengens pik sprættede hendes spalte op og strakte hendes kusse næsten smertefuldt. For fanden, tænkte hun, hvor er han stor! Drengen kiggede ned på hende og sagde: "Åh fuck! Jeg knepper faktisk den lækreste pige i skolen! Åh, mand! Du er fandeme stram!"

Mens de kneppede, fik Camilla brug for mere pik. Hun bad drengen oven på hende om at rulle med hende. Hun holdt ham tæt, så hans pik forblev i hendes kusse.

"Okay, nu vil jeg have den næste dreng i rækken til at få en masse spyt på sin pik og stikke den op i min røv!"

Mens den overraskede dreng spyttede på sin pik, brugte Camilla det slim, der løb fra hendes kusse, til at smøre sit røvhul med. Drengen satte sig på hug over hende og satte sin pik på hendes hul og skubbede. Først bøjede den sig på grund af stramheden, men Camilla slappede af i lukkemusklen, og hans pik røg hele vejen ind.

"Åhhhhhhh, min gud!" Camilla stønnede, da hun blev fyldt med to pikke. Hun havde brugt et lavement til at rense sine tarme, så det ikke skulle blive beskidt. Drengene fandt en rytme, der holdt deres pikke i hende, mens Camilla var ved at blive vanvittig af liderlighed. Så tiggede hun: "Kom nu, en eller anden! Kom op til mit ansigt, jeg har brug for en pik i min mund!"

To drenge kravlede hurtigt op, og hun tog den ene i munden og kælede for den anden. Hun ville bare ønske, at hun havde flere huller at fylde. Hun brugte sin tunge til hurtigt at gnubbe hans pik. Drengen begyndte at fylde hendes mund på mindre end et minut. Hun trak hans pik ud, og den malede 5 streger af sperm hen over hendes ansigt. Så vendte hun sig om og tog den anden dreng i munden. Drengen i hendes røv stønnede: "Åh gud! Jeg kommer i rektors røv! Åh, fuck!"

Hun mærkede hans varme sæd fylde hende, mens han skød stråle efter stråle ind i hende. Til sidst trak han sig ud, og sæden sivede ud og løb ned og blandede sig med al den anden sæd fra hendes rodede kusse.

Drengen i hendes kusse kunne ikke holde sig længere og fyldte hendes kusse endnu mere.

En af drengene havde set på og spillet den af, og hele scenen var for meget for ham. Han knælede foran hendes ansigt og sprøjtede en masse sperm på hendes kinder og pande, så hun fik noget i øjnene.

Gruppen fortsatte i mere end 2 timer, hvor hver dreng kneppede begge kvinder og dækkede dem med sperm.

Da de alle var helt færdige, bad Camilla dem om at rydde op. Bussen kørte dem hjem og vendte tilbage. I mellemtiden var Maria gået, efter at Camilla havde fortalt hende, at hun ikke ville se hende igen. Maria var fristet til at slutte sig til dem, men Camilla bad hende om at blive i skolen.

Da Niels kom tilbage, afleverede de varevognen hos udlejningsfirmaet og gik et stykke hen til afhentningsstedet for shuttlen. Flyet ventede, klar til afgang, og de steg om bord. Man hørte aldrig fra dem, og da nyheden om gangbanget kom ud, blev de eftersøgt, og det er stadig et mysterium, hvordan de forsvandt.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: