Efter et par måneder med sms'er og lejlighedsvise telefonopkald mødtes vi personligt! Vi er begge super generte, men vi gør vores bedste for ikke at gøre situationen akavet, du er mere snakkesalig end jeg, men jeg prøver også at få dig til at føle dig godt tilpas, jeg spørger dig om din morgen, du spørger mig om min tur, og som tiden går, er det, som om vi har kendt hinanden i lang tid.
På et tidspunkt om eftermiddagen foreslår du, at vi går ud og drikker noget, og jeg accepterer gladeligt, for det føles så dejligt at være sammen med dig, og hvis jeg kunne, ville jeg aldrig afslutte denne dag. Mens vi drikker, begynder jeg at få en underlig følelse, jeg er… liderlig? Men – det burde jeg ikke være, der blev aldrig nævnt noget seksuelt. Men alligevel kan jeg mærke, at min fisse bliver våd, og mit sind kobler langsomt fra, jeg kan knap nok høre, hvad du siger, mine øjne er på dine læber, og det eneste, jeg tænker på nu, er, hvordan dine læber ville føles på mine. Vent – glem det, jeg burde lytte til dig. Jeg prøver at lægge den tanke til side og vende tilbage til samtalen, men jeg må have stirret lidt for meget på dine læber, for nu ser du forvirret på mig og spørger mig, om jeg har noget på hjerte. Jeg smiler og siger, at alt er fint. "Jeg er bare lidt træt, måske skulle jeg tage hjem igen," siger jeg. Du foreslår, at vi går lidt mere rundt og fortæller mig, at jeg altid kan overnatte hos dig, hvis jeg har lyst. Jeg beslutter mig for at takke dig og sige pænt nej tak, hvem ved, hvad der kan ske…

Men efter noget tid begynder jeg at blive så træt, at jeg genovervejer dit tilbud, og du fortæller mig, at det slet ikke er noget problem, da du endda har et gæsteværelse, og vi tager hjem til dig. Du lukker mig ind og beder mig sætte mig på sofaen, du tilbyder mig noget vin og tænder for fjernsynet, bare for at slappe lidt af, inden jeg skal sove. Det er ved at blive sent, men eftersom det går så godt, siger jeg ikke nej til mere tid med dig. Vi bliver ved med at snakke, indtil du kommer med en joke, vi griner, og så ender vi bare med at stirre på hinanden i fuldstændig stilhed. Jeg tager mig selv i at gå frem og tilbage, øjne – læber, læber – øjne, hvad sker der? Jeg får den våde fornemmelse igen, jeg begynder at trække vejret tungt, du spørger mig, hvad jeg vil have, og på en eller anden måde, når min mund åbner sig, siger jeg: dig.

Vi begynder at kysse, dine hænder på mig vandrer og opdager min krop lidt ad gangen, indtil jeg kommer ned på gulvet og begynder at knappe dine bukser op, dine øjne kigger ind i mine. Jeg trækker dine bukser ned, og du er så stor og hård og klar til at komme ind i min mund, jeg kysser spidsen og begynder forsigtigt at tage om din pik, sutter den langsomt, prøver at få det hele ind i min mund, gagger på den og gør den helt våd. Apropos våd, så begynder min fisse at blive mere våd, jeg kan mærke, at den er gennemblødt mellem mine ben.
Du tager mig med ind på dit værelse, beder mig om at lægge mig ned og sprede benene, nu dunker min fisse, da jeg indser, hvad der skal ske. Du kommer tættere på og begynder at kærtegne min fisse, du tager din tykke pik og lader den langsomt glide ind, da du trænger ind i mig, begynder jeg at stønne, du føles så godt inde i mig, fylder mig ud og strækker mig ud. Du bevæger dig, og jeg kan ikke lade være med at stønne mere, jeg kan mærke dig dybt inde og du rører ved min mave for hvert stød. Jeg kommer hårdt på din pik, og du lægger din hånd over min mund for at sikre, at jeg ikke laver for meget larm, du fortsætter og begynder at kneppe mig hurtigere og hårdere. Jeg er så våd efter dig, jeg længes efter dig, i dette øjeblik er jeg din, min krop er din at bruge, at få nydelse fra. Og det er det, jeg siger til dig, mens jeg mærker din varme sæd fylde mig op. Så lægger du dig ved siden af mig, og mens vi kæler, falder vi i søvn.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: