For 4 år siden åbnede de en voksenboghandel cirka en kilometer fra mit hus. Min stedbror fortalte mig, at der var et rum, der hed Lækker Hullet. Jeg gik derind en dag for at se, hvad de havde til salg af dildoer. Jeg var den eneste kvinde på stedet lol. Ud til siden havde de små rum, hvor de afspillede pornofilm. I stueetagen solgte de voksenlegetøj i magasiner. Bagerst var der tre døre – herretoilettet og dametoilettet. Og bare en almindelig gammel sort dør. Jeg købte et par ting og gik hjem.

Min stedbror fortalte mig at den sorte dør var Lækker Huls-rummet. Han sagde, at næste gang jeg tog derhen, skulle jeg gå derind. Han gjorde mig nysgerrig. Jeg fortalte ham, at jeg ville gå derned igen om et par dage.
Han bad mig om at fortælle ham, hvilken dag jeg skulle af sted. På det tidspunkt tænkte jeg ikke over, hvorfor han ville vide det. Der gik et par dage, og jeg fortalte ham, at jeg skulle derned omkring middagstid. Da jeg kom derned, gik jeg ind i rummet med den sorte dør. Der var ikke andet derinde end black lights. Og en masse huller i væggen. Jeg var ved at gøre mig klar til at gå, da en penis kom ud af et af hullerne. Så endnu en og endnu en. Nu stak der tre penisser ud gennem væggen, to sorte og en hvid. Så jeg besluttede mig for at lege lidt. Jeg tog mine bukser af, bøjede mig forover og bakkede ind i den første penis. Da den, der var på den anden side af væggen, mærkede min varme fisse, begyndte han at kneppe mig. Det føltes virkelig godt. Ja, jeg kiggede mig omkring og bemærkede, at der var en penis i næsten hvert eneste hul. Jeg tror, der var omkring 10 huller i væggen. Så i de næste par timer suttede jeg på deres penisser og stak dem op i min fisse. Ingen af dem havde kondom på. Men de føltes alle gode i min fisse, selv da de alle kom op i mig. Jeg delte endda min røv med et par af dem. Jeg må indrømme, at det var en rigtig god eftermiddag. Jeg er en meget stor kvinde på næsten 220 kg. Så at være i stand til at få så mange pikke er fantastisk. Da jeg var færdig med den sidste, tog jeg mine bukser på og gik ud i butikken igen. Jeg købte et par ting og gik hjem.

Min stedbror spurgte mig, om jeg nød Lækker Hullerne. Jeg sagde til ham, hvordan ved du, at jeg var derinde? Så fortalte han mig, at han og hans venner gik derned, da de vidste, at jeg ville være der. Så fortalte han mig, at det var dem, jeg suttede og kneppede. Han snød mig totalt. Så fortalte han mig noget andet, som virkelig overraskede mig. Han fortalte mig, at min far og mine to onkler også var der. Jeg var ret vred over at vide, at min far og mine to onkler var kommet op i mig. Jeg spurgte ham, hvad han tænkte på, og hvorfor han ville gøre det? Han sagde, at han tog derhen med sine venner, at min far og hans to brødre allerede var der, da han kom.
Og han sagde, at han ikke kunne fortælle dem, at det var mig på den anden side af muren. Så jeg spurgte ham, om hans venner, min far og hans brødre ikke vidste, at det var mig? Han sagde, at det kun var ham, der vidste, at det var mig. Så sagde han: "Bare rolig, jeg siger det ikke til nogen. Der gik et par uger, og jeg var lidt deprimeret over selve livet. Jeg besluttede mig for at tage derned igen og besøge Lækker Hullet. Jeg havde vel bare brug for lidt opmærksomhed. Det var bedre end første gang, jeg var der. Jeg var nok i det rum i fire timer. Og pikkene kom og kom, den ene efter den anden, jeg ved ikke engang, hvor mange der var, jeg mistede tællingen. Men jeg tog mig af dem alle, før jeg tog af sted. Jeg lod dem alle komme inde i min mund, min fisse og endda min røv. Da jeg var færdig med den sidste, klædte jeg mig på og gik ud i butikken.

Og hvem løb jeg ind i rundt om hjørnet, det var min far. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Han spurgte mig, hvad jeg lavede derinde? Jeg sagde, at jeg var nysgerrig, og at jeg bare gik ind for at tjekke det ud. Jeg døde næsten, da jeg spurgte ham, hvad du laver her? Han sagde, at jeg bare var på besøg i rummet bagved, og at jeg ikke skulle bekymre mig om det. Der vidste jeg, at jeg havde gjort ham igen.
Da min stedbror kom hjem, fortalte jeg ham, hvad der var sket. Så fortalte han mig, at min far kommer der næsten hver dag, og at han er venner med ejeren. Så spurgte han mig, om jeg var gået ind i Lækker Huls-rummet igen? Jeg sagde, at det havde jeg. Så sagde han til mig, at jeg højst sandsynligt havde gjort det med min far igen. Det var sidste gang, jeg var der. Min stedbror lokkede mig i en fælde første gang ved at fortælle mig, at det var der. Jeg tror, jeg snød mig selv sidste gang. Men jeg vil sige, at Lækker Huller er de bedste. Især når man er en stor kvinde og ikke bliver bemærket af de fleste mænd.

Tak, fordi du læste med.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...