Jeg begyndte at date en pige, jeg havde mødt på Tinder. Vi havde været på omkring 5 dates. Før den sjette date kom vi på en eller anden måde til at tale om sex, og vi begyndte at sextinge. Vi besluttede at bryde isen på den 6. date.

Så på den 6. date havde jeg planlagt det hele. Vi spiste frokost på en pub og tjekkede ind på hotellet. Så snart vi kom ind, trak jeg hende ind til mig og begyndte at kysse hende, og jeg prøvede at stikke min hånd ind i hendes nederdel, men den var meget stram. Så kom jeg langsomt ned og kyssede hendes hals og gik tilbage til hendes læber igen. Så gik vi hen til sengen, hvor jeg tog min skjorte af, og hun var ved at tage sin nederdel af, men jeg sagde til hende, at det ville jeg gøre.

Hun lagde sig nu på sengen, og jeg kyssede hende igen i et par minutter, hvorefter jeg langsomt trak hendes nederdel op og kærtegnede hendes mave, mens jeg kyssede hendes hals. Så fjernede jeg hendes top og mine bukser. Jeg kyssede på hendes bh og kæmpede med at få den af, men hun hjalp mig alligevel. Jeg kærtegnede, kælede, kyssede, suttede og legede med hendes bryster. Hun nød det. Efter et par minutter begyndte jeg langsomt at kysse hendes mave og gik tilbage for at give hendes mund et kys. Endelig, efter ca. 15 minutter, tog jeg hendes strømpebukser af og begyndte at lugte til og kysse hendes trusser. Jeg fjernede langsomt trusserne og lugtede til hendes vagina. Hold da op! Jeg var i himlen. Jeg begyndte at slikke, sutte og kysse hendes ydre skamlæber og hendes lår. Jeg rørte ikke hendes klitoris. Jeg ville opbygge en spænding. Nu begyndte jeg at kysse hendes indre skamlæber og prøvede at stikke tungen ind i skeden. Til sidst begyndte jeg langsomt at slikke hendes klitoris. Hun stønnede nu som bare pokker. Jeg begyndte at slikke, kysse, kærtegne og totalt tilbede hendes vagina. Efter at have slikket i godt 25 minutter kom hun. Jeg kælede bare med hende i et par minutter. Så begyndte jeg at kysse hendes ører og hals igen.

Pludselig kom hun oven på mig, og hun gned sin vagina oven på mine underbukser. Jeg følte mig både hjælpeløs og nydelsesfuld på samme tid. Sådan som hun gjorde, ejakulerede jeg hurtigt med en forbløffende orgasme. Sikke en skam!? Så grinede hun og faldt ned på mig. Så gik jeg ud på badeværelset og vaskede min penis. Der var så meget sperm, at mine underbukser blev ødelagt, haha. Så kom jeg nøgen ud, og hun begyndte at røre ved min penis og gav mig et blowjob, mens jeg stod op. Jeg havde det ikke særlig godt, fordi jeg havde fået en orgasme for et par minutter siden, men det føltes godt. Jeg havde et kondom, og jeg tog det på. Hun bøjede sig ned i doggy style. Jeg sagde, at da det var første gang, ville jeg gerne føre min penis ind uden kondom mindst én gang. Først sagde hun nej, men hun gik alligevel med til det. Så jeg fjernede kondomet og gned mit penisskaft mod hendes klitoris og førte langsomt min pik ind i hende. Det var stramt. Jeg kæmpede i starten, men da jeg kom til den del, hvor jeg var helt inde i hende … Åh mand, sikke en behagelig oplevelse. Jeg begyndte så at støde langsomt og bevæge min hånd over hele hendes ryg. Efter ca. 1 minut bad hun mig om at trække mig ud og tage kondom på. Jeg gjorde det med det samme. Nu bad jeg om missionærstillingen. Nu trængte jeg igen ind i hende, det var ikke så godt at have kondom på og have sex, men det var alligevel godt for vores sikkerhed. Efter et minuts stød kom jeg inde i kondomet, mens jeg stadig var inde i hende. Hun sagde wahhh 3 minutters penetration og 30 minutters cunnilingus.

Efter en times tv-kiggeri havde vi sex igen, og denne gang blev jeg på en eller anden måde ved og ved. Denne gang kom jeg på hendes mave.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Kategoriseret i: